Eroon EU:sta.

Parempi juntti ja hippi, kuin juppi ja hintti.

/ #9 Tarvitaan 5 milj. nimeä, RKP:n nimi ratkaisee kuitenkin

28.11.2011 01:21

Äänestin aikanaan ei ja olin erittäin hämmästynyt siitä, kuinka tyhmää sakkia suomalaiset ovat.
En siis tarkoita kyllä-äänestäneitä, vaan että sitä "eitä" piti joittenkin "harkita", kun jos siinä sittenkin olisi jotain hyvää...
Silloista aikuisenkirjoissa kulkenutta kyllä-äänestäjää en pidä suomalaisena, problem solved.
Tämä adressi on ihan kiva, mutta mikään sellainen, joka on kivaa ja sitä voi tehdä tietokoneella istuen ei muuta mitään, eikä vaikuta mihinkään, paitsi jos se tietsikka on vessassa.
En halveksi ollenkaan nykyistä nettiosallistumista, mutta yhä edelleen se on vain keino pitää yhteyttä, mielipiteen ilmaisuun vaikuttavasti ovat muut keinot.
Menkää mukaan sellaisiin puolueisiin, jotka ajavat näkemyksiänne, (tiedän, vaihtoehdot eu-kriittisissä puolueissa ovat tasan yksi, mutta kyllä ne muutkin saa muutettua sisältä,se että onko järkeä hypätä lantaan kaulaansa myöten ja toivoa, että esim. Virheät muuttuisi vihreiksi tai demarit vasemmistopuolueeksi, on..)
tai sitten edes viitsisi nousta äänestämään, eikä vain katsele sivusta, että kyllä ne muutenkin hoitaa/on hoitamatta asioita.
Persuille kävi oman empiirisen kokemukseni perusteella näin, nukkumatit sanoivat että voittaa ne kuitenkin, no niin voittaakin, mutta kun nyt tarvitaan ylivoimainen voitto, muuten käy juuri niin kuin kävi.
Seuraavan kerran samanlainen tilaisuus muuttaa Suomen politiikkaa (äänestämällä) on 4 vuoden päästä, jos Suomea enää on, kun ei tullut sitä oikeata voittoa ja lantunnaatit sählää hallituksessa.
Demokratian tilan, joka on siis jo se pahin mahdollinen, eli ettei edes enemmistön mielipiteellä ei ole enää mitään merkitystä, voi jokainen päätellä itse, annanko kuitenkin pari esimerkkiä?
1. Kaikki suomalaiset halusivat tukea Ranskan ja Saksan pankkeja, kun ne olivat ylilainoittaneet
Irlantia, Porttugalia, Kreikkaa, Italiaa..Tukea siinä merkityksessä, mitä ei kerrottu ja
valehdeltiin päin naamaa, että joka ainoa sentti ANNETAAN pois siinä TOIVOSSA, että eu-poop
pysyy pystyssä, jolloin eliitti voisi elää yhä edelleen sitä eloi-elämää, mitä ei kosketa
pienten ihmisten pienet vaikeudet, nehän ovat vain pieniä vaikeuksia ja uhrauksia yhteisen
hyvän eteen...Ja JOS eu pysyy pystyssä, eliitti ehtii vetää maarunsa täyteen kauriinsatulaa,
siirtämään hiukan rahaa jemmaan, ennen kuin kansalle paljastuu, että kansainväliset pohatat,
joilta se "tuki" raha on oikeasti lainattu, vaatii sen myös MAKSUUN, maksajinahan ovat tosin
jo silloin lapsenlapsemme...eli ei mitän välii..

2. Kaikki suomalaiset rakastavat pakkoruotsia, jopa niin paljon, että kun kokoomuksen kesä-
kokouksessa Jyväskylässä tuli enemmistönpäätös pakkoruotsin poistosta, Katalainen kiiruhti
arse savuten RKP:n kokoukseen Tampereelle vakuuttamaan, että kaikki hyvin, pakkoruotsin
asemaa ei muuteta, kaikki suomalaiset älskade på pakkoruotsi..ja sinua Kimmo, joka istutkin
täällä jo valmiiksi vakuuttamassa uskollisuuttamme RKP:lle...
No, taidan laittaa kuitenkin nimeni tähän, suurin osa nykyisistä eu-vastustajista ei voinut silloin vaikuttaa ja ovat maksaneet kovan hinnan siitä, kun Suomi pantiin 90-luvulla eu-kuntoon antamalla pankeille avoin vekseli kansalaisten rahoihin.
Seurasin itse vierestä, kun lapset menettivät isänsä ja useat "onnekkaammat" jäivät ikuiseen velkaloukkuun, vaikka firmat olivat terveellä pohjalla, mutta vedettiin valtion avoimenpiikin avustuksella samasta vessasta alas, kuin firmat ja ihmiset, joita oli holtittomasti yliluototettu, ts. kusetettu myös heitä, kun ei ajoissa kysytty kovia kysymyksiä.
Eihän siihen ollut mitään intressejäkään, homma tiedettiin ja maksajat, takuu siitä oli annettu valtionjohdolta, joten antaa mennä vaan!
Kiitän vielä erityisesti Salolaista, Ahoa, Lipposta,Viialaista,Manua,...voi kuinka moni ansaitseekaan kiitoksen siitä, että olivat uskollisia rahalle ja eu:lle.
RKP:ta ja rahaa en kiitä erikseen, nehän tekivät juuri sitä, mikä niiden tehtävä on, pitää suomalaiset kurissa, nuhteessa ja orjinaan.
Niin, laitan sen nimen siksi, että noille 90-luvun pennuille pitää antaa joku, mihin vedota.
Että hekin saisivat sanoa mielipiteensä, asiasta joka koskettaa nyt heidän lapsiaan, lapsia, jotka ovat täysin syyttömiä esisiensä petturuuteen.
Vedotkaa tähän adressiin sitten kun olette eduskuntarakennuksen edessä, edustajat sisällä, ettekä päästä heitä pois, ennen kuin vanhat syylliset on tuomittu ja nykyiset pyörtävät ja maksavat jokaisen tekonsa. Tukea voi tulla livenä enemmän kuin adresseilla..
En siis yllytä, pois se minusta, olenhan Sotilasvalani vannonut mies, Suomelle, joten en siis
yllytä.
En varsinkaan yllytä antamaan adressia juhlallisesti Heidi HAutalalle, jotta saatte liput lohdutukseksi johonkin Kassandra-teatterin Zambesi-näytelmään...
Tai voi ne liput saada OIKEUSministeri Henriksonniltakin(RKP), oli myös mukana ja nythän Hän on oikea henkilö ottamaan adressi vastaan, saatte oikeutta oikeusministeriltä (RKP)..
Kannatta rasvoa arse valmiiksi..