Orjatyöt ja orjuus lakkautettava Suomessa

Marko Lasonen

/ #22 Sallittu orjatyö

01.07.2017 18:18

Täällä Satakunnassa ollaan alkamassa tai pikemmin sallimassa niin sanottu orjatyö joka tarkoittaa työtä Kelan maksamalla rahalla niin, että sinun pitää tarpeentullen ansaita Työttömyysturva joka on noin 500€ kuussa ja se puolestaan tatkoittaa sitä, että ei ole olemassa Tessin mukaista palkkaa vaan palkkana on Työttömyysturva ja se nimenomaan on orjatyötä modernilla tavalla ja sekös innostaa firmoja ottamaan ilmaistyntekijöitä vastaan ja se puolestaan on harmaata taloutta laillisin menetelmin.

Tämän kaltaiseen työhön voidaan pakottaa menetelmin joka on se, että jos et ota antamaa työtä vastaa on edessäsi määräaikainen karenssi joka on kuin kiristämistä ja se puolestaan on käsittääkseni Suomessa rikos, muttä näemmä ei olekkaan kun kyseessä on töihin laitto ihan vaikka sitten Kelan rahalla.

On olemassa ihmisiä jotka eivät voi työttömyydelleen yhtään mitään vaan ovat yhteiskunnan pompoteltavana kun kerran eläkkeellekkään ei pääse joka olisi valtava säästö yhteiskunnalle, mutta herrat Helsingin eivä sitä ymmärrä ollenkaan vaan pitävät työttömiä vetelehtijöinä jotka eivät halua tehdä mitään, mutta nyt siihen ollaan saatu loppu Kelan työttömyysturva ja sillä rahalla töihin.

Ihminen jolla ei ole ammatillista koulutusta ja on vapautettu opiskelusta on yhtäkuin pakotettu ottamaan karenssin uhallakin töitä Kelan rahalla tekemään tietysti riippuen missä kaupungissa asuu ja onko kaupunki antanut tämän kaltaiseen toimintaan suostumuksensa.

Voin sanoa, että kun asuu kaupungissa jossa orjatyö on sallittu lisääntyy sairaslomat, työ tehdään hyvin hitaasti ja muuta vastaavaa varsinkin jos palkkana on ei Tessin määräämä perus palkka/40 tuntia viikossa vaan Kelan Työttömyysturva.

En voi muuta kuin ihmetellä herrojen metkuja ja varsinkin sitä seikkaa kun leikkauksia tehdään niin palkkatyöläiset ovat leikkauksilta turvassa, mutta pienituoloist eivät sillä heiltä saa leikata niin paljon kuin herrat ovat päättäneet.

Haluan kysyä rehellisesti, että kannattaako äänestys enään ollenkaan jos asiat eivät todellisuudessa parammaksi muutu?

Täällä Suomessa leikkauksien jälkeen rikkaat rikastuvat entisestään ja köyhät köyhtyvät ja kansa ymmärtää yskän varsinkin ne joilla tulot ovat turvassa ja rahoja ei olla leikattu koskaan, silti valtion ulkomaan velka kasvaa entisestään jota tuskin ollaan lyhennetty ollenkaan.

Ollaanko me menossa 1800 luvulle modernilla tavalla kun moderni orjatyö sallitaan Suomessa joka on Kelan maksama työttömyysturva?

 

Ihminen joka työttömyydelleen ei kertakaikkiaan voi mitään pitää ja kuuluu päästä eläkkeelle ihan vaikka sitten minimieläkkeelle joka ei juurinkaan ole Työttömyysturvaa suurempi, mutta jos sillä rahalla tulee juuri ja juuri toimeen on se jo paljon annettu toisin kuin pakotettu karenssin uhalla Työttömyysturvarahalla töihin joka ei todellakaan ole inhimillistä toimintaa ollenkaan täällä "HYVINVOINTIMAASSA" jota herrat niin paljon korostaa.