Eläkkeensaajan asumistukea ei saa laskea yleisen asumistuen tasolle


Vieras

/ #24

07.07.2015 09:25

Eduskunnasta osoitetaan nyt suoraa halveksuntaa eläkeläisiä kohtaan, on ryhdytty leikkimään kuurupiiloa. Adressille ei haluta julkisuutta, mutta vastahakoisuudesta huolimatta olisi media saatava paikalle, julkisuutta asia nimenomaan tarvitsee.

Samaan aikaan Euroopan parlamentin puheenjohtaja ehdottaa humanitaarisen avun antamista Kreikkaan.
Schultz sanoo :" Tavallisten kansalaisten, eläkkeensaajien, sairaiden ja lasten ei pitäisi joutua maksamaan tästä tilanteesta. "

Politiikot Suomessa, suuressa valiokunnassa joutuvat ottamaan kantaa Kreikan tukemiseen.

Hetkinen, Suomessa hallitus on juuri laittamassa maksajiksi Schultz :n mainitsemat ryhmät. Kovimmin hallitus on iskemässä köyhimpiin suomalaisiin vanhuksiin, täysin häpeämättömästi. Nytkö pitäisi lainarahalla tukea kreikkalaisia vanhuksia etteivät joudu kerjäläisten asemaan kuten Suomessa vanhusten käy? Kuinka törkeäksi tämä vielä voi mennä? Edustaako Suomen eduskunta Kreikkalaisia, eivätkö he nyt ole väärän maan parlamentissa?

Hallituksen suunnitelma työntää pieneläkeläiset yleisen asumistuen piiriin samaan aikaan kun myös yleistä asumistukea leikataan ja sen laskuperusteita muutetaan on järkyttävä. Yleisen asumistuen piiriin työnnettäisiin noin 200 000 eläkkeensaajaa, laskuperusteita on siis muutettava kun leikkaukset vähentävät samaan aikaan yleisestä asumistuesta varoja.

Olen ihmetellyt mistä monet eläkeläiset ovat tarkistaneet kuinka paljon asumistuki putoaa kun ei ole julkistettu miten laskuperuste muuttuu myös yleisen asumistuen leikkauksen jälkeen. Mikäli nyt käyttää laskinta Kelan sivuilla, ei se ole totuus, pitäisi tietää ensin uusi laskuperuste eli asumistuki tulee putoamaan enemmän kuin mitä osa on laskenut.