Seppo Lehdon tuomion korjaus ja oikeiden rikosten tuomioiden tarkistus

Tapani Joensuu
Kuru

/ #10 Jep Jep

30.07.2009 21:40


Tulipa allekirjoitettua adressi.

Kyllä ihmisen oikeuksiin kuuluu saada puolustaa itseään niin fyysisesti kuin henkisestikin. Jos valtiomme ei sitä tee niin silloin se on tehtävä itse.


Tämä se onkin mulkuinta touhua maassamme. Toisia syytetään ja toiset jätetään syyttämättä. Toisia tutkitaan ja toiset jätetään tutkimatta. Kaikki ainoastaan sillä aspektilla että mikä "politiikkoja" miellyttää ja mikä taas ei.

Jumalauta (ei ole kirosana), jokainen saa olla mitä mieltä vain haluaa maailman asioista. Ei siitä linnaan voida heittää.

Ja sitäpaitsi kyllä Seppo oikeassa on monissa asioissa. Vaikka itse olenkin tällainen kommarimulkku niin Sepon kunniaksi on sanottava se että hän sentään on asioille jotain tehnytkin eikä vain suoltanut tekstiä kuten me muut. Onhan ihminen paljon muutakin kuin vain omia mielipiteitään ja ajatuksia.

Hovioikeuden tuomio on mielestäni helvetin sairas ja julma teko, sairaiden ihmisten sairasta ivaa sairaassa maassa. Siksi on hyvä että tällainen adressi on olemassa antaen edes pienen osviitan siitä että ihmiset ovat Suomalaisesta oikeudenkäytännöstä vahvasti erimieltä.

Olimmepa sitten kommareita,oikeistolaisia,fasisteja,sosialisteja,vääränvärisiä tai muuten omituisia niin kyllä jokainen viiteryhmä näkee mistä homma kusee!