Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Vieras
Vieras

/ #91 Re: Re: Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 21:24

#89: Vieras - Re: Re: Ei voi olla totta Tämä on niin tätä, miten asiat haluaa muotoilla ja minkä näkökannan niihin haluaa ottaa. Kaiken saa näyttämään ikävältä, jos niin haluaa. Luin tästä samasta jutusta mutta en nyt sitten enää löydä sitä. Mutta pointti oli, että vaikka noin moni "harkitsi" suhdetta samaa sukupuoleen, niinkuin tuossakin ovelasti muotoillaan, he kuintenkin käytännössä päätyivät heterosuhteeseen. On ihan ymmärrettävää, että sateenkaariperheessä kasvaneella voi olla suurempi syy "harkita" kuin heteroperheessä kasvaneella, mutta käytännössä kumppani valitaan kumminkin "oikean" seksuaalisen suuntautumisen  mukaan, jos näin vois sanoa, oli se sitten homo tai hetero.

Niin tämä on niin tätä miten asiat tosiaan haluaa muotoilla kuten itsekin mainitset. Tämä keskusteluhan alkoi siitä, kun itse olin erimieltä Tytti Solantauksen tutkimuksen kanssa ja kerroin olevan paljon myös päinvastaisia tutkimustuloksia.

Kuitenkin uskon ja uskallan väittää, ilman tutkimustulostakin, että jos 64% melko herkässä ja itseään etsivässä iässä olevista nuorista "harkitsee" ("ovelasti" muotoillaan kuten mainitset, vaikka considering on mielestäni paras sana asiaa kuvaamaan englanniksi, kertooko kirjoittajan ennakkoasenteesta?)homosuhteita, heistä takuuvarmasti selvästi suurempi osa tuon valinnan tekee suhteessa tuohon heteroperheiden lasten 17% verrattuna.