Adressi Israelin tueksi!

Haamanin haamut:

/ #345 08.06.2010 Debka File: Erikoisraportti

09.06.2010 19:01

Sota Alkaa?

Ahmadinejad Erdoganille: ”Nyt on meidän vuoromme haastaa Israel!”

Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad kertoi Turkin johtajille tiistaina 08.06.2010 Istanbulissa, että ”Me tulemme murtamaan Gazan saarron!”  Iranin Punaisen Puolikuun alukset, joissa on mukana  Iranin Vallankumouskaartin ”vapaaehtoisia” merisotilaita ”tulevat opettamaan Israelille läksyn!” Alukset saapuvat Gazan edustalle parin – kolmen päivän kuluttua.

Teheranin ”humanitäärinen saattue” Gazaan käsittää kolme iranilaista alusta, jotka purjehtivat Punaisen Puolikuun lipun alla. Ahmadinejad lupasi turkkilaisille, että Iranin sotalaivat ja sukellusveneet saattavat Punaisen Puolikuun aluksia Punaisella Merellä, Suezin kanavassa ja Välimerellä. Viimeisten kuukausien aikana yksi tai kaksi iranilaista sukellusvenettä on ollut partioimassa Välimerellä käyttäen tukikohtinaan Syyrian satamia.

Yksi aluksista on rahtilaiva, joka kuljettaa ruokaa, lääkkeitä ja rakennusmateriaalia. Toisessa laivassa on iranilaiset merisotilaat ja kolmas laiva on sairaalalaiva, joka ankkuroituu Egyptin ja Gazan välisen rannikkokaupungin Rafahin edustalle. Kelluva sairaala ankkuroituu pysyvästi Egyptin aluevesille ja pienemmät alukset kuljettavat potilaita Gazasta sairaalalaivaan ja takaisin.

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…