Eroon EU:sta.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Eroon EU:sta..

Miljardööreiksi pyrkivien ahdinkoa...

#1 EU

25.11.2011 22:32

Eu oli suuren luokan huijaus.Sillä lähinnä tavallista pienituloista huijattiin.
Puhutaa valtioiden velasta, kuinka ne kasvavat vauhdilla.Tarkoituskaan ei ole saada velkaantumista tasapainoon tulojen kanssa.On paljon parempi jatkaa huijaamista,lisäämällä verotuloja tai puhumalla kansantalouden kasvuun kytköksistä.
Uutena keinottelijoiden hätäkeinona,kaupataan velkakirjoja,eurobonteja ja kuka ties mitä vielä.Kyllä hätä keinoja keksii.Nopea rikastuminen.
Kilpailu on kovaa suurista tuloista ja helposta,rikkaasta elämästä,sanotaanko ahneus kasvaa haalittaessa.
EU:n virkamiehet suurella palkalla etsivät muka ratkaisua valtioiden kaatumiseen.Rehn juoksee valtioiden väliä kysymässä kuinka paljon lisää kulloinkin tarvitaan euroja.Perustetaan satojen,tai jopa tuhansien miljardien pankki,ellei kymmenien tuhansienmiljardien eurojen,jotta varmasti riittää joksikin aikaa,pankki jossa ei rahaa olisikaan.Paperilla kaikki pelaa.
Kuten Zimbabwe: miljoonat,triljoonat,diljoonat eurot.



Vieras

#2

27.11.2011 05:11

loistava asia taistella tuulimyllyjä vastaan
H. A. K

#3 Irti ja äkkiä.

27.11.2011 11:06

Toivottavasti ei ala sadella edellisen kaltaisia kommentteja.
Nämä on niitä, mitäs minä ihmisten juttuja. Valmiita ottamaa mutta ei kuusta kaatamaan.

Vieras

#4 EU

27.11.2011 12:58

Olisi kiva kuulla faktaa miten irtautuminen tapahtuu ja mitä siitä seuraa, miten Suomen talous tämän jälkeen pyörisi. Tällainen huutelu, että erotaan EU:sta ja katsotaan sitten mitä tapahtuu on naurettavaa. Täytyy ottaa plussat ja miinukset hyvin tarkasti huomioon. Toki monilla maallikoilla ainoastaan mielessä on se, että surkea laitos, sinne menee nyt taas paljon rahaa. Ei ymmärretä suurempia kokonaisuuksia. Toki ymmärrän hyvin, että EU ei tunnu kovin läheiseltä ja normaalin duunarin arjessa ei välttämättä mitenkään näy.

Vieras

#5

27.11.2011 13:05

EU on loppusuoralla, eivät osaa tehdä selkeitä päätöksiä!
Koveri

#6 Pelastuspaketti, kenelle?

27.11.2011 14:38

Lupaukset ja vakuuttelut eivät riitä.
Nyt euroopassa on tilanne jossa eivät enää riitä lupaukset vaan tarvitaan rahaa,
se raha on pois siltä joka sen antaa, siis meiltä. Nyt on selvää että se vaikuttaa heikentävästi rahan lainaajaan.
Pelastuspaketti siis leikkaa bruttokansantuotteesta merkittävän osan ja heikentää kysyntää, tuotanto supistuu ja tulot laskevat.
Tämän lisäksi se vaikuttaa rahan hintaan,korot nousevat ja yritysten toiminta edelleen heikkenee.
Kannattaako ottaa toisten murheet vapaaehtoisesti omille niskoilleen?

Vieras

#7 Re: Pelastuspaketti, kenelle?

27.11.2011 16:00


Vieras

#8 Re: Re: Pelastuspaketti, kenelle?

27.11.2011 16:19

#7: - Re: Pelastuspaketti, kenelle?

Tukipaketit ovat eu;n omien sääntöjen vastainen, kriisimaat eivät kykene tälläkään hetkellä hoitamaan vastuitaan vaan niitä on leikattava merkittävästi. Kenelle se maksu silloin realisoituu?

Parempi juntti ja hippi, kuin juppi ja hintti.

