Adressi Sipilän hallituksen pakottavaa lainsäädäntöä vastaan

Psyykkiset ongelmat lisääntyvät myös

/ #1100 Saammeko me päiväkotityöläiset kasvosuojukset tauteja vastaan SSS-kolmikon rahoista?

11.09.2015 05:45

Ei nimittäin ole taloudellisesta mahdollista sairastaa, jos nämä kurimukset tulevat käytäntöön! Ja ei tarvitse olla kovin terävä kynä siellä penaalissa tajutakseen mitä tarkoittaa käytännössä ja isommalla kuviolla kun töihin tullaan sairaana.

Tervetuloa katsomaan päiväkotielämän arkea, sitä rään, viruksien, bakteerien, aivastelujen, yskimisten, oksennusten, ripuleiden, angiinoiden ym ym toistuvaa kiertoa ja epidemioita. Niissä ei paljoa auta käsien toistuva peseminen, valitettavasti. Jotkut sairastuvat flunssaan jossa lämpöilyä tai kuumetta, ääni ei kulje ja räkä valuu 1-2x/vuodessa, jotkut 3-4x/vuodessa, jotkut useammin. Noro-virus, se se on kiva tauti ja eipä vie petiin, tai siis wc-pytylle sanko käsissä, kuin ehkä 3-5vrk ajaksi ja väh1vko menee että toipuu tolpilleen ja silloinkin se vielä TARTUTTAA!!

Tämä oli tällaista ratakiskon vääntämistä, mutta olisi kiva ja ilmeisen tarpeen SSS-kolmikon saada tätäkin silmilleen ja korvilleen.

Aivan pöyristyttävää, Herrat eivät vain välitä, eivät ainakaan pienestä ihmisestä joka sillä n.2000e bruttopalkallaan elää ja elättää perhettään.