Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Tellervo Nyberg
Hökerum

#76 Re: Mitä Sanoo Jumalan Sana?

11.09.2010 13:36

#74: Tellervo Nyberg - Mitä Sanoo Jumalan Sana?

Anteeksi, kiireessä kirjoitaessani kirjoitin väärin. Tarkoitin että papit, piispat ja Arkkipiispatkin joutuvat kerran vastaamaan Jumalan edessä kuinka ovat opettaneet kansaa tuntemaan Elävän Jumalan. Tietenkin myöskin homo-ja lespopapitkin.

Homot ja lespot joutuvat myöskin Jumalan edessä vastaamaan elämästään, niinkuin me kaikki muutkin syntiset ihmiset. Homous ja lespous ei ole synnynnäistä, vaan se on tapa johon ihminen on esimerkiksi uteliaisuuttaan jäänyt koukkuun kiinni. Ruotsissa on vain noin 0,03 procenttia homoja ja lespoja, plus heidän suosijoitaan. -Ihmettelen että pienessä ja rakkaassa synnyinmaassani voisi olla 1% heitä. En usko että tilasto pitää paikkansa. Täällä Svea-Mamman maassa itse homoyhdistys mainostaa heitä olevan 3% joka on täyttä valhetta. Ehkä 10 vuoden päästä kun ovat aivopesseet lapsemme ja lastenlapsemme päiväkodeissa ja kouluissa homoiksi ja lespoiksi, ellei Jeesu tule sitä ennen noutamaan omiaan Hääjuhlaan Taivaaseen ja senjälkeen perustamaan Valtakuntaansa tänne maan päälle, pääkaupunkina JERUSALEM jota saatana vihaa ja yrittää kaikin tavoin tuhota Jerusalemin ja Israelin kansan ettei mukamas Jeesus voisi tulla tänne.

Juuri synneistämme Jeesus vapauttaa meidät kun tulemme Hänen luokseen ja saamme syntimme anteeksi pestynä Jeesuksen kalliilla maahan vuotaneella Pyhällä Verellä, Pyhän Henkensä kautta! Olen itse sen kokenut konkreettisesti kun etsin elämälle tarkoitusta, enkä ollut vielä edes tehnyt uskon ratkaisuakaan vaan kysyin, "Jos Sinä Jumala olet olemassa niin ota nämä minulta pois?" Siis tupakan! Seuraavana päivänä olin vapaa tupakasta, olin polttanut 23 vuotta tupakkaa ja yrittänyt monta kertaa lopettaa, mutta aina aloitin sen uudelleen, koska himo nikotiiniin oli veressäni.

Jeesu vaupauttaa samalla lailla myöskin vääristyneestä sukupuolisuhteesta, homoudesta ja lespoudesta ja pedofiileistä ja kaikesta synnintä, joissa me elämme jos vain haluamme. Saatana on todellinen ja hän nauttii kun ihmiset tekevät syntiä ja jäävät synnin koukkuun kiinni matkalla kuolemaan ja ikuiseen eroon Jumalasta.

Rakas edes mennyt presidenttimme Urko Kekkonen sanoi joskus ainoinaan, "Jos minä kuolen...!" Hän kuoli, vaikka sanoi että "JOS!"  Näin on meidän kaikkien kohdalla, kerran omalla vuorollamme me kaikki kuolemme, ellei Jeesus sitä ennen tule noutamaan omiaan tuuliin ja pilviin!

Emme elä tässä ajassa ikuisesti, vaan meille on varattuna ikuinen Elämä Jeesuksessa Kristuksessa, Jumalan luona Taivaassa, jonne yksikään synti ei pääse pesiytymään! Toisenkin Urho Kekkosen lausuman sanat kirjoitan tähän: "Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku!" Pitää 100% paikkansa. Meillä oli muuten viisas presidentti aikoinaan. Kaikki ihmiset olemme vajavaisia, niin oli Kekkonenkin omalla tavallaan. Vain yksi oli ja on täydellinen, JEESUS KRISTUS, Jumalan Poika!

Raamattu Sanoo että kaikki ovat syntiä tehneet ajatuksin, sanoin ja teoin, myöskin me uskovat teemme päivittäin syntiä, mutta meillä on Jeesuksen Verilähde ristin juurella, mihin saamme päivittäin ja hetkittäin mennä armosta puhdistaumaan ja pyytämään syntejämme anteeksi. Jotka Jumala meille armosta antaa anteeksi Jeesuksen ristinkuoleman kautta!Siis sinäkin rakas lähimmäiseni voit tulla ristin juurelle vapautumaan ja puhdistautumaan, olitpa lespo tai homo tai kuka tahansa. Jeesuksella on 24 tunnin vastaanotto vuorokaudessa, tie ristille on avoin meille kaikille, ketään eroittamatta tai syrjimättä!

