Kannabis lailliseksi

Rolf Pukare
Tampere

/ #1161 HÄVETKÄÄ!!!

09.03.2009 12:15

Hävetkää ihmiset!!

Tulette tänne jauhamaan jostain porttiteorioista ja haittavaikutuksista..JOUTAVAA!!! Kuinka tyhmä ihminen voi olla? Se mielipide, että hampun on oltava laiton, on täysin järjenvastainen. Ihmiset, jotka vastustavat ovat olevinaan niin oikeamielisiä, että hyi helvetti! Pitävät tietenkin itseään yleisesti ottaen hyvänä ihmisenä, vaikka ovat mukana YLIVOIMAISESTI maailman suurimmassa vääryydessä ja pahuudessa! IHMISET TE OLETTE PAHOJA!!! ILKEITÄ, VÄKIVALTAISIA JA MUUTENKIN KIEROUTUNEITA!! Ennen kuin alat kirjoittamaan puolustus argumenttiasi, sinun tulee tietää pari juttua:

Tuet kaikin voimin laittomien aseiden myyntiä.
Tuet lapsien kaappaamista sotilaiksi köyhissä maissa. (esim. Burma)
Tuet ilmastonlämpenemistä.
Tuet ihmisoikeuksien ja valinnanvapauden, sekä omasta kehosta päättämisen kriminalisointia.
Tuet yleisesti väkivaltaa.
Tuet kokaiinin, amfetamiinin, heroiinin, alkoholin, pcp:n käyttöä.
(Luuletteko te pässinpäät, että siltä huumediileriltä, jolta haetaan hamppua, ei löydy näitä aineita? Ja luulette kai vielä päälle, ettei tämä diileri näitä aineita asiakkailleen tarjoa. No voin kertoa, että kyllä hän tarjoaa. Saattaapa vielä kaupata laittomia aseitakin. Ja varastettua tavaraa. Samassa joku normaalia tyhmempi voi hyvinkin kiinnostua diilerinsä uravalinnasta, huomaten tavan hankkia pienellä työllä paljon rahaa..Idiootit!!)

Mistä kapinallis joukot Afrikassa (ja kaikkialla muuallakin maailmassa) saavat aseet? RIKOLLISJÄRJESTÖILTÄ (mafiat ja huumeparonit) Miten nämä järjestöt rahoittavat toimintansa? Myymällä huumeita. (TUOTTAVIN ON KANNABIS) Olette siis sitä mieltä, että olette hyviä ja kilttejä ihmisiä ja samalla te tekopyhät paskiaiset haluatte tarjota yhden maailman suurimmista markkinoista heille, jotka tekevät tuotoilla KAIKEN sen, mikä maailmasta mielestänne tulisi kitkeä. Ja sitten kirsikkana kakun päälle, olette niin SAATANAN TYHMIÄ, ettette tajua mitä teille sanotaan! Kuinka helvetissä saatte yöunenne nukutuksi? Minä en tue teidän ääliöiden aivotuksia, enkä silti saa unta yöllä. HÄVETKÄÄ!!! Te ja teidän asenteelisuutenne tuhoaa ihmisiä ja onnellisuutta ainakin kymmenenkertaisesti NATSEIHIN verrattuna. Natsi joukotkin luulivat palvelevansa oikeaa ja hyvää tahoa... Mitä tämä siis tekee teistä? ARMOTTOMIA HYPER NATSEJA!!Niin, tähän tapaan teistä "hyvät" ihmiset, tullaan 100 vuoden päästä historian tunnilla lukemaan. Siellä sinä sikamaisesti istut vastustamassa laillistamista pitäen itseäsi hyvänä, vaikka jo ajatuksellasi toteutat maailman suurimpia vääryyksiä. Haudatkaa ne haittavaikutukset mielestänne ja miettikää kieltolain haittavaikutuksia!