Mopot 60km/h

Henri Parviainen
Lieksa

/ #505 juuri näin

26.05.2010 23:50

kaike lisäksi pitemmän päälle kärsii koneet. Mun 07 power up rieju ajettu 13tkm, 2tkm sitte puhistettii pakoputki karstasta ja taas se on kurin takia niin tukos et ei mee ku 39. vituttaa tommonen.
ilma kuria pelas hyvin eikä öljyy menny putkee ollenkaa mutku kytät sai kiinni ja laitoin vakioks nii johan menee alinopeutta.
muutenki varmaa autoilijoistakin mukavempi jos mopot ei oo tientukkeena kokoaikaa ainasen "neljävitosen" takia. pitäs ajatella jotai muutaki ku omaa persettä ja seurata ajan mukana.
kyllä pitää olla kaikki vitun älytaulut sun muut ensimmäisenä kouluis joista ei oo hyötyy ku opet ei osaa niitä käyttää mut ku tämmönen nopeusrajoitus laki joka on puolvuossataa vanaha nii sitä ei voi kirveelläkää uusia. ja kuten jo tuli ilmi nii miks muualla ajetaan sitä 60-70 ilman mitään sen kummempia ongelmia? kyl ne jarrut ja rungot kestää. ja turha valittaa "mopoilijat ne aina virittelevät mopojaan".
kai niitä viritetään ku terve maalaisjärkiki sanoo et ei hullukaan jaksa ajaa 50km jostai perähikiästä lähimmälle kyläkaupalle ostaan mehua 45kmh. ei pahal mut mummelit ja papparaiset ne on suurempi uhka. kortti pois yli 70v. vanhuksilta ja rollaattoriin jos kerta halutaan välttää kolareita. ja sen vielä sanon et eine isokenkäset välitä paskaakaan miltä muistatuntuu kun palkkaa ropisee tilille eikä menetä paikkaansa.