Mikä ihana tosiasia ettei tartte vaeltaa syntisäkki raskaana painamassa sydämessämme!

Jumala on Rakkaus, HÄN rakastaa jokaista luotuaan, niin homoja, lespoja, pedofiilejä, varkaita, valehtelijoita, haureudessa eläviä, siis kaikkia syntisiä maan päällä, mutta Hän vihaa syntiä, koska kaikki synti on saatanasta lähtöisin.

Suomessa on laillisesti hyväksytty jo vuosia sitten avoliitto! Olen jyrkästi ollut  tätä sanaa vastaan, koska liitto ei voi olla avoin! Sanalla kaunistellaan ja suositaan synnissä elämistä! Itse elin noin 10 vuotta avosuhteessa, joten tiedän mitä sen on. Rakastin avomiestäsi kaikesta sydämestäni ja hän minua. Mutta kun tulin uskoon, en voinut jatkaa synnissä elämistä, vaan meidän oli pakko erota, koska avomieheni ei ollut myötämielinen uskoon tulolleni eikä Israelille ja juutalaisille.

Jumala on rakkaus ja Hän on ilmoittanut meille itsensä, Poikansa ja rakkautensa Pyhässä Raamatussaan!

Sinua siunaten

Tellervo Nyberg

 

Vieras

#77 Ei pidä paikkaansa

11.09.2010 13:47

Homous ja lespous ei ole synnynnäistä, vaan se on tapa johon ihminen on esimerkiksi uteliaisuuttaan jäänyt koukkuun kiinni.

Mitä voi tehdä jos ihmisellä on vain väärää tietoa, josta hän ei suostu luopumaan minkään todisteen edessä?

Vieras
Vieras

#78 Re:

11.09.2010 18:04

#17: -  

Raamatun kanta homouteen on selkeä, josta kertoo esim. aiemmat viittaukset:

"Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus." 3Moos.18:22
"Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset." 3Moos.20:13
"Sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnosvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti." Room.1:26-27
"Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat,ei hekumoitsijat eikä miehimykset,...saa periä Jumalan valtakuntaa." 1Kor.6:9-10

Missä on todettu, että homo- tai lesboparin suhteessa ei lapsi kärsisi ko. asiasta? Tuollainen tilanne antaa täysin väärän ja luonnottoman roolimallin lapselle. Uskallan sanoa luonnottoman, koska jos asia olisi luonnollinen ko. parit voisivat lisääntyä keskenään, mikä on ihmiskunnan jatkumon edellytys. Mielestäni asiaa pystyy ajattelemaan ihan maalaisjärjelläkin, että ei ole tuollainen "homoympäristö" hyväksi lapselle, ilman "tutkimuksiakin".

 

Vieras
Vieras

#79 Linkki

11.09.2010 18:29

Missä on todettu, että homo- tai lesboparin suhteessa ei lapsi kärsisi ko. asiasta? Tuollainen tilanne antaa täysin väärän ja luonnottoman roolimallin lapselle. Uskallan sanoa luonnottoman, koska jos asia olisi luonnollinen ko. parit voisivat lisääntyä keskenään, mikä on ihmiskunnan jatkumon edellytys. Mielestäni asiaa pystyy ajattelemaan ihan maalaisjärjelläkin, että ei ole tuollainen "homoympäristö" hyväksi lapselle, ilman "tutkimuksiakin".

 No vaikkapa tässä lastenpsykiatri Tytti Solantauksen Sosiaali- ja Terveysministeriölle kokoamassa laajassa raportissa eri puolilla maailmaa tehdyistä tutkimuksista, googleta "Tutkimuskatsaus sateenkaariperheissä elävien lasten kehityksestä ja hyvinvoinnista", linkki on hankalan pitkä.

Tässäpä ote aiheesta seksuaalisuus:

Sukupuoli-indentiteetin kohdalla tutkimuksien tulokset ovat hyvin selkeät. Missään tutkimuksessa ei ole todettu homoseksuaalisten vanhempien lapsilla poikkeavuutta. Lapset ja aikuiset pitivät itseään tyttöinä tai poikina, naisina tai miehinä biologisen sukupuolensa mukaisesti (Kirkpatrick et al., 1981; Golombok et al., 1983; Green, 1978; Green et al., 1986; Golombok et al., 1997).

Ja tunne-elämästä:

3.4.3. Lasten tunne-elämä ja käyttäytyminen

Lapsen itsetuntoa, tunne-elämän ja käyttäytymisen ongelmia ja psykiatrista sairastavuutta on tutkittu tutkimusasetelmissa, jossa lapsia ovat arvioineet äidit, opettajat, ulkopuoliset arvioitsijat ja lapset itse. Puryear (1983, ref. Patterson 1992) tutki lesbo- ja heteroäitien kouluikäisten ja Huggins (1989) murrosikäisten lasten minäkäsityksiä, eivätkä todenneet eroja. Lasten älykkyyttä tutki puolestaan Green työtovereineen (Green et al., 1986) ja tulos oli sama. Gottman (1990, ref. Petterson, 1992) vertasi lesbo- ja heteroäitien aikuisten tytärten persoonallisuuden piirteitä. Tutkittiin 18 persoonallisuuden ulottuvuutta ja ainoastaan yhdessä löytyi ero. Lesboäitien aikuiset tyttäret arvioivat oman hyvinvointinsa paremmaksi kuin heteroäitien tyttäret.

