Pelastetaan Puroniemen leirikeskus


Vieras

/ #32

22.09.2011 15:51

Ensinnäkin isä Tuomakselle. Jokaisen mielipide on tärkeä,varsinkin tässä asiassa,kirjoittaa hän omalla nimellä tai nimimerkillä.Kirjoittajalla on siihen omat syynsä.
Mutta asiaan.Puroniemen kupeessa kasvaneena,voin vain ihmetellä,mihin toiminta on lopahtanut?
Lapsena leirejä oli jos minkähän laista.Kesällä jopa useita eri leirejä kerrralla.Oli lasten-,nuorten-,perhe-,partio-,siivous- ja useita kristinoppileirejä.Oma seurakunta toimitti siellä eri kirkollisia toimituksia yms.Ja toimintaa riitti!
Olen ollut Puroniemessä kesä häissä ja parempaa paikkaa ko.tilaisuuteen saa hakea.Kirkko ja juhlapaikka melkeimpä samassa pihapiirissä.Ja vielä mahdollinen yöpyminenkin käy.Keski-eurooppalaiset häävieraat olivat todella ihastuksissaan paikasta.
Lapseni jotka ovat päässeet nauttimaan Puroniemen kesistä kriparin ja muiden leirijen muodossa ovat olleet erittäin tyytyväisiä.Ja halunneet mennä seuraavana kesänä sinne uudelleen.Nyt jos kauppa toteutuu ,niin matka vie Jyväskylän lähelle.Ja matka sinne on pitkä ja vaikea.
Tämä keskustelu on hyvä ,se herättää meidät puroniemen ystävät ja toivottavasti myös Rautalammin
ord.seurakunnan,siihen mitä on tapahtumassa.
Kun mummoni 50-luvun lopulla paikan myi/lahjoitti ord.kirkolle,hän toivoi sen pysyvän myös hengellisenä paikkana.
Toivon parasta ja että pääsisin jälleen ensi kesänä viettämään kriparin ehtoollis palvelusta Puroniemessä.Annetaan sille vielä mahdollisuus,jos kerran halukkuutta toimintaan löytyy!

Risto Kuikka
Suonenjoki