Superfood

Parantunut ihminen luonnon aineilla

/ #97 Re: Re: Turvallisuus ja tieto asioista kulkeva käsikädessä

10.11.2011 13:34

#94: Kristiina Aittavaara - Re: Turvallisuus ja tieto asioista kulkeva käsikädessä

Aina puhutaan, että joku luonnonaine ei sovi lääkkeiden kanssa. Eihän ihmisen ole tarkoitus lääkkeitä syödäkkään. Ravintomme on lääkkeemme ja sieltä ravitsemuksesta löydämme myös syyt sairastumiseemme.

Harva lääkäri kysyy mitä hänen asiakkaansa syö ennen kuin määrää lääkkeen. Ei lääkäreillä ole koulutusta ravitsemusoppeihin saati aikaa käydä ihmisten kanssa heidän ruokavalioitaan läpi.

Luonto on meille kaiken tarvitsemamme luonut ja sieltä myös vastaukset löytyvät. Ei ihmisen kehittämistä myrkyistä.

Lääkefirmat kontrolloivat ja manipuloivat lääkäreitä sekä terveydenhuollon henkilökuntaa. Lääkärit toitottavat samoja fraaseja mitä lääkefirmat heille kertovat. Ei minkäänlaista kyseenalaistamista saati persjärjen käyttöä.

Elämme tällä hetkellä lääkefirmojen kulta-aikaa. Lääkkeillä tienataan miljardeja euroja hyväuskoisilta ihmisiltä ja lääkärit toimivat kätyreinä (=puoskarit).

Ja jos joku ei vielä lääkkeitä syö, voidaan heillekin "määrätä" ennaltaehkäiseväksi muutama lääkeaine, jolloin saadaan koko kansa syömään lääkkeitä. Ja miten on käynyt - Suomen kansa on sairaampaa kuin koskaan. Suurimmaksi osaksi me kärsimme lääkkeiden haittavaikutuksista, johon me syömme taas lääkkeita jne jne. Oravanpyörä tuo lääkefirmoille taas lisää rahaa.

Oman järjenkäyttö EI OLE Suomessa kiellettyä !!!

Herätkää jo hyvät ihmiset ja haistakaa mikä täällä oikein haisee - RAHA ja RAHASTUS !!!

Luontaistuotteilla tienataan Suomessa niin pieniä määriä, että mm. makeisteollisuus menee ohitse molemmin puolin tuhatta ja sataa. Ja sitten vielä ihmetellään miksi olemme kipeitä - karkkia syödään enemmän kuin ravintoaineita.

Teollinen ruoka, lääkkeet, microaaltouuni ja karkit - HYVÄSTI TERVEYS - TERVETULOA LÄÄKÄRIKÄYNNIT !!