Suomen Koirankasvattajat ry:n vetoomus ja adressi Suomen Kennelliitto ry:n jalostusstrategiaesitystä

Leena Parviainen
Lohja

/ #95 Kirsi Sainiolle oikaisu

23.04.2010 22:27


Lausunto on Erkki Pulliaiselta ja minulta ja Suomen kennelliitto pyysi meiltä molemmilta lausunnon 19.2.2010 yleiseen jalostusstrategiaan,siis kennelliitto on ollut meihin yhteydessä. Lausuntomme varmasti heijastaa myös koko eduskunnan kannan, koska on laajasti keskusteltu MMM:n virkamiesten, vastaavan ministerin ja eduskunnassa eläinsuojelusta kiinnostuneiden kansanedustajien sekä vastaavan valiokunnan jäsenien sekä eduskuntaryhmien kanssa sekä on käyty läpi myös valtiopäivätoimet, joita ei juurikaan aihepiiristä löytynyt.

Pirkko Skuttnabin kanssa totesimme keskustelussamme mm. ettei valtiovallalla eikä eduskunnalla ole vaateita liittyen yleiseen jalostusstrategiaan, koska eduskunnassa säädetään lait ja tärkeintä on noudattaa Suomen lakeja mm. eläinsuojelulakia, mutta myös kauppalakia. Lausuntomme on vapaasti ja avoimesti Suomen kennelliiton ja kennelväen käytössä.

Koska Kirsti Sainio haluaa tuoda esille, että allekirjoittanut on kasvattaja ja hän on tuonut esille kasvattajanimenikin, toivon, että palstan lukijat tutustavat (”jalostusstrategian äidin” )Kirsti Sainion kasvatustyöhön, hän kasvattaa skyenterrierejä OF Skyeline-kennelnimellä,

terv Marjaana Koskinen