ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

/ #223 Hienoa, Ilkka avannut pelin!

15.12.2008 16:12

Hienoa, että "pohojammaan" ykköslehtikin liittyy keskusteluun. Pohjanmaalaisilla (jota myös minä sukuni kautta edustan), onkin aina ollut merkittävä rooli Suomen historiassa.

Näistä tuntemuksista intoutuneena laitoin heti päätoimittaja Matti Kalliokoskelle (matti.kalliokoski@ilkka.fi) juttuvinkkiä. Jokohan huomenna olisi heilläkin juttua lehdessä?

Juttuvinkkini oli seuraavanlainen:

Tervehdys, Matti!

Huomasin, että olette avanneet keskustelun tästä ulkomaalaislaista tuolla netissä. Hienoa, tästä pitääkin puhua, vain näin kansa saa tietää, missä mennään ja mitä valtaeliitti selän takana touhuaa!

Kovin harvalla kuitenkin on vielä tuo netti käytössään, joten ihmiset lukisivat todellisia uutisia myös ihan printtiversiostakin.

Niinpä laitan sinulle tässä pienen juttuvinkin. Lähes tuhat allekirjoittajaa levikkialueeltanne jo suorastaan kuumeissaan odottavat, että mitähän Ilkalla mahtaa maakunnan ykköslehtenä olla tähän adressiasiaan sanottavanaan. Varmasti paljon, uskon siihen vahvasti!

Tämä alla oleva viesti (eli siis se kirje kansanedustajille) lähti äsken henkilökohtaisesti kaikille kansanedustajille ja heidän avustajilleen. Jo nyt saamani palaute on erittäin lupaavaa. Ja nyt en tarkoita lupaavaan sen lakiesityksen kannalta.

Luotettavalta taholta saamani tiedon mukaan lakiesitys yritetään runnoa läpi jo tällä viikolla, ei siis helmikuussa 2009, kuten jotkut tahot jostain minulle käsittämättömästä syystä väittävät.

Jokohan huomiseen lehteen saisit tästä aiheesta jonkun mukavan kokoisen jutun aikaiseksi?


Ystävällisin terveisin,

JM-K


*****

Eli nyt jännätään kovasti! Laittakaahan Ilkan levikkialueella asuvat heti aamusta meiliä, millainen juttu oli, niin julkaisen sitten parhaat palat siitä täällä keskusteluissa.