Lasten käyttäytymisen ja tunne-elämän ongelmat eivät myöskään näytä olevan riippuvaisia vanhempien seksuaalisesta suuntautumisesta (Kirkpatrick et al., 1981; Golombok et al., 1983; Brewaeys et al., 1997; Flaks et al., 1999, Golombok et al., 1997; Tasker ja Golombok, 1995). Golombokin, Spencerin ja Rutterin (1983) tutkimuksessa lasten psykiatriset oireet arvioi lastenpsykiatri, joka ei tiennyt lapsen perhetaustasta. Hänkään ei havainnut eroja lasten perhetaustan mukaan. Tasker ja Golombok (1995, 1997) tutkivat lesbo- ja heteroperheissä kasvaneita nuoria aikuisia, eivätkä todenneet eroja ahdistus- tai depressio-oireiden, psykiatrisen sairastavuuden ja hoitopalvelujen käytön suhteen välillä.

Näyttääkin siltä, että lasten persoonallisuuden kehityksessä, tunne-elämän ja käyttäytymisen ongelmissa ja psykiatrisessa sairastavuudessa ei ole systemaattisia eroja sen mukaan, minkälaisessa perheessä lapsi on kasvanut. Missään tutkimuksessa ei ole todettu, että homoseksuaalisten vanhempien lapsilla olisi enemmän psyykkisiä ongelmia ja psykiatrisia häiriöitä kuin muilla lapsilla. Tämä ei tietysti merkitse sitä, etteikö homoseksuaalisten vanhempien lapsilla olisi psyykkisiä ongelmia. Ne vain johtuvat molemmissa perhetyypeissä samoista asioista, kuten taloudellisista vaikeuksista, vanhempien välisistä ristiriidoista, huonosta perheilmapiiristä ja vanhemmuuden ongelmista, eivätkä ole yhteydessä perherakenteeseen.

Vieras
Vieras

#80 Niin, mutta

11.09.2010 18:44

jos asia olisi luonnollinen ko. parit voisivat lisääntyä keskenään, mikä on ihmiskunnan jatkumon edellytys

miksi tälle lisääntymisasialle laitetaan niin iso paino? Eikö parisuhteella ja avioliitolla ole muuta tarkoitusta ja päämäärää kuin lisääntyminen? Sikstoisekseen onko niin, että ihmiskunnalla on vaikeuksia lisääntyä? Ja homous pitäisi sen takia kieltää? Entä lisääntyvätkö homot yhtään sen todennäköisemmin, jos he ovat kaapissa ja poissa ihmisten silmistä? Ja jos lisäntyvät, haluaisitteko että juuri teidän poikanne tai tyttärenne ryhtyisi tietämättään tällaiseen valheelliseen parisuhteeseen, jossa toinen osapuoli ei salaa ollenkaan halua puolisoaan, vaan teeskentelee kaiken ja haaveilee toisesta sukupuolesta?

Ja lisäksi, mikä olisi se tilanne jossa kaikki ihmiset ryhtyisivät yhtäkkiä homoseksuaalisiksi ja ihmiskunta sen takia kuolisi sukupuuttoon? Hieman vaikeata on sellaista tilannetta kuvitella. Onko tämä lisääntymiskysymys nyt oikeasti sellainen, että sen perustella kannattaa yrittää tehdä täysin harmittoman ihmisryhmän elämä hirveän hankalaksi ja raskaaksi?

Vieras
Vieras

#81 Re: Linkki

11.09.2010 19:22

#79: Vieras - Linkki 

Sukupuoli-indentiteetin kohdalla tutkimuksien tulokset ovat hyvin selkeät. Missään tutkimuksessa ei ole todettu homoseksuaalisten vanhempien lapsilla poikkeavuutta. Lapset ja aikuiset pitivät itseään tyttöinä tai poikina, naisina tai miehinä biologisen sukupuolensa mukaisesti (Kirkpatrick et al., 1981; Golombok et al., 1983; Green, 1978; Green et al., 1986; Golombok et al., 1997).

Hieman toivoisin kritiikkiä näitä tutkimuksia kohtaan. Kaikki tutkimukset eivät ole aivan sitä, mitä niissä annetaan ymmärtää. Myös tutkimuksen "tilaajan" kohdalla kannattaa olla kriittinen. Alempana näet kansainvälisentiedemaailman kritiikkia vastaavaan tutkimukseen.