#9 Tarvitaan 5 milj. nimeä, RKP:n nimi ratkaisee kuitenkin

28.11.2011 01:21

Äänestin aikanaan ei ja olin erittäin hämmästynyt siitä, kuinka tyhmää sakkia suomalaiset ovat.
En siis tarkoita kyllä-äänestäneitä, vaan että sitä "eitä" piti joittenkin "harkita", kun jos siinä sittenkin olisi jotain hyvää...
Silloista aikuisenkirjoissa kulkenutta kyllä-äänestäjää en pidä suomalaisena, problem solved.
Tämä adressi on ihan kiva, mutta mikään sellainen, joka on kivaa ja sitä voi tehdä tietokoneella istuen ei muuta mitään, eikä vaikuta mihinkään, paitsi jos se tietsikka on vessassa.
En halveksi ollenkaan nykyistä nettiosallistumista, mutta yhä edelleen se on vain keino pitää yhteyttä, mielipiteen ilmaisuun vaikuttavasti ovat muut keinot.
Menkää mukaan sellaisiin puolueisiin, jotka ajavat näkemyksiänne, (tiedän, vaihtoehdot eu-kriittisissä puolueissa ovat tasan yksi, mutta kyllä ne muutkin saa muutettua sisältä,se että onko järkeä hypätä lantaan kaulaansa myöten ja toivoa, että esim. Virheät muuttuisi vihreiksi tai demarit vasemmistopuolueeksi, on..)
tai sitten edes viitsisi nousta äänestämään, eikä vain katsele sivusta, että kyllä ne muutenkin hoitaa/on hoitamatta asioita.
Persuille kävi oman empiirisen kokemukseni perusteella näin, nukkumatit sanoivat että voittaa ne kuitenkin, no niin voittaakin, mutta kun nyt tarvitaan ylivoimainen voitto, muuten käy juuri niin kuin kävi.
Seuraavan kerran samanlainen tilaisuus muuttaa Suomen politiikkaa (äänestämällä) on 4 vuoden päästä, jos Suomea enää on, kun ei tullut sitä oikeata voittoa ja lantunnaatit sählää hallituksessa.
Demokratian tilan, joka on siis jo se pahin mahdollinen, eli ettei edes enemmistön mielipiteellä ei ole enää mitään merkitystä, voi jokainen päätellä itse, annanko kuitenkin pari esimerkkiä?
1. Kaikki suomalaiset halusivat tukea Ranskan ja Saksan pankkeja, kun ne olivat ylilainoittaneet
Irlantia, Porttugalia, Kreikkaa, Italiaa..Tukea siinä merkityksessä, mitä ei kerrottu ja
valehdeltiin päin naamaa, että joka ainoa sentti ANNETAAN pois siinä TOIVOSSA, että eu-poop
pysyy pystyssä, jolloin eliitti voisi elää yhä edelleen sitä eloi-elämää, mitä ei kosketa
pienten ihmisten pienet vaikeudet, nehän ovat vain pieniä vaikeuksia ja uhrauksia yhteisen
hyvän eteen...Ja JOS eu pysyy pystyssä, eliitti ehtii vetää maarunsa täyteen kauriinsatulaa,
siirtämään hiukan rahaa jemmaan, ennen kuin kansalle paljastuu, että kansainväliset pohatat,
joilta se "tuki" raha on oikeasti lainattu, vaatii sen myös MAKSUUN, maksajinahan ovat tosin
jo silloin lapsenlapsemme...eli ei mitän välii..

