Laillinen lääkekannabis yleisemmäksi!

sokeita ja puolisokeita

/ #46

15.08.2016 07:21

Onko kanadalaiset niin sekaisin, että laillistavat mielestäsi kohta kannabiksen? (ja että nyt jo saa kotona kasvattaa lääkekannabista)

Mitä ihmeen hienoa siinä voisi olla? Ei mitään, koska moraalinen rappio on silloin jo niin pitkällä, että pahiksesta on tehty hyvis ja päinvastoin. Tavataan sanoa, ettei kaikki ole kultaa, mikä kiiltää.

Ja vaikka Kanada laillistaisikin kannabiksen ja se joidenkin vääristyneiden mielestä on kaiken lisäksi hienoa, miksi ihmeessä sitä pitää meillä hehkuttaa adressissa. Sehän on vain surullinen tapaus Kanada. Varsinainen valheenhenki sokaissut ihmisiä.

Tätä taustaa vasten on naurettava väite "Jokaisen pitäisi koska se on kaikkien etu !" Eikös sitä sanotakin, että sokea sokeaa taluttaa tässäkin asiassa. Olette tosiaan sokeita, jos apinoitte kaiken maailmalta Suomeen. Ei kaikki ole edistystä, kehitystä ja kohennusta entiseen! Olet järkyttävä sinisilmä. Nykyisin on näitä sekoboltseja olemassa riittävästi, joten ei voi enää tietää joidenkin joko pelleilevän tai olevan tosissaan.