"The analysts concluded that each study was seriously flawed in one or more of the following respects: (1) unclear hypotheses and research designs; (2) missing or inadequate comparison groups; (3) self-constructed, unreliable, and invalid measurements; (4) non-random samples, including participants who recruit other participants; (5) samples too small to yield meaningful results; or (6) missing or inadequate statistical analysis (Lerner and Nagai, "No Basis: What the Studies Don't Tell Us About Same-Sex Parenting" ( Marriage Law Project, 2000)). Other critics suggest that study results are affected by the researchers' ideological bias in favor of equal rights for gay men and lesbians (Wardle, "The Potential Impact of Homosexual Parenting on Children," University of Illinois Law Review 1997: 833-919)."

On olemassa myös vastaavia tutkimuksia, missä tulokset ovat melkola

illa päinvastaisia kuin tuossa mihin viittaat.  

Itse olen sen verran "vanhanaikainen", että pyrin monessa asiassa luottamaan maalaisjärkeen vaikka "viisaat" muuta välillä puhuvat. Setäni aikoinaan sanoi, että kannattaa käydä kouluja, että ei usko ihan kaikkea mitä "viisaat" puhuu. Minulle se maalaisjärki sanoo, että homoliitossa lapselta puuttuu normaali äiti-lapsi suhde ja lesboliitossa isä-lapsi suhde. Onko tämä normaali perheen malli? Ennen kuin sanot, että on yksinhuoltajavanhempia, muistutan että he eivät mene itsekseen naimisiinkaan.

Tarkoitukseni ei ole "snoppailla" näillä asioilla, vaan itselleni ydinkysymys kristillisessä avioliitossa on Jumalan sana eli Raamattu. Siellä asia on yksiselitteisen selvästi sanottu olevan Jumalan mielen vastaista. Tämän takia minulle tämä asia ei ole mielipidekysymys, vaan Jumalan ilmoitus kuten Raamattu muutenkin. En todellakaan tiedä Jumalan ajatuksia asioissa, mutta se ei ole minun tehtävänikään, vaan ainoastaan Hänen mielensä mukaisesti.

 

Vieras
Vieras

#82 Re: Re: Linkki

11.09.2010 19:31

#81: Vieras - Re: Linkki Tarkoitukseni ei ole "snoppailla" näillä asioilla, vaan itselleni ydinkysymys kristillisessä avioliitossa on Jumalan sana eli Raamattu. Siellä asia on yksiselitteisen selvästi sanottu olevan Jumalan mielen vastaista. Tämän takia minulle tämä asia ei ole mielipidekysymys, vaan Jumalan ilmoitus kuten Raamattu muutenkin. En todellakaan tiedä Jumalan ajatuksia asioissa, mutta se ei ole minun tehtävänikään, vaan ainoastaan Hänen mielensä mukaisesti.

Sen verran tarkennan, jotta tekstiäni ei tulkita väärin, että Raamatun kielteisellä kannalla tarkoitan homosuhteita ja liittoja

Vieras
Vieras

#83 Ei voi olla totta

11.09.2010 19:38

Alempana näet kansainvälisentiedemaailman kritiikkia vastaavaan tutkimukseen.

 Kansainvälisen tiedemaailman :D?

Marriage Law Project: The Marriage Law Project (MLP) is a public interest legal aid organization founded in 1996. On its web page it claims "to reaffirm marriage as the union of one man and one woman." Its offices are located in the Columbus School of Law at The Catholic University of America in Washington, D.C.

Ja tämäkö on se joka tarjoaa puolueetonta tietoa :D? Kyllä minä nyt toivoisin sinulta myös HIEMAN kritiikkiä lähteitäsi kohtaan.

Vieras
Vieras

#84 Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 19:43

#83: Vieras - Ei voi olla totta 

Tuossa Solantauksen keräämässä aineistossa on satoja tieteellisiä tutkimuksia listattuna. Vaatii melkoista salaliittouskoa kuvitella, että ihan jokainen niistä on epäpätevien ja pahojen ihmisten tehtailemaa disinformaatiota.

Vieras
Vieras

#85 Niin

11.09.2010 20:08

Siellä asia on yksiselitteisen selvästi sanottu olevan Jumalan mielen vastaista. Tämän takia minulle tämä asia ei ole mielipidekysymys, vaan Jumalan ilmoitus kuten Raamattu muutenkin.

Sinulla on täysi vapaus uskoa näin ja noudattaa näitä ajatuksia elämässäsi. Sitten rupeaa menemään pieleen, kun yrität toimia yhteiskunnallisesti niin, että homoilta ja lesboilta evätään heille täysivaltaisina Suomen kansalaisina kuuluvat yhtäläiset oikeudet, esimerkiksi nyt vaikka avioliittoon maistraatin vihkimänä, mistä tässä sukupuolineutraalissa avioliitossa on kyse.