2. Kaikki suomalaiset rakastavat pakkoruotsia, jopa niin paljon, että kun kokoomuksen kesä-
kokouksessa Jyväskylässä tuli enemmistönpäätös pakkoruotsin poistosta, Katalainen kiiruhti
arse savuten RKP:n kokoukseen Tampereelle vakuuttamaan, että kaikki hyvin, pakkoruotsin
asemaa ei muuteta, kaikki suomalaiset älskade på pakkoruotsi..ja sinua Kimmo, joka istutkin
täällä jo valmiiksi vakuuttamassa uskollisuuttamme RKP:lle...
No, taidan laittaa kuitenkin nimeni tähän, suurin osa nykyisistä eu-vastustajista ei voinut silloin vaikuttaa ja ovat maksaneet kovan hinnan siitä, kun Suomi pantiin 90-luvulla eu-kuntoon antamalla pankeille avoin vekseli kansalaisten rahoihin.
Seurasin itse vierestä, kun lapset menettivät isänsä ja useat "onnekkaammat" jäivät ikuiseen velkaloukkuun, vaikka firmat olivat terveellä pohjalla, mutta vedettiin valtion avoimenpiikin avustuksella samasta vessasta alas, kuin firmat ja ihmiset, joita oli holtittomasti yliluototettu, ts. kusetettu myös heitä, kun ei ajoissa kysytty kovia kysymyksiä.
Eihän siihen ollut mitään intressejäkään, homma tiedettiin ja maksajat, takuu siitä oli annettu valtionjohdolta, joten antaa mennä vaan!
Kiitän vielä erityisesti Salolaista, Ahoa, Lipposta,Viialaista,Manua,...voi kuinka moni ansaitseekaan kiitoksen siitä, että olivat uskollisia rahalle ja eu:lle.
RKP:ta ja rahaa en kiitä erikseen, nehän tekivät juuri sitä, mikä niiden tehtävä on, pitää suomalaiset kurissa, nuhteessa ja orjinaan.
Niin, laitan sen nimen siksi, että noille 90-luvun pennuille pitää antaa joku, mihin vedota.
Että hekin saisivat sanoa mielipiteensä, asiasta joka koskettaa nyt heidän lapsiaan, lapsia, jotka ovat täysin syyttömiä esisiensä petturuuteen.
Vedotkaa tähän adressiin sitten kun olette eduskuntarakennuksen edessä, edustajat sisällä, ettekä päästä heitä pois, ennen kuin vanhat syylliset on tuomittu ja nykyiset pyörtävät ja maksavat jokaisen tekonsa. Tukea voi tulla livenä enemmän kuin adresseilla..
En siis yllytä, pois se minusta, olenhan Sotilasvalani vannonut mies, Suomelle, joten en siis
yllytä.
En varsinkaan yllytä antamaan adressia juhlallisesti Heidi HAutalalle, jotta saatte liput lohdutukseksi johonkin Kassandra-teatterin Zambesi-näytelmään...
Tai voi ne liput saada OIKEUSministeri Henriksonniltakin(RKP), oli myös mukana ja nythän Hän on oikea henkilö ottamaan adressi vastaan, saatte oikeutta oikeusministeriltä (RKP)..
Kannatta rasvoa arse valmiiksi..


Vieras

#10 Re: Tarvitaan 5 milj. nimeä, RKP:n nimi ratkaisee kuitenkin

28.11.2011 07:38

#9: Parempi juntti ja hippi, kuin juppi ja hintti. - Tarvitaan 5 milj. nimeä, RKP:n nimi ratkaisee kuitenkin

On tehtävä työtä nimenomaan tietsikalla, millään muulla välineellä et pääse niin lähelle juuri sitä kansalaista johon viittaat.

Nyt on neljä vuotta aikaa, nyt on todellakin syytä keskustella, niistä asioista jotka ovat mielessä.

Jos ei tehdä mitään niin se ainakin on varmaa että mikään ei muutu, luja usko vie läpi harmaan kiven.

 


Vieras

#11 Re: EU

28.11.2011 13:15

#4: - EU

Sinulla olikin iltalehdessä sama kirjoitus. Eihän "normaali ihminen " mitään ymmärrrä! Jumalauta, ettei voi enempää aliarvioida ihmistä! Sinäkään et voi tietää oltiin eu:ssa tai ei huonosti käy molemmissa. Mutta itri eu:sta olemme ainakin itsenäisiä ja voimme taas jälleen kerran rakentaa itsenäisen Suomen Tasavallan, jota se ei todellakaan tänä päivänä ole! Sinulla taitaa olla paksu lompakko ja asiat hyvin, luulen minä! Meitä on paljon jotka haluamme jollakin tavalla vaikuttaa ja tämä on yksi tapa!!!

 

En kunnioita enkä kumarra vääryyttä

#12 Re: Tehdään tahallisia haittaavia huijaukseen perustettuja päätöksiä

28.11.2011 23:00

#5: -

Eu super-huijaus aika on nyt loppu. Kyllä kansalla tietoa tarpeeksi, miksi tätä järjettömyyttä hyysätään ja mitä hyötyjä siitä eräät valitut tahot saavat.

Kertokaa vaan ihan rehellisesti ja suoraan kansalle, mitä olette tekemässä maailman kansojen kustannuksella eliitti ryhmienne eduksi.

Kaikki tietävät salaisuutenne, kuin myös sen, miten aiotte viedä salassapidetyt suunnitelmanne omien konstienne mukaisesti päätökseen.

