Vastustamme Uuteenkaupunkiin kaavailtavaa vastaanottokeskusta.

ukilainen veronmaksaja

/ #197 Vokkilobbausta Viikaisilla

31.01.2016 13:09

Kiiltokuva-afgaani Nasima Razmyar on nyt sitten kutsuttu lobbaamaan vastaanottokeskusta ja tuomaan monikulttuurisuuden ilosanomaa myös Ukiin. Nasima on tunnettu siitä, että hän kiertää ympäri Suomea syyllistämässä kantasuomalaisia siitä, etteivät he ota elintasopakolaisia avosylin vastaan.  

Nasima siis haluaa, että me kustannamme raavaiden afgaani-, somali- ja irakilaismiesten turvapaikkashoppailun, eikä ihme, koska hän on itse mukana vastaanottokeskusbisneksissä ja on mm. Viittakivi Oy:n varsinainen jäsen. Nasiman puoliso, suomenruotsalainen Johan Fager, toimii niinikään kiinteistö- ja rahoitusalalla.  

Tässä on kyse maahan tunkeutuneista ulkomaalaisista, joista poliisin maltillisen arvion mukaan vähintään kaksi kolmasosaa on tullut Suomeen vain korkeamman elintason toivossa. Ei myöskään pitäisi olla kenellekään epäselvää, että tämän sirkuksen kokonaiskustannukset liikkuvat vuositasolla miljardeissa. Se on tuonut mukanaan myös laajalle levinneen rikollisen toiminnan, josta kärsivät erityisesti naiset ja nuoret tytöt. Maahantulijat työllistävät viranomaisia merkittävässä määrin ja seurauksena on kantasuomalaisten heikentyneet turvallisuus- ja sosiaalipalvelut sekä asuntojonojen venyminen entistä pidemmiksi.  

Valtion rahoituksen päättyessä kaikki kustannukset jäävät meidän kuntalaisten maksettavaksi ja meidän riesaksemme jää myös kotikaupunkimme heikentynyt turvallisuus, josta esimerkkejä löytyy runsain mitoin muualta maastamme ja muista Euroopan maista sikäli kun on tullut seuratuksi muitakin medioita kuin Yleä ja paikallislehteä. Lähinaapurimme on Ruotsi karmaiseva esimerkki, siitä miten turvapaikanhakijat ja holtiton maahanmuutto ovat saattaneet ennen niin rauhallisen Pohjoismaan kaaoksen tilaan.  

Tiistaina 2.2. alkaen klo 18 Viikaisten koulun auditoriossa siis lobataan vokin puolesta. Koska Ugin Sanomien mainoksen mukaan kyse on keskustelutilaisuudesta, kannattaa paikalle mennä hyvin valmistautuneena kertomaan mitä mieltä on meneillään olevasta turvapaikkashoppailusta.  

 

Tästä tilaisuudesta / karhunpalveluksesta ukilaiset saavat kiittää kunnallisneuvos Helena Vartiaista ja Työväen sivistysliiton Uudenkaupungin seudun opintojärjestöä, jossa vaikuttavat henkilöt on lueteltu alla.  

Työväen sivistysliiton Uudenkaupungin seudun opintojärjestö:

Puheenjohtaja, rahastonhoitaja ja tiedotusvastaava Mauri Pietilä

Varapuheenjohtaja Eeva-Liisa Isoheiko

Kulttuurivastaava Sirpa Kaupinsalo