Vieras
Vieras

#86 Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 20:43

#83: Vieras - Ei voi olla totta Kansainvälisen tiedemaailman :D?

 Miksi viittaat tekstissäni vain tuohon yhteen lähteeseen "The Marriage Law Project (MLP), etkä noihin muihin lähteisiin kuten Lerner and Nagai, jotka ovat tilastollisen tutkimuksen alla ansioituneita tutkijoita. Mielestäni tuossa viitattiin ihan asiallisiin lähteisiin eri näkökulmistakin katsottuna.

Alla vielä hieman enenmmän lainauksia käyttämästäni lähteestä ja kyllähän näitä löytyy muitakin. Varsin paljon arvostelua asian suhteen on tullut Yhdysvaltain lastenlääkäriliiton jäsenistöltä ja tämä on kuitenkin faktatietoa, minkä voit nopeasti itsekin selvittää jo pelkästään "Googlettamalla". 

Mielenkiintoista on myös selvitys (the American Sociological Review study reports 64 percent of young adults raised by lesbian mothers reported considering having same-sex relationships, Stacey and Biblarz, 2001, p. 170.), että 64 prosenttia lesboäidin kanssa kasvaneista nuorista päätyisi itse samanlaiseen suhteeseen. Että uskoisin sillä todellakin olevan merkitystä lapsen kannalta, missä ympäristössä kasvaa, vai miten?

 

OLR Backgrounders on Related Topics

  • Same-Sex Partners in Connecticut (2002-R-0834)
  • Legal Recognition of Same-Sex Partnerships (2002-R-0841)
  • History of Civil Marriage in Connecticut:  Selected Changes (2002-R-0850)

 

Statements of Professional Associations

Critiques of Parenting Studies

  • Lerner and Nagai, “No Basis:  What the Studies Don’t Tell Us About Same-Sex Parenting” (Marriage Law Project, 2001) http://marriagelaw.cua.edu/secure/No%20Basis.pdf
  • Stacy and Biblarz, “(How) does the Sexual Orientation of Parents Matter?” American Sociological Review 66:159-183 (Apr. 2001)
  • Wardle, “The Potential Impact of Homosexual Parenting on Children,” University of Illinois Law Review 1997:833-919

 

Marriage and Divorce Rates

  The American Academy of Pediatrics (AAP) announced on Feb. 4, 2002, "a growing body of scientific literature demonstrates that children who grow up with one or two gay or lesbian parents fare as well in emotional, cognitive, social, and sexual functioning as do children whose parents are heterosexual."1 Based on this, the AAP states it supports "legislative and legal efforts" to allow homosexuals to adopt their partner's children.2

Many in the media have used this statement from the respected AAP as a discussion-closer on whether heterosexual parenting is good or bad. The AAP says the gender of parents doesn't matter, so the media figure it must not really matter, either. The members of the AAP know better. An e-mail memo to select members of the Academy laments:

"the AAP has received more messages — almost all of them CRITICAL — from members about the recent Policy Statement on coparent adoption than it has EVER received on any other topic ... . This is a serious problem, as it means that it will become harder to continue the work we have been doing to use the AAP as a vehicle for positive change."3

Pediatricians are responding so strongly against the Academy's statement because they know what the research says and what is best for children. Neither supports homosexual adoption.

The Research on Homosexual Parenting

Contrary to what the AAP claims, the research comparing outcomes from homosexual parenting and heterosexual parenting are notoriously inconclusive. There is a larger body of scientific literature showing children need a mother and father for proper socialization.

Consider the following:

• Drs. Robert Lerner and Althea Nagai, professionals in the field of quantitative analysis, conducted a study for the Marriage Law Project looking at forty-nine empirical studies on same-sex parenting. The title of their study, "No Basis," is their conclusion, for they find no basis for the conclusion that children raised by homosexual parents look just like those raised by heterosexual parents. Why? As Lerner and Nagai explain, "The studies on which such claims are based are all gravely deficient." They found at least one fatal research flaw in each of the studies examined. The primary problem they found was the use of very small and unrepresentative study samples, with missing or inadequate comparison groups. In addition, most of the research subjects volunteered for the studies and some participants were allowed to recruit other participants. Each of the authors of these studies, with one exception, wish to influence public policy in support of homosexual families. Lerner and Nagai conclude, "For these reasons, the studies are no basis for good science or good public policy."4

• Steven Nock, professor of sociology at the University of Virginia, has also reviewed the full body of literature and arrives at the same conclusion. When asked what we can conclude from the current literature, Nock cautioned, "I don't think we can draw any conclusions in either direction. These studies, because of sample and methodological problems, just don't give us enough information to make any pronouncements. The literature is inconclusive."5 Nock says the only conclusion we can draw is that better research is desperately needed.

