kansanedustajien palkan pienennys !!!

kyllästynyt vinkumiseen

/ #1166

10.09.2015 00:56

 Demokratia on loistava hallintomuoto silloin kun kansa ei ole näin tyhmää kuin suomessa. Nillitetään leikkauksista ja valitetaan jokaisesta asiasta. Miksi ihmiset valittavat etuuksien pienentämisestä? kaikilla aloilla ei ole etuuksia lainkaan. Itse en ole saanut ylityölisää tai pyhäkorvausta pitkään aikaan. Eikös ihmiset hakeudu ammattiin sen mukaan mikä kiinnostaa ja työsopimus kirjoitetaan sillä palkalla millä kirjoitetaan. Lisät ovat nimenomaan LISIÄ! ylitöitä ei ole pakko tehdä.

 

Kansanedustajien määrää pitäisi pudottaa puoleen ja palkkoja nostaa, jotta se kiinnostaisi oikeita ammattilaisia. Nyt kaikenmaailman teuvohakkaraiset ja muut tietämättömät kummajaiset häärivät miten häärii.

 

Jos jotain pitäisi muuttaa niin suurituloisten verotusta. Eniten tienaava 11% maksaa noin 50% ansiotuloverosta. Onhan se väärin, ja silti kuulee jatkuvasti sitä että pienituloisia sorretaan yms. Itse haluaisin nähdä miten suupielet menisi kun keskipalkkainen (2800e/kk tienaava) laittaisi veroprosentiksi sen 50% mitä suurituloiset maksaa. Siitä sitten huumoria kuinka kiva on maksaa puolet palkasta valtiolle.

Niin ja olisihan se tälleen jälkikäteen varmaan ollut ihan järkevää suostua yhteiskuntasopimukseen jolloin työaika olisi 30min pidempi.

 

Mihinkään ei suostuta ja kaikesta kiukutellaan. Kaikki pitäisi saada mutta mitään ei anneta. Ei ihme, että Suomen talous on mitä on, kilpailukyvystä puhumattakaan. AY-liikkeet on pilannut Suomen kilpailukyvyn ja jatkaa edelleen. Katsotaan niin kohta on lakkoja siellä täällä. Sitten ihmetellään kun liitot ei maksa samaa korvausta kuin työtä tehdessä saisi palkkaa.

 

HUOH! 

 

jotenki vaan alan pikkuhiljaa menettää uskoa tähän kansaan...