Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara


Vieras

/ #2540

07.02.2017 16:05

Joidenkin mielestä hiukkaskiihdytin CERN aiheuttaisi mustan aukon, joka nielaisisi planeettamme sisuksiinsa, siitä en tiedä, en ota myöskään kantaa asiaan liittyen,
MUTTA . .
kaivos Talvivaara/Terrafame on eräänlainen keksintö itsessään, eräänlainen talouden/veronmaksajilta kerätyn varallisuuden hävittämisen musta-aukko tai pikemminkin rahatislauspannu, rahan höyrystämisen ja puhtaiden rahapisaroiden valmistuslaitos. 
Samanaikaisesti planktonpopulaatio kokee mahdollisesti  apokalyptistä tuhoa lähivesistöissä, kalat kaikkoavat ja virkistyskäyttömahdollisuus on uskon ja illuusion varassa.
"Työ vapauttaa" vai miten se yksi saksalainen neropatti oli kirjaillut aikoinaan.

Ei siinä mitään vaikka vanha mummoni tai ukkini päästelee housuunsa vanhainkodissa, ei ole hoitajalla aikaa eikä myöskään jaksamista huomioida kaikkia vanhuksia, kun vanhustenhoitoon ei ole määrärahoja.

Ei siinä mitään vaikka lapsille ei saada jatkokoulutuspaikka peruskoulun jälkeen koulutusleikkausten vuoksi.

Ei siinä mitään vaikka korkeakouluissa tutkimusta karsitaan, määrärahojen puutteesta johtuen.

Ei siinä mitään vaikka matkailualalta potkitaan työntekijöitä pois, kun luontomatkailu ei vedä järvien ja maa-alueiden saastumisen johdosta.

Mutta silloin varmasti reagoitaisiin, jos ei olisi puolustusvoimilla varaa ostaa uusia hävittäjiä, jos kaivosta rahoitettaisiin hävittäjähankintarahoilla.
Sotaan löytyy aina rahaa, kuin myös näyttää löytyvän luonnon tuhoamiseen.
Elämme paholaisen hallitsemassa maailmassa.
Tämä minun mielipiteeni.
mitä mieltä te olette?