Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Silmät ja korvat auki

/ #2860 Tervemenoa töihin

02.07.2015 09:12

Juri takaisin Onkilahteen. Ne pois, jotka eivät halunneet Juria takaisin. (montakohan niitä on? ) Kuka lietsoi pahaa henkeä? Ei ainakaan Juri.

Vaikka virat ovat Vaasan kaupungin, pitää Jurin päästä siihen hommaan, mihin hänet on aikoinaan valittu ja mistä laittomasti erotettu. Voi vain kuvitella, miten mahdollisesti sama ketkuilu ja kiusaaminen johdon ja (?) kanssa jatkuu, ellei siihen puututa ulkopuoliselta taholta rivakasti.

Kaikki Jurin puolesta taistelemaan loppuun asti hänen oikeuksistaan.

Rehtorit, kouluvirasto, lautakunnat, yksityiset asiaan negatiivisesti vaikuttaneet henkilöt vastuuseen sanoistaan ja teoistaan.

Julkisuuteen kaikki rikkeet, ettei enää pääsisi vastaavaa tapahtumaa.

Kyllä 100 000 eurolla olisi varmasti ollut muutakin käyttöä, kuin hoitamattomien asioiden setviminen oikeudessa. Miten tällaisena aikana on varaa ja kehdattaan toimia näin.

Eikö kaupungin lakimiehen pitäisi ajaa myös kaupungin asiaa, ja varsinkin näin selvässä tapauksessa. Mikä on hänen vastuunsa asian pitkittämisessä?

Saavatko kaikki virheellisesti toimineet jatkaa viroissaan ilman minkäänlaista rangaistusta? Juri on kärsinyt vuosikausia ja nyt tosistetusti syyttömästi.

Oliko tarkoitus pitkittää juttua niin kauan, että kaikki mukana olleet pääsevät eläkkeele ja sillä siisti.

Vaasalaisaet älkää unohtako!

Asiaa pitää pitää esillä jatkuvasti. Varsinkin kun koulut alkavat.