Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

JESAJA 62 –RUKOUSKIRJE – LOKAKUU 2014

/ #301 Seuraava Jesaja 62 – rukous-ja paastopäivä on keskiviikkona 1.10.2014.

30.09.2014 19:40

JESAJA 62 –RUKOUSKIRJE – LOKAKUU 2014

Seuraava Jesaja 62 – rukous-ja paastopäivä on keskiviikkona 1.10.2014.

Rakkaat rukouskumppanit,

Toivotamme jälleen tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa tervetulleeksi Jerusalemiin tulevien lehtimajanjuhlien aikaan. He tulevat kohtaamaan Jumalaa ja ylistämään Häntä kanssamme tässä upeassa kaupungissa 10.–15. lokakuuta.

Profeetta Sakarja julisti, että sellaiset päivät saapuisivat, jolloin kansakunnat vielä tekevät pyhiinvaellusmatkan Jerusalemiin ja tulevat viettämään lehtimajanjuhlia (Sak. 14:16). Se tulee olemaan aika, jolloin kansakunnat kohtaavat Jumalan, tuovat rukouksensa Hänelle ja palaavat Siionista tuore Jumalan Sana istutettuna sydämiinsä. Ihmiset, jotka osallistuvat Jerusalemin lehtimajanjuhlille vievät siunauksen sateen mukanaan omiin kansakuntiinsa.

Jo silloin, kun Kuningas Salomo vihki temppelin lehtimajanjuhlien aikana, hän rukoili, että Jumala kuulisi muukalaisten rukoukset, kun he tulevat Jerusalemiin etsimään Herraa (2. Aik. 6:32-33), ”että kaikki maan kansat tuntisivat Sinun nimesi ja pelkäisivät…” Jumala vastasi Salomon rukoukseen lupaamalla, että Jerusalem tulisi aina olemaan paikka, jossa Hän kuulisi rukoukset. Kyllä, Hän oli jopa halukas ”tekemään heidän maansa terveeksi” (2. Aik. 7:14). Jerusalemin temppeliä kutsuttiin näin ollen ”kaikkien kansojen rukoushuoneeksi” (Jes. 56:7). Jokainen, joka etsisi Jumalaa, voisi löytää Hänet täällä.

Jerusalemin kaupungilla on ainutlaatuinen kutsumus. Jumala on asettanut Jerusalemille hyvin erityisen siunauksen, joka on erilainen kuin millään muulla kaupungilla maailmassa. Päivät tulevat, jolloin tästä kaupungista tulee maailmanlaajuinen siunauksen keskus. Miekat vaihtuvat aurankurkiin eikä sotia enää ole. Herran Sana lähtee Jerusalemista ja vaikuttaa ihmisiin, heimoihin, kieliin ja kansakuntiin.

Lokakuussa pyydän sinua rukoilemaan lehtimajanjuhlien puolesta. Et ehkä ole niiden joukossa, jotka pystyvät tänä vuonna tulemaan Jerusalemiin lehtimajanjuhlille, mutta pyydän sinua rukoilemaan niiden puolesta, jotka tulevat. Aina siitä lähtien, kun vietimme ensimmäisiä julkisia kristillisiä lehtimajanjuhlia 35 vuotta sitten, ovat juhlamme kasvaneet ja sisältävät monia erityisiä tapahtumia, jotka saavat ihmiset joka vuosi saapumaan tähän ainutlaatuiseen raamatulliseen tapahtumaan. Rukoile tämän vuoden lehtimajanjuhlien puolesta seuraavasti:

• Rukoile, että tämän vuoden juhla jättäisi vahvan siunauksen ja todistuksen Jerusalemiin. Rukoile, että Jumalan läsnäolo ilmenisi selvästi joka tapahtumassa, tapahtuu se sitten sisätiloissa tai ulkona (Jes. 40:1-2; 5. Moos. 32:21).

• Rukoile, että jokainen, joka tulee juhlille, kohtaisi Jumalan täällä. Rukoile, että Jumala puhuisi heille tuoreella tavalla. Rukoile, että jokainen osallistuja uudistaisi suhteensa Jeesukseen, sairaat parantuisivat, ja rikkinäiset ihmissuhteet eheytyisivät (2. Aik. 7:14-15).

• Tämän vuoden osallistujien joukossa on monia seurakuntien johtajia ja jopa hallitusten virkamiehiä. Joukossa on delegaatio, joka koostuu ministereistä Afrikan valtioiden kymmenestä eri kabinetista ja noin 20 parlamentaarikkoa ympäri maailmaa. Rukoile, että Jumala kohtaisi heitä ja he saisivat viedä parannuksen omiin kotimaihinsa. Rukoile, että Jumala nostaisi heidät olemaan vanhurskauden ja oikeuden profetaalinen ääni oman maansa keskellä. Rukoile, että Jumala käyttäisi heitä kansakuntina asettumaan entistä lähemmäs Israelia. (Sanal. 20:28; 1. Tim. 2:1-4)

• Rukoile, että pastorit ja kirkkokuntien johtajat, jotka osallistuvat juhlille saisivat kokea Jumalan tuoreen voitelun ja näyn, ja että heidän sydämiensä palo Israelia ja Juutalaisia kohtaan välittyisi eteenpäin heidän vaikutuspiirissään. Rukoile, että Jumala puhuisi heille profetaalisesti, ja että Jumala antaisi heille sanoja, jotka vaikuttavat heidän kotiseurakuntiinsa, kaupunkeihinsa ja jopa kansakuntiinsa. Rukoile, että Jumala käyttäisi heitä tuomaan herätyksen heidän yhteisöihinsä. (1. Tim. 4:14-15; Kol. 4:2-4)

• Rukoile niiden puolesta, jotka ovat juhlilla Sanan julistajina. Rukoile, että Pyhän Hengen väkevä voitelu olisi heidän yllään ja he julistaisivat meille kaikille ”sanoja tätä aikaa varten” (Ef. 6:19; Kol. 4:2-4).

• Rukoile, että tämä voisi olla aika, jolloin siunaukset Israelille virtaisivat runsaampina kuin koskaan aikaisemmin. Rukoile, että seurakunnat sitoutuisivat rukoilemaan Israelin puolesta säännöllisesti (Room. 15:27; 1. Kor. 16:1-4).

• Rukoile, että lehtimajanjuhlille voisi jatkossa saapua yhä enemmän ihmisiä. Rukoile, että Jerusalemin Pais-areena voisi täyttyä ylistäjistä ympäri maailmaa, ja että he jättäisivät Jerusalemiin väkevän todistuksen siunauksesta (Sak. 8:20-22; 14:16-19).

Luotan siihen, että kun rukoilet kaikkien Jerusalemin lehtimajanjuhlille tulijoiden puolesta, Jumala tulee tekemään näissä juhlissa ja sinun elämässäsi läpimurtoja. Jumala tulee siunaamaan Sinua ja perhettäsi samoin kuin meitä, jotka olemme Jerusalemissa.

Kiitos, että seisot rinnallemme!

Kristuksessa sinun,

Jürgen Bühler
ICEJ:n toiminnanjohtaja


Viestiä saa jakaa vapaasti eteenpäin.