Työttömälle oikeusturvaa ja parempaa toimeentuloa

Yli 500 päivää työttömänä

/ #64 Hyvä adressi, mutta laki muutos ei mene läpi

30.03.2015 12:10

Hienoa että tähän asiaan on otettu kantaa. Meillä on vaan Suomessa se ongelma nykyaikan, että ne lait jotka heikentaäisi rikkaitten etuja tai verotusta(verotus nousisi) sitä vastaan on kaikki.

Sitten kun pitäisi köyhien oikeusturvaa saada paremmaksi. Niin sellaiset laki ehdotukset siityvät heti mappi Ööhön ja sen käsittelyä viivytellään niin ettei se tule 4 vuoden aikana täytäntökuntoon.

Niin kauan kun samat päättäjät ovat tulolla eduskunnassa niin sama meno jatkuu. Köyhät kyykkyyn työttömät orja töihin.

Nykyäänkin työmarkkinoilla on kolmet markkinat.

1. Maahanmuuttajat heidän oikeuksia ja palkkoja poljetaan.

2. Työssä käyvien markkinat. Heillä lähe 100% toimii sopimukset TESsin mukaan.

3. työttömien työmarkkinat. Palkkatukea tarjotaan jolla poljetaan palkkoja alaspäin kikkailemalla työtunneilla. Paras mitä minulle on käynyt niin työaika olisi ollut 6h5min. Näin saadaan taulukkopalkka tippumaan satasilla kuussa. Ja sitten firma saisi palkkatuen vaikka ei anna täysiä työtunteja. 0tuntisopimuksia, orjatyötä 9€ kulukorvauksella.

Sitten nämä työkokeilu paikat joita tarjotaan 9€ kulukorvauksella. Tuo 9€ ei riitä edes pääkaupungin seutulippuun vaan se on tällä hetkellä 10€ edes-takas. Eli joka päivä -1€ = n.20€ miinusta kuukaudessa. Ja jos olet peruspäivärahalla olet auttamatta kusessa. Puolessa vuodessa 120€ vuodessa 240€. Hei haloo päättäjät.

Työtön on nykyään täysin orjan asemassa. Ei ihmisarvoa ei minkäänlaista. Ja sitten vielä työttömiä syytetään heidän työttömyydestä. Kuka keksikään hienon YT-lain jossa voidaan irtisanoa ilman todellista tarvetta pelkällä tulevaisuuden näkymän taikka tehostamisen takia. Vaikka yritys tekisikin selväävoittoa tilijaksoilla. Sitten yrityksen ei tartte murehtia irtisanotusta pätkän vertaa vaan, kun on potkittu pihalle niin työnimikettä ja -kuvaa  vaihtamalla voidaan palkata vuokra firmasta puoli ilmatteeksi uusi heppu taloon määräaikaiseksi.