Siuntion motocrosstoiminnan jatkamisen puolesta

melkein eläkkeellä

/ #31 Re: Re: faktat pielessä

04.10.2014 06:43

#27: Tommi Parviainen - Re: faktat pielessä 

 Huomenta,

Eikös ympäristolautakunnan elokuisessa pöytäkirjassakin ole otettu aika selvästi kantaa teidän jatko pyyntöönne.

Lainaukset pöytäkirjasta.

"Siuntion kunnan tekninen lautakunta on päättänyt 30.8.2011 § 71 tehdä sopimuksen Palonummen alueen hiekkakuoppien käytöstä Siuntion moottorikerho ry:n kanssa 1.9.2011 – 31.10.2014 väliseksi ajaksi. Tekninen lautakunta on päättänyt 5.3.2013, että voimassa olevalle sopimukselle ei tehdä jatkoa sen päätyttyä vuoden 2014 lopulla."

"Päätös:Radalla tulee olla ympäristölupa, jota tällä hetkellä ei ole. Ympäristön kannalta paras ratkaisu olisi siirtää rata nykyistä parempaan paikkaan ja siirtyä käyttämään sähköisiä moottoripyöriä"

Tämä mainintasi että välimaastosta on harvennettu puita ei taida pitää paikkaansa. Koko palonummi 2 alue on harvennettu (hakattu) tonttien osalta täysin. Näin ainakin itse totesin kun tuolla alueella ulkoilin. Näinollen mielestäni mikään lautakunta ei voi päättää ympäristöluvan myöntämistä vanhoilla mittauksilla, etenkään kun uusi kaavoitettu asuinalue on jo olemassa ja sinnekin on jo rakennettu ja muutettu asumaan.

Tämä vääntö radasta on kestänyt aivan liian kauan, ja nyt kun kunta on ottanut kannan että se ei jatka sopimusta, on mielestäni muiden kuntalaisten kannalta asiatonta että yritetään vääntää vielä lisää aikaa. Millä perusteella kunta voisi tämän mielestäsi vielä kääntää niin että se olisi toiminnassaan johdonmukainen eikä rikkoisi mitään sääntöjä tai lakeja, tai aiheuttaisi melusta valittaneille asukkaille lisää murhetta. Kuntahan on itse kaavoittanut ja myynyt asuinalueet, ja ironista kyllä mainostaa sivuillaankin rauhallista asuinaluetta.