Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara

Jääskeläinen ja Pomot ulos YLEstä

/ #2537 Syylliset STOP Talvivaara-uutispimentoon YLEn johdossa

29.12.2016 14:48

 Pohjois-Suomen YLEn (Oulu-Kainuu) aluejohtaja on ex-Keskustan kansanedustajaehdokas ja keskustataustaisen päätoimittaja Jääskeläisen kaveri Aki Karjalainen. STOP Talvivaara -liike on kysellyt olemattomasta Talvivaara-uutisoinnista ja YLE-Kainuun Heikki Röntyn hyllyttämisestä. Fennovoima uutisointi on vaikuttanut mainostoiminnalta, Seuraavat lainaukset työilmapiiristä Iltalehdestä selittävät asiaa:

-Pohjois-Suomessa ihmetystä on herättänyt kainuulaisen kaupallisen radion ex-päätoimittajan Aki Karjalaisen nimitys Yle Oulun päälliköksi.

"Aki Karjalainen oli vuonna 2011 keskustapuolueen kansanedustajaehdokas. Miehen nimitti päällikön virkaan keskustanuorissakin aikoinaan vaikuttanut päätoimittaja Atte Jääskeläinen. Jääskeläinen on julkisuudessa sanonut, ettei hänellä nykyisin ole mitään yhteyttä keskustaan.

- Paikallinen uutisseuranta on olematonta. Ydinsisältönä on höpöttäminen. Tämä päällikkö käyttäytyy huonosti, on saanut suoranaisia raivokohtauksia alaisilleen, mutta on hyvää pataa päätoimittajan kanssa, Ylen aluetoimituksen toimittaja sanoo.

Yle Oulun päällikkö Aki Karjalainen kiistää käyttäytyneensä huonosti.

- En kyllä tunnista tuosta kuvauksesta itseäni, Karjalainen vastaa.

- Esimiestyöskentelyn ongelmiin ei ole pystytty puuttumaan tai ei haluttu puuttua, vaikka niistä on selvästi viestitetty alueiden päälliköille ja Jääskeläiselle itselleen, Ylen aluetoimituksen toimittaja sanoo.

Iltalehden tietojen mukaan myös Oulun toimituksen työhyvinvointikyselyn tulokset ovat olleet huonot.
- En voi mitenkään kommentoida toimituksemme tyke-tuloksia. Ne ovat luottamuksellista tietoa, aluepäällikkö Karjalainen puolustautuu.l
www.iltalehti.fi/uutiset/201612272200045616_uu.shtml

 

Allekirjoita adressi, päätoimittaja Atte Jääskeläisen ja valtaansa väärinkäyttävien YLE-pomojen erottamiseksi, poliitikkojen irrottamiseksi YLEn hallinnosta ja YLEn rahoituksen tekemisestä lailla hallituksesta riippumattomaksi.
Voit myös ruksia niin, että allekirjoitus ei näy julkisesti.
Sähköpostiosoitteen antaminen on suositeltavaa, muttei pakollista. Jos merkitset sähköpostin, muista vastata vahvistusviestiin (tarkista myös roskaposti).
http://www.adressit.com/atte_ja_pomot_ulos_ylesta