Mopot 60km/h

kes sdf
Lohja

/ #394 Noni!

10.02.2009 23:00

"Itse kannatan kaikkien mopoilijoiden tappamista, koska he aiheuttavat niin vitusti ongelmatilanteita." Hyvin ilmaistu! peukut sulle

Kuka vittu yleensäkään ajaa mopoilla päälle sen vuoden!? Jos oikeesti kiinnostusta löytyy niin hankkii kevarin. jos ei oo rahaa niin töihin. jos on muuta ongelmia niin mene hoitoon.

Mopoja ei ole tarkoitus ohittaa vaan kuten opetetaan niillä ajetaan siellä penkereellä tai aivan tiensivussa jotta autoilija ei joutuisi tekemään mitään varsinaista ohitusta!

Ja missä te edes ajaisitte 60 km/h ku kuitenki pörräätte jossain keskusta alueella jossa on aluerajoitus 40km/h. Ja jos on jotain pidempiä matkoja maanteillä niin sehän vaan on pelleä lähteä ajamaan sinne jonku prätkätakin kanssa, crossi kypärä päässä skopalla (skopahan ei tunnetusti ole mikään mopo vaan jonkun kännisen keksijän vitutus kohtauksesta saaman idean tulos).

Ittelläni on ollut vaikka mikä määrä noita mopoja ja hienosti ollaan näillä menty. En oo ikinä joutunu mihinkää paskaan tilanteeseen ku noudattaa ohjeita eikä pelleile ja osaa vaikka vielä ajaakin. ja asun kuitenki lohjalla ja täällä autoilijat ei osaa ajaa paskaakaan!

Kiitos jos jaksoit lukea tai sitten et!