Psykiatrinen pakkohoito on lakkautettava

Allahseonfreudikin

/ #136 Re: Re:

08.04.2018 04:31

#81: Marika - Re:  

Kaytannossa kyse on poliittisen pakkohoidon lopettamisesta, koska poliittinen pakkohoito aloitetaan poliittisella psykosomatialla,josssa yksilo kiskotaan kuin kulakki kotoaan tai suoraan terveyskeskuksesta kidutettavaksi mielisairaalaan.

Han on arcostellut psykiatrian teoriaa/ tuonut tohtorien hoito virheita esiin/ ja mikali han on oikeassa hanen uskottavuutensa havitetaan tekemalla hanelle hullun paperit ja se aloitetaan kehon kipujen prutaalilla psykiatrisoinnilla..

Potilas traumatisoituu ja hanesta tulee suomea vihaava vapiseva ihmisraunio sen kulakki vankina olemisen jalkeen..

Psykiatrien kritiikin/palautteen sietokyky on pienempi kuin totaali kommunismissa.

Heidan brutaalius rajumpi ja tuhoisampi yksilolle kuin marxin teorian pakkotuputus,

Kaikki teoriat vaativat uskollisuutta guruilleen

Ja ovat jarjettomia teorioidensa pakkotuputtajia ja kiristajia niita kohtaan jotka ei lainkaan usko koululaaketieteen vainoharhaisia teorioita tieteeksi, enempaa kuin eugenismia tai pannukakku teoriaa..

 

Manipuloitava yksilo menee psykiatrien mukaan siina missa bubiin pyydettaessa..

He uskovat joka sanan mita satuseta sanoo ja syo joka pillerin

Eivatka tajua olevansa ihmiskaupan kohteita, jossa ihmiskauppias myy heidat hermomyrkky teollisuudelle pakko ihmisorjaksi..

Ne jotka kiskotaan kuin kulakki  eivat ole manipuloitavia, eivatka avun tarpeessa, vaan syy on poliittinen, ovat vaatineet oikeutta tai vastustavat vakivaltiasta brutaalia vainoharhaista psykiatrian teoriaa ja silloin tohtorit tuhoaa sen yksilon kuin kommunistit.

Koska laaketeollisuudelta poistuisi puolet tuloista, jos brutaali pakkokidutus lopetettaisiin .

Tervejarkiset, kriittiset, ei manipuloitavat.yksilot ovat aina istuneet.suljetussa laitoksessa, koska ovat vaarallisia teorioille : psykaitria, eugenismi, kommunismi..

Eika.suomi poikkea missaan edellisista.