SÄHKÖN SIIRTOHINTAA JA MUITA SIVUKULUJA ON ALENNETTAVA !

Markku49

/ #664 Re:

12.01.2017 18:31

#3: -  

Samaa mieltä, ja ne jotka nyt sattuvat olemaan Carunan verkon piirissä, tuntuu, ettei mitää keinoa ole suojautua ulkolaisen ryöstäjän maksuilta.

Joskus puhuttiin siitä, että jos sähkön siirto maksaa yli 15% enemmän kuin ennen, niin olisi mahis saada se alennettua???

Miten ihmeessä tavan omakotitalon omistaja jolla on sähkölämmitys pystyy todistamaan hinnan nousun, käyttöä seurataan "reaaliajassa" ja summat vaihtelee ihan helvetisti, mihinkään vanhaan sopimukseen ei voi verrata ja muutkin kuin siirron hinta on nousseet.

Minun sähkölaskuni summissa on kuitenkin siirron hinta kalliimpi kuin itse sähkön hinta, mitä siihen kuuluu, en tiedä, enkä osaa ottaa selvääkään. On vaan niin tahallaan tehty monimutkaiseksi, ettei vaan mitenkään selvittää mitä oikeasti tapahtuu.

Taloni on rakennettu 1995, neliöitä puolitoistakerroksisessa talossa on asunnon osalta (lämpimät tilat) jotain 170 neliön verran (jotkut laskee sisätilan, ja jotkut ulkopintojen mukaan). Sähkön kulutus on n.24.000kW ja kokonaiskustannus jotain 3600€.

Kuulostaako ok:lta