Kannabis lailliseksi

Rolf Pukare
Tampere

/ #1108 Koulussa opittiin, aikuisena unohdettiin.

10.02.2009 19:24

Muistatko matematiikan tunnilla, olleesi tyytyväinen saamaasi tulokseen laskutoimituksesta, mutta huomannut jälkeenpäin olleesi väärässä? Vasta yhtälöön paneutumalla ajan kanssa saavutit oiken vastauksen. Oletko ajatellut, että jo varhain koulussa olet ollut oikeutettu oppimaan monia asioita, joita osalle maailman ihmisille ei ole edes olemassa. Ennen kaikkea opit käyttäytymään yksilönä yhteisössä. Nyt aikuisena yhtälön ratkaisu ei enää ole yhtä merkityksetön, kuin derivaatan omaksuminen. Aikuisena tekemäsi johtopäätökset saattavat vaikuttaa muiden ihmisten elämään, joten olisiko viimein aika saada yhtälöön ratkaisu?

apukysymyksiä:

Oletko mielestäsi oikeutettu ja kyllin pätevä päättämään, mitä muiden pitäisi tehdä ja jättää tekemättä?

Jos haluan sinulle pelkkää hyvää, eikä aikomuksissani ole vahingoittaa fyysisesti/ henkisesti/ taloudellisesti ketään, saanko puolestasi tehdä vapaa-ajallani mieleiseni päätökset?

Mielestäni kannabiksen laillistaminen toisi globaalisti, enemmän hyvää, kuin mikään mahdollinen päätös tämän hetken kysymyksistä.

YMMÄRTÄKÄÄ HYVÄT IHMISET, ETTÄ PUHUMME NYT SELLAISISTA MARKKINOISTA, JOTKA OVAT JO OLEMASSA. NÄMÄ MARKKINAT EIVÄT OLE KATOAMASSA VAAN NOUSUSSA, HALUAISITTE TAI ETTE. MEIDÄN VASTUULLEMME JÄÄ PÄÄTÖS SIITÄ, MIHIN TUOTOT KÄYTETÄÄN.

Minä olen vahvasti sitä mieltä, että tuotot pitäisi käyttää uusien päiväkotien, koulujen, sairaaloiden, vanhainkotien rakentamiseen, sekä urheilun tukemiseen.

Kannabis lailliseksi ja rikolliset työttömäksi.