ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Timo Kohvakka
Helsinki

/ #551 Hallituksen uusi linja

19.02.2009 16:26

Päätellen mitä on luettavista median ja politiikkojen toimista, uskon että he ovat ottaneet uuden linjauksen ulkomaalaislain käsittelyyn (esim. Katainen tänään). He ovat huomanneet että on kova pako äänestäjäkunnasta ja että tätä ei voi enää piilotella vetoamalla rasismiin. Äänestäjät ovat huomanneet että heitä vedätetään. Agressio vain kasvoi ja kasvoi. Jotain oli pakko tehdä.

Nyt he ovat ottaneet uuden linjauksen niin, että asia kyllä otetaan keskusteltavaksi, mutta niin että keskustelun kärki ohjataan käsittelemään niitä ristiriitoja joita syntyy suomalaisten ja maahanmuuttajien välille. Ei siis varsinaista aihetta, sitä että onko tämä tapa jolla toimitaan oleskelulupien myöntämisessä, sosiaalitukien jaossa, erityisoikeuksien myöntämisessä, ja kansalaisuuden myöntämisessä oikein, liittyen erityisesti humanitäärisiin maahanmuuttoon. Nyt on keskusteltava siiitä että toimimeko oikein tässä asiassa meitä suomalaisia kohtaan ja toteutammeko yleistä oikeudenmukaisuutta.

Alun perinkin asian käsittelyn tapa oli tämä keskustelunohjaus, ensin rasismiin sitten maahanmuuttajiin jotka eivät ole humanitäärisiä pakolaisia ja maahanmuuttajien ja nyt suomalaisten ja maahanmuuttajien ongelmiin. Ei pidä sotkea maahanmuuttajia ja sosiaalitukipakolaisia keskenään. Toinen asia on se, että meillä on okeus itsenäisyyteemme ja elämäntapaamme. Meillä on se oikeus säilyttää. Lakimuutokset ja käytännöt jotka polkevat tätä oikeuttamme eivät ole oikein.

Tämä on kriittinen vaihe, useimmat rauhoittuvat ajattellen, että asiaa käsitellään. He eivät huomaa että puhutaankin asian sivusta käsittelemättä lainkaan asiaa miksi olemme lähteneet liikkeelle.

Juhalle erityisesti kiitoksia esimerkillisestä suomalaisesta ryhdistä tässä asiassa!