Eläkkeensaajan asumistukea ei saa laskea yleisen asumistuen tasolle


Vieras

/ #13 Tökerö vastaus jälleen

10.07.2015 16:54

- On uskomatonta nämä tavis - politiikkojen vastaukset, heidät on valittu eduskuntaan kansan keskuudesta,  kun he avaavat eduskuntatalon raskaan oven, kuvitelma muiden yläpuolelle nousemisesta muodostaa harhan.

 En itse arvosta yhtäkään näistä napin painajista,  ei vaadi kummoisia taitoja painaa nappia käskystä,  palkka tuosta on kuitenkin hulvaton kun sitä vertaa napinpainajaan tehtaassa. 

Eläkeläistä ja opiskelijaa on röyhkeää verrata. Toinen on nuori ja terve,  toinen vanha, hauras  ja iän tuomien terveysongelmien raskauttama. 

 

Eläkeläisten asumistuki on luotu turvaamaan ikäihmisten asuminen kotonaan silloin kun ihminen on heikoimmillaan, tuo asia ei ole muuttunut miksikään.  

 

Hallitukset ovat 90-luvulta lähtien heikentäneet eläkeläisten asemaa  leikkaamalla ja jäädyttämällä eläkkeitä, se on johtanut pahenevaan eläkeläisköyhyyteen.

Tarkoitukseni on viikonlopun aikana laatia tiukkaa tekstiä niin sosiaali-ja terveysministerille,  joka on persu,  vanhusten pettäjä  puolueen edustaja,  joka vaaliteltoilla vannoi ettei pieneläkeläisiltä voi enää leikata mitään ja vahvisti sanomaansa tutulla slouganilla "meidän takki ei käänny ". 

Aion viestissäni myös kysyä miksi ministeriöstä ei ilman halventavaa kuurupiiloa saa aikaa adressin jättämiseen ja millä oikeudella ministeriö sanoo ettei media voi olla paikalla. 

Samalla laitan viestin kepun tavikselle joka kehtaa suoltaa tuollaista tekstiä vastaukseksi. 

Tv Leena Harden 

 

Aion jatkaa politiikkojen pommittamista viesteilläni,  esittää faktoja joita ei voi kumota tyhjillä vastauksilla.