Adressi Sipilän hallituksen pakottavaa lainsäädäntöä vastaan


Vieras

/ #666

10.09.2015 06:50

Teen ruumiillisesti ja henkisesti raadollista ,kovaa työtä pyhän arjen kanssa 3-vuorossa . Mitä vanhemmaksi tulee,sen vaikeammaksi esim yötyössä jaksaminen käy,mutta sehän on pakko tehdä. Palkka tehtyyn työhön on minimaalinen,ja hoitotyön johtaminen omassa terveyskeskuksessani on ollut jo viime vuodet pakon sanelemaa,työntekijän mielipide vaiennetaan esim.lauseilla:tyossa on pyöröovi,pidä suusi kiini,tulee varoitus jne" Nyt kun hallituskin vielä jakaa pakkoa,niin mikä mielivalta roihahtaakaan ruohonjuuritasolla?
Lomaa ei ole yhtään liikaa,sairaslomalla normaali ihminen ei ole huvikseen.Kukaan ei halua viikonloppuisin ja juhlapyhinä töihin ilman korvausta. Hoitotyöläisten elämä on jo nyt monin tavoin kumpujen yöstä muuhun kansaan verrattuna.
Tätä menoa työmotivaatio laskee.Alaa ei voi suositella nuorille.
Julkinen terveydenhuolto tulee kärsimään,yksityinen kukoistamaan,ja sinne menevät rikkaat,köyhät hoitaa luonto.On vastakkainasettelu,joka ennen pitkää johtaa historiankulun toistumisee.Näin tulee käymään,jos tämä porvarihallitus saa tahtonsa läpi.mm tämän vuoksi allekirjoitin.