Irja Askolan erottaminen kirkon virasta


Vieras

/ #158

07.03.2017 07:29

Suomessa tapahtunutta;

"Keskustelu avioliittolaista yksipuolisesti värittynyttä.

Aito demokratia kaventumassa. Mielipiteen ilmaisun tila oleellisesti kaventunut asiasta käytävään yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistuessa.
Vaikka sukupuolineutraali avioliittolaki loukkaa lapsen oikeuksia ja uhkaa sukupolvien välistä tasa-arvoa, sitä ajetaan joukkotiedotusvälineissä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden nimissä. Lain vastustajat leimataan helposti tasa-arvon vastustajiksi.
Tämä yksipuolisesti värittynyt julkinen retoriikka on toistuessaan synnyttänyt informaatio- ja mielipidetulvan, joka saa ihmiset julkisessa keskustelussa salaamaan todelliset mielipiteensä.
Näin aito mielipiteenilmaus heikkenee ja vääristyy.
 
Koska ihmisellä on tarve näyttäytyä hyvänä toisten silmissä, hän ei uskalla ilmaista vilpittömästi mielipiteitään, jos hänet sen seurauksena voidaan leimata tasa-arvon vastustajaksi.
Yhteiskunnallista päätöksentekoa ohjaavat enemmän tunneviestit kuin järkiperäinen harkinta.
Asiallinen demokraattinen päätöksenteko vaarantuu. Tällaisten tunteenomaisilla perusteilla tehtyjen ratkaisujen hinta tulee yhteiskunnalle hyvin kalliiksi.
Yhteiskunta on pelkästä henkisestä laiskuudesta tekemässä päätöksen, joka loukkaa lapsen oikeuksia. Tätä rikostaan se kuitenkin haluaa julistaa urotekona ihmisoikeuksien puolesta ja toivoo kaikkien uskovan tähän kertomukseen.
 
Joukkotiedotusvälineiden, poliittisen eliitin ja suuren rahan tuella siitä on vähitellen tulossa ainoa kertomus, mitä enää julkisuudessa asiasta kerrotaan." Siteeraus professori Tapio Puolimatkan kirjoituksesta, joka kertoo totuuden tämän päivän Suomesta.