• Another recent study in the Journal of Marriage and the Family, analyzing the current research on homosexual parenting, finds "a persistent limitation of these studies, however, is that most rely on small samples of White, middle-class, previously married lesbians and their children. As a result, we cannot be confident concerning the generalizability of many of the findings ... ."6

The American Sociological Review explains it is currently "impossible to fully distinguish the impact of parent's sexual orientation on a child" because most homosexual child-rearing homes didn't start out fresh from birth, but are clouded by the dynamics of divorce, re-mating, and step-parenting issues that are problematic in themselves and separate from issues related to gender of the parents. While the authors of this study are sympathetic with homosexual parenting, they "disagree with those who claim that there are no differences between the children of heterosexual parents and children of lesbigay parents ... ."7 They indicate that problems of gender identity and sexuality might be greater for children raised by homosexual parents than any of the studies recognize.8

• Specifically, the American Sociological Review study reports 64 percent of young adults raised by lesbian mothers reported considering having same-sex relationships. Only 17 percent of young adults in heterosexual families reported the same thing.9

• The Academy even admits in its own report that "the small and non-representative samples studied and the relatively young age of children suggest some reserve." But they ignore their own caution and state that everything works out great for children raised by homosexual parents.

Why Children Need a Mother and a Father

There is an absolute mountain of social science research showing that children who are raised with their married mother and father do far better in every measure of well-being than children who grow up in any other family situation.10 Rarely is the social science literature as conclusive as it is on this point.

 


 

1 Ellen C. Perrin, MD, "Technical Report: Coparent and Second-Parent Adoption by Same-Sex Parents," Pediatrics, Vol. 109 No. 2, (2002) p. 341.
2 "Coparent or Second-Parent Adoption by Same-Sex Parents," Pediatrics, Vol. 109, No. 2, (2002) p. 339.
3 Email memo from Ellen Perrin, MD, dated February 15, 2002.
4 Robert Lerner, Ph.D., Althea Nagai, Ph.D. No Basis: What the Studies Don't Tell Us About Same Sex Parenting, Washington DC; Marriage Law Project/Ethics and Public Policy Center, 2001.
5 Phone interview with Dr. Steven Nock, February 1, 2002.
6 David Demo and Martha Cox, "Families with Young Children: A Review of Research in the 1990s," Journal of Marriage and the Family, 62 (2000), p. 889.
7 Judith Stacey and Timothy Biblarz, "(How) Does the Sexual Orientation of Parents Matter?" American Sociological Review, 66 (2001) 159-183.
8 Stacey and Biblarz, 2001, p. 167.
9 Stacey and Biblarz, 2001, p. 170.
10 Glenn T. Stanton, Why Marriage Matters: Reason to Believe in Marriage in Postmodern Society, (Colorado Springs: NavPress, 1997); David Popenoe, Life Without Father, (New York; The Free Press, 1996); Sara McLanahan and Gary Sandefur, Growing Up With a Single Parent: What Helps, What Hurts, (Cambridge: Harvard University Press, 1994).

Vieras
Vieras

#87 Re: Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 20:45

Vieras
Vieras

#88 Re: Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 20:48

#84: Vieras - Re: Ei voi olla totta 

 Eli kuten sanoin, on olemassa muitakin tutkimuksia ja näkemyksiä. Kts. kohta #86.

Vieras
Vieras

#89 Re: Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 21:02

Specifically, the American Sociological Review study reports 64 percent of young adults raised by lesbian mothers reported considering having same-sex relationships. Only 17 percent of young adults in heterosexual families reported the same thing.9

 Tämä on niin tätä, miten asiat haluaa muotoilla ja minkä näkökannan niihin haluaa ottaa. Kaiken saa näyttämään ikävältä, jos niin haluaa. Luin tästä samasta jutusta mutta en nyt sitten enää löydä sitä. Mutta pointti oli, että vaikka noin moni "harkitsi" suhdetta samaa sukupuoleen, niinkuin tuossakin ovelasti muotoillaan, he kuintenkin käytännössä päätyivät heterosuhteeseen. On ihan ymmärrettävää, että sateenkaariperheessä kasvaneella voi olla suurempi syy "harkita" kuin heteroperheessä kasvaneella, mutta käytännössä kumppani valitaan kumminkin "oikean" seksuaalisen suuntautumisen  mukaan, jos näin vois sanoa, oli se sitten homo tai hetero.

Vieras
Vieras

#90 No niin, nyt löysin

11.09.2010 21:08

#89: Vieras - Re: Re: Ei voi olla totta 

 Tässä vielä aiheesta:

Noin neljäsosa nuorista kertoi, että heillä oli nuoruudessa seksuaalista kiinnostusta - fantasioita ja ihastumisia - myös samaa sukupuolta kohtaan. Tässä ei ollut eroja kasvutaustan eli äidin seksuaalisen orientaation ja parinvalinnan mukaan. Kuitenkin lesboäitien nuoret olivat toimineet tunteittensa mukaisesti useammin kuin heteroäitien lapset, eli heillä oli enemmän homoseksuaalisia kokemuksia kuin heteroäitien nuorilla. Kun aikaa kului ja nuoret aikuiset hakeutuivat parisuhteisiin, ei parinvalinnassa ollut eroja hetero- ja lesboäitien aikuisten lasten välillä.

