Kannabis lailliseksi

Janne Suhonen
Kouvola

/ #1016

08.12.2008 18:25

"Laillistamisella ei haitallisuus vähene, kuten ei ole vähentynyt alkoholin tai tupakankaan haitallisuus."

Eikö muka todellakaan? Miten kävi alkoholin kieltolain aikana Suomessa? Kieltolaki aiheutti niin paljon ongelmia, että alkoholin käyttö oli pakko sallia uudelleen. Samasta asiasta tässä on kannabiksenkin kanssa loppujenlopuksi kyse.

Et ole tainnut ymmärtää koko adressin pointtia lainkaan, paasaat vain ennakkoluuloisesti kamalien HUUmeiden vaaroista ja kuinka tällaista NARKKARIEN puhetta ei tulisi ottaa huomioon ollenkaan, vaan sulkea korvansa täysin huumeiden aiheuttamilta ongelmilta ja olla hiljaa koko asiasta.

Ja edelleenkin, tämä adressi ei kehota ketään käyttämään huumeita, tämä adressi vain myöntää sen että kannabiksen täyskielto aiheuttaa enemmän ongelmia kuin kannabiksen laillistaminen/osittainen laillistaminen. Tämä adressi myöskin yrittää saada ihmisiä muuttamaan ennakkoluuloisia mielipiteitään koko hamppukasvista, ja ennenkaikkea TUTKIMAAN ja miettimään asiaa ITSE, eikä täysin virheellisen nykyisen huumevalistuksen kannalta.

Tämä adressi myös yrittää erottaa kannabiksen muista huumeista, joiden yhteen laskeminen saattaa monesti olla jopa hyvin vaarallista, ja on vähintäänkin erittäin virheellistä.