Irja Askolan erottaminen kirkon virasta


Vieras

/ #134 Re: Miettikääpä tekin

31.07.2016 21:54

#79: - Miettikää 

 Saitkin jo yhden hyvän vastauksen (#80: Ai, sekö on heti vihaamista, jos haluaa elää Jumalan, Raamatun mukaan? En ole tuollaista kuullutkaan! Miksi muunnat totuutta?), johon mäkin voisin jotain kirjoittaa lisää.

Jos lähden liikkeelle ensin vähän kauempaa, Jumala on rakkaus eli rakkauden lähde. Hyvyyden lähde on siis kolmiyhteinen Jumala.  "Siinä on rakkaus - ei siinä, että me olemme rakastaneet Jumalaa, vaan - siinä, että hän on rakastanut meitä ja lähettänyt Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi." 1.Joh. 4:10

 

Sitten vihaamisesta ja rakastamisesta viittaan allaoleviin Raamatun kohtiin ja tekstiin.

Jumala ei halua meidän sotivan ja tappelevan. Armeijat maan puolustamista varten, hyökkäämiseen ei oikeutta. Suomi rauhallisena maana ei halua minnekään hyökätäkään.

"Rakastakaa vihamiehiänne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka vainoavat teitä." Matt. 5:44 

"Siunatkaa vainoojianne, siunatkaa, älkää kirotko." Room. 12:14

"Älkää kostako kenellekään pahaa pahalla." Room. 12:17

"Olkoon rakkautenne vilpitöntä, vihatkaa pahaa ja pitäkää hyvästä kiinni." Room. 12:9

-"pitäkää hyvästä kiinni", kuten Raamatun mukaisesta, "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa loi heidät mieheksi ja naiseksi ja sanoi: Sen tähden mies luopukoon isästään ja äidistään ja liittyköön vaimoonsa, ja niistä kahdesta tulee yksi liha." Matt. 19:4-5, miehen ja naisen välisestä avioliitosta ja  miehen ja naisen välisestä avioliittolaista, joka on Suomessa tällä hetkellä voimassa.

 

Ihminen ja sen teot pitää voida osata irrottaa toisistaan, koska jokaisella ihmisellä on olemassa lähtökohtainen ihmisarvo riippumatta teoistaan. Ne teot on sitten toinen asia. 

Homoja en vihaa vaan olen täysin eri mieltä homoudesta, esimerkiksi osa homoista suosii lyhytaikaisia homoseksuaalisia suhteita, jotka mielestäni vain rikkovat pahasti tätä toista homoa. Vastuutonta käyttäytymistä on tietysti monen kaltaista.

Yhteenvetona voisin tiivistää, että tärkein on tietysti Raamatun mukainen miehen ja naisen välinen avioliittolaki, joka on nytkin kirkossa voimassa. Eri mieltä olen joistakin homojen teoista, kuten esim. onnettoman lyhyistä seksisuhteista, joita en pidä hyvänä asiana, koska vääristävät rakkautta. Suomessa on jo rekisteröity parisuhdelakikin, joka on tehty homojen aloitteesta. 

Irja Askolan tapauksessa on tietysti onnetonta, että hän haluaa heittää Pyhän Raamatun, Pyhä Jumalan sanan. Se on tietysti tosi onnetonta, koska silloinhan koko kirkollinen toiminta tulisi lakkauttaa ja Askola saisi Mäkisen kanssa lopputilin. Siis Askola ja Mäkinen heittävät lapsen pesuveden mukana! Täysin käsittämätöntä. Jumalallisuus, Jumalan ilmoitus on Raamatun sanassa, mutta monet eivät sitä löydä, ovat uskoneet valheen ja pitävät sitä totuutena. Saatan*a vai Raamatun Jumalaa, kumpaa, kumpaan he haluavat uskoa? Ei voi palvella kahta herraa. Papitkin joutuvat tekemään valinnan kuten muutkin me.

Viimeistä tuomiota ajatellen pellehyppelyä eivät tee Jeesukseen Kristukseen uskovat vaan he, jotka hylkäävät Jeesuksen kehotuksen ja samalla tulevatkin väittäneeksi Jumalaa valehtijaksi. Nythän on vielä armon aika myös Mäkiselle ja Askolalle, mahdollisuus muutokseen myös meille. Tod.näk. en kirjoita täällä enää.