Suomeen tarvitaan luonnonvaraisten eläinten hoitoloiden verkosto

Sivistynyt kohtelee hyvin heikompiaan

/ #21 Rahaa on!

05.12.2014 14:01

Ja mitä tulee rahoihin:
Niin kauan kuin Suomella on varaa jättää pyytämättä alennuksia EU-jäsenmaksuihin (jotka juuri nyt kaksinkertaistettiin meille), avustaa jäsenmaksuissa meitä rikkaampia maita kuten esim. Britanniaa ja syytää kymmeniä miljardeja euroja ulkolaisille talousrikospankkiireille, meillä on varaa hoitaa täällä niin vanhukset, psyykkisesti sairaat nuoret kuin eläimetkin!

Suomen köyhtyminen ei ole ihan sitä, mitä Katainen, Stubb ja hallituksessa Suomen alas ajaneet ministerit tahtovat esittää. He ovat tämän tehneet ja aivan tarkoituksella. Heidät on joko lahjottu tai uhkailtu, koska niin täysin älyvapaata ovat heidän tekonsa olleet jo 20 vuotta ja viimevuodet on ollut sellaista rimanalitusta ettei aiemmin olisi osannut kuvitellakaan.

- Eiköhän hoideta meidän vastuullamme olevat niin vanhukset kuin eläimet (niitä toisiinsa vertaamatta, jokainen elämä on arvokas) ihan kunnialla hautaan saakka silloin, kun niiden oikea aika on lähteä! Kyse on vain tahtotilasta, halutaanko kaikki rahamme antaa rikkaimmille (ja vielä Suomen ulkopuolelle) vai riittäisikö rahaa myös heikoimmilla olevien hyvään elämään!