Perussanoman "Evoluutiobiologiaan" myös kriittinen puheenvuoro

Luonnontieteilijä
Vieras

/ #18 Re: Re: Re: Re: Ihmetys ja kummastus

02.06.2010 19:08

"Kylläkyllä näinpä. Muistaen sen, että kokeellinen luonnontiede kehittyi kristittyjen tiedemiesten uskomusten ja uskonsa pohjalta"

Höpsis, tiede alkoi kehittyä kun katsottiin todellisuutta: Kopernikus, Galilei - ja vasta hyvin äskettäin kirkko pyysi anteeksi jälkimmäiseltäkin.

Olen multikiinnostunut ja siksipä löysin tännekin. Mutta nyt syytät väärää puuta: en ole ainuttakaan allekirjoitusta tänne tekaissut, se on kyllä lapsellista puuhaa.

Evoluutioteoria ei todellakaan ole mitään uskontoon verrattavaa, kuten perusteettomasti heität. Kerro mitä sinun mielestäsi pitäisi "tietää enemmän"? Missä kohdin evoluutioteoria ei mielestäsi pidä paikkaansa? Huom: evoluutio on tosiasia ja koko ajan havaittavissa. Evoluutioteoria selittää sen vaikutuksen ja luonnon monimuotoisuuden synnyn yksinkertaisista lähtökohdista ilman minkäännäköistä isompaa kysymysmerkkiä. Kaikki uusi tieto nivoutuu vanhaan, ja myös muihin luonnontieteisiin.

Mitään evoluutioteoriaa kyseenalaistavaa ei ole sen 150 vuotisen olemassaolon aikana tullut esiin. Kaikkein vähiten hihhulien toimesta.

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…