Keinottelut, super valehtelut (mitä törkeimmät olivat teokonne ja valheenne, sitä vähemmän kansalaisiet kykenivät uskomaan hirmujen "totuuksiin").

Tiedätte jo kuitenkin, että kansat tietävät kenen puolella seisotte ja ettei kansa saa oikeuksia seistä omien perusoikeuksiensa vaatijana.

Muille kansoille muistutatte niiden kuitenkin ensisijaisesti kuuluvan, jopa moninkertaisina.. kuhan eivät ole suomalaisia?

Te olette valanne kansalle vannoneet virkavelvollisuuksienne nimissä, miksi väärä vala olisi tänä päivänäkään mitätön rikos??

Se ON Rikos!

EU toimii myös räikeän rikollisesti, koska ei  noudattanut allekirjoitettuja sopimuksissa sovittuja sääntöä.

Eduskunta  toimijoineen, ei ole lakien mukaan eliiitin, eikä kansainvälisten valtioiden välisen pankkiliikenteen- eikä näiden suur-omistajien pankkiirien yleinen rahankeräyslaitos, jota rahoitetaan kansalaisten verovaroin. He jotka maksavat ova niitä, joille ei suoda enää elämää ei ihmisyyttä eikä edes ihmisoikeuksien vähimmäisiä loikeuksia.


Vieras

#13

29.11.2011 02:49

Hölmöläispolitiikan aika on ohi! Mielummin impivaaralainen kun kusetetaan eurooppalainen!
Justus

#14 Tietäjä iänikuinen

29.11.2011 06:29

Väyrynen tiesi tämänkin aikapäivää sitten.
jou

#15

29.11.2011 12:23

Oikealla asilla ollaan, minun mielstä.

Vieras

#16

29.11.2011 15:36

Oikean asian puolesta.

Vieras

#17

29.11.2011 21:10

On se väärin et mennään mukaan tälläseen p****an kysymättä kansan mielipidettä.

Vieras

#18

30.11.2011 15:42

Halla aho pressaksi nii johan lentää mamut ja eu ulos suomesta, eiks vaan pojat.
Seuraaja.

#19 Lapset.

18.12.2011 05:10

On harmi, että yleisille palstoille kirjoittelevat hyvinkin nuoret ja kilpailevat kuka vastaa kiihkeimmin.
On hyvä, että nuoret seuraavat politiikkaa mutta useasta kommentista huomaa, ettei se ole politiikan hallitsian kirjoittamaa.
Katsomme.

#20 Re: Re: Tehdään tahallisia haittaavia huijaukseen perustettuja päätöksiä

18.12.2011 05:29

#12: En kunnioita enkä kumarra vääryyttä - Re: Tehdään tahallisia haittaavia huijaukseen perustettuja päätöksiä 

 Soinihan sanoi eduskunnan istunnossa, että te olette rikollisia koska olette tehneet  EU:n lakeja vastaan ja Suomen perustuslakiavastaan antaessanne määräysvallan EU:lle tai vastaavalle hallintoelimelle 21. 10. 2011.

Voiko kukaan toisin väittää??

Löytyy : Eduskunta sivuilta.

Meillä EI ole enää päätäntävaltaa.

Luupäät eivät tätä tajua. Vuoden alusta kun iskee voimaan Kataisen ja Urpilaisen leikkaukset, puhumattakaan siitä kahdenkuukauden päästä lisäleikkaukset jotka ojat kaksinkertaiset, että velkamaille olisi rahaa.

Minkä ihmeen takia Suomen on maksettava aivan outoja lainoja?

Siksikö, että jotkin pojan nulkit koittaa olla kansalaisten etujen ajajia?

Kehottaisin kansalaisia ottamaan selvää tuosta Bielbegin kokouksesta missä meidän "edustajamme" ovat käyneet.

On karmeaa luettavaa niistäkin sieltä tihkuneista tiedoista.

Se on se uusi maailman järjästys.

Ottakaa itse  selvää.

potpurri

#21

15.06.2012 07:10

Näillä syrjäytyneillä riittää aikaa aloitella hölmöjä adresseja.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.06.2012 10:27



Vieras

#23

19.03.2013 23:37

Hyvät kansalaiset allekirjoittakaa

Vieras

#24

12.08.2013 13:03

EU pitäisi kieltää lailla koko maapallon laajuisesti!!!

Vieras

#25

12.08.2013 23:43

nyt mennään jätkät kaikki puhelin luettelolle niin alkaa nimiä kerääntymään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11