ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Pentti Kaattari
Kiuruvesi

/ #459 Halla-ahon syyttäjät paljastettuina.

29.01.2009 18:40

Huomio kaikki kunnon kansalaiset. Iltalehti Keskustelut - saitilla on oikein mielenkiintoinen kirjoitelma koskien juuri näitä Tre:en stalinisteja.

Lainaus:
Halla-ahon syyttäjät paljastettuina
Lähetetty 27-01.2009 19:18

Mika Ilmanilla, Johanna suurpäällä, Paavo Nikulalla,Jaakkao Jonkalla, Rainer Hiltusella,Mikko Puumalaisella, ja Tuija Braxilla on paljon yhteistä. Ehkä olellisin asia, mikä heidät yhdistää, on Demokraattiset Lakimiehet. Yhdistys kulkee tänä päivänä nimellä Demla ja sillä on synkkä ja surullinen historia.

Tämä vasemmistoideologiaan aiemmin tiiviisti kytköksissä oleva järjestö löytyy useammankin virkamiehen taustalta. Esim. nykyistä "nettirasistien" vastaista noitavainoa harjoittavat ovat pääosin entisiä demlan aktivisteja. Pahimmassa tapauksessa sekä syyttäjänä että tuomarina saattaa olla demlan aktiivi.

Demlan johtavia jäseniä ovat mm. oikeusministeri Tuija Brax, presidentti Tarja Halonen ja ex-oikeuskansleri Paavo Nikula. Kaikki nämä monikulttuuriuskovaisia.

Suomen tulevaan lainsäädäntötyöhön ja oikeuskäytäntöön tullee merkittävästi vaikuttamaan se fakta, että 71 % Demlan hallituksen jäsenistä on mukana maahanmuuttoasioissa.

Että tälläinen stalinistien pesäke on meidän "oikeus"järjestelmämme.

Lainaus loppu.

Tekstiä on vielä paljon - yhteensä n. neljä (4) sivua - tämä oli aloittajan osuus. Olenkin monesti arvellut että juuri mtämä mätä-paise on kaikkien näiden sananvapautta kunnioittavien vainojen takana. Myös tulee huomata, että myös ne nykyiset maahanmuutto- ym. lait ovat näitten "virkamiesten"
ja RKP:N proffien junailemia- ovatkin jo alunperin rasistisia jo tekstinsä ajatuksen mukaisesti - suomalsinen rasisti j.n.e.

menkääpäs lukemaan - jotta ehditte, jos vaikka poistavat koko jutun .
moikka pena k.