Näyttääkin siltä, että homoseksuaaliset fantasiat ja ihastumiset ovat nuoruusiässä tavallisia riippumatta perhetaustasta. Tämä on tuttua ja tukee aikaisempia käsityksiä seksuaalisesta kehityksestä. Homoseksuaalisia kokeiluja sitä vastoin on enemmän homoseksuaalisissa perheissä kasvaneilla. Tämän voidaan ajatella johtuvan siitä, että näille nuorille omien fantasioiden ja ihastuksen mukainen toiminta oli sosiaalisesti hyväksytympää kuin heteroperheiden lapsille. Homoseksuaaliset kokeilut eivät kuitenkaan näytä johtavan homoseksuaalisuuteen. Seksuaalinen parinvalinta ja indentifioituminen heteroksi, homoksi tai lesboksi ei puolestaan näytä riippuvan perhetaustasta.

Vieras
Vieras

#91 Re: Re: Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 21:24

#89: Vieras - Re: Re: Ei voi olla totta Tämä on niin tätä, miten asiat haluaa muotoilla ja minkä näkökannan niihin haluaa ottaa. Kaiken saa näyttämään ikävältä, jos niin haluaa. Luin tästä samasta jutusta mutta en nyt sitten enää löydä sitä. Mutta pointti oli, että vaikka noin moni "harkitsi" suhdetta samaa sukupuoleen, niinkuin tuossakin ovelasti muotoillaan, he kuintenkin käytännössä päätyivät heterosuhteeseen. On ihan ymmärrettävää, että sateenkaariperheessä kasvaneella voi olla suurempi syy "harkita" kuin heteroperheessä kasvaneella, mutta käytännössä kumppani valitaan kumminkin "oikean" seksuaalisen suuntautumisen  mukaan, jos näin vois sanoa, oli se sitten homo tai hetero.

Niin tämä on niin tätä miten asiat tosiaan haluaa muotoilla kuten itsekin mainitset. Tämä keskusteluhan alkoi siitä, kun itse olin erimieltä Tytti Solantauksen tutkimuksen kanssa ja kerroin olevan paljon myös päinvastaisia tutkimustuloksia.

Kuitenkin uskon ja uskallan väittää, ilman tutkimustulostakin, että jos 64% melko herkässä ja itseään etsivässä iässä olevista nuorista "harkitsee" ("ovelasti" muotoillaan kuten mainitset, vaikka considering on mielestäni paras sana asiaa kuvaamaan englanniksi, kertooko kirjoittajan ennakkoasenteesta?)homosuhteita, heistä takuuvarmasti selvästi suurempi osa tuon valinnan tekee suhteessa tuohon heteroperheiden lasten 17% verrattuna. 

Vieras
Vieras

#92 Re: Re: Re: Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 21:32

Kuitenkin uskon ja uskallan väittää, ilman tutkimustulostakin, että jos 64% melko herkässä ja itseään etsivässä iässä olevista nuorista "harkitsee" ("ovelasti" muotoillaan kuten mainitset, vaikka considering on mielestäni paras sana asiaa kuvaamaan englanniksi, kertooko kirjoittajan ennakkoasenteesta?)homosuhteita, heistä takuuvarmasti selvästi suurempi osa tuon valinnan tekee suhteessa tuohon heteroperheiden lasten 17% verrattuna.

Miksi ihmeessä minä uskoisin sinun mutu-tuntemuksiasi, kun tuossa lainaamassani tekstissä kerrotaan että lopullinen partneri valitaan sitten kuintenkin samassa suhteessa kuin normiväestössäkin? Ja tuo considering tarkoittaa todellakin vain harkitsemista, ei toteuttamista, ja voisit mitettiä miksi antamasi lähde jättää ihan oleellisia tietoja kertomatta.

Vieras
Vieras

#93 Re: Re: Re: Re: Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 21:41

#92: Vieras - Re: Re: Re: Re: Ei voi olla totta ... tuossa lainaamassani tekstissä kerrotaan ...

Mistäköhän muuten olet lainannut tekstin? Miksi minäkään uskoisin sinun mutu-tuntemuksia, vai ovatko ne mielestäsi jotenkin korkeatieteellisempiä kuin omani?

Vieras
Vieras

#94 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 21:47

Mistäköhän muuten olet lainannut tekstin?

Olen lainannut tekstin Sosiaali- ja terveysministeriölle (!!) laaditusta katsauksesta, jonka on tehnyt tutkimusprofessori ja lastenpsykiatri Solantaus. Mutta toki sinä olet aiheen ja sateenkaariperheiden suurin asiantuntija?

Vieras
Vieras

#95 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 22:11

#94: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei voi olla totta  ... jonka on tehnyt tutkimusprofessori ja lastenpsykiatri Solantaus ...

Niin alunperin kyseenalaistin kyseisen tutkimuksen olevan ainoa faktinen näkemys ko. asiasta, koska sanoin huomattavasti laajempiakin tutkimuksia asiasta olevan kuin Solantauksen, missä on päädytty päinvastaisiin tuloksiin hänen näkemykseensä nähden.

En nyt aivan uskalla väittää olevani ko. asian suurin asiantuntija, minkä takia valitettavasti tällä kertaa jouduinkin tukeutumaan mm. Yhdysvaltalaisten yliopistojen ja muutaman kansainvälisen tilastotutkijan näkemyksiin ja tutkimustuloksiin, mitkä nopealla tiedonhaulla löysin.

 

Vieras
Vieras

#96 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 22:14

#95: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei voi olla totta 

Siis nythän ei ole edes kyse mistään Solantauksen tutkimuksesta, vaan Solantauksen keräämästä satojen tutkimusten aineistosta, josta hän on tehnyt yhteenvedon.

Heikki Martikka
Vieras

#97 Mitä tarkoittaa tuo SN avioliitto?

11.09.2010 22:15

Avioliitto Raamatun mukaan on eri käsite kuin tuo viime vuosisadan keksintö "avoliitto".

Valtiovalta on ne samaistanut juridiikallaan eli neutralisoinut niiden jyrkän eroavuuden joka pitää avioliitossa olla Raamatun mukaan.

Valtiovalta on nyt yhdessä kirkon kanssa

neutraloimassa  sukupuolista  hetero

sukupuolisuuden vaatimusta. Luonnollinen jatko on että neuralisoidaan vaatimus että "puolisot" ovat samaa rotua, kummankaan ei tarvitse olla ihmisrotua toinen voi olla jostain apinarodusta. Darwinistisen kirkon mukaan apinat ovat ihmisten biologisesti lähisukulaisia ja kelvollisia saamaan aviovihkimyksen kirkolta. Ehkä olenkin hakoteillä: Sukupuolineutraalisuuden käsitehän tarkoittaa ettei kummallakaan, voi olla myös 2,,3,4....  jne yksilön " SN liittoja"  ole mitään suuntausta sukupuolisuuteen ei puoleen tai toiseenkaan, silloin tasapainoinen neutraali ihannetila on saavutettu ja mitä syntyykään liiton tuloksena??? Uusi jalo ihmiskunta?

 

Vieras
Vieras

#98 Re: No niin, nyt löysin

11.09.2010 22:16

#90: Vieras - No niin, nyt löysin  ... Homoseksuaalisia kokeiluja sitä vastoin on enemmän homoseksuaalisissa perheissä kasvaneilla ...

Eihän homoliittojen lapsilla pitänyt olla mitään merkittäviä eroja heteroperheiden lapsiin nähden?! Näetkö edellämainitut Sollaksen tutkimuksen osoittamat homoseksuaaliset kokeilut hyväksi asiaksi nuorille?

Vieras
Vieras

#99 Re: Re: No niin, nyt löysin

11.09.2010 22:23

"Eihän homoliittojen lapsilla pitänyt olla mitään merkittäviä eroja heteroperheiden lapsiin nähden?! Näetkö edellämainitut Sollaksen tutkimuksen osoittamat homoseksuaaliset kokeilut hyväksi asiaksi nuorille?"

No eipä ne näytä ainakaan huonoksi olevan, vrt. tulokset muista indikaattoreista joilla lapsia tutkitaan. On kyllä pakko kertoa tähän tarina omasta nuoruudesta, oltiin yläasteiässä mökillä kavereiden kanssa, ilman aikuisia, meitä oli muutama tyttö.  Ei käytetty edes alkoholia eikä mitään, mutta niipä siinä vaan kävi, että tyttökaverini painuivat pareittain tekemään ties mitä! Itse olen aina ollut umpihetero, kuten nytkin, joten olin vähän ihmeissäni enkä mennyt mukaan, vaikka pyysivät. Aamulla tytöt oli sitten ihan noloina. Mutta yksikään heistä ei ole lesbo, päin vastoin menivät nuorina naimsiin ja tekivät lapsia. Nuoriso nyt vaan kokeilee kaikenlaista, kokeili jo 80-luvulla, vaikka oltiin huomattavan viattomia nykynuorisoon verrattuna.

Vieras
Vieras

#100 Re: Re: Re: No niin, nyt löysin

11.09.2010 22:25

#99: Vieras - Re: Re: No niin, nyt löysin  

 Ja vielä, nykyään noista tytöistä kaksi on uskovaisia ja mukana seurakunnan toiminnassa!