Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Vieras

/ #227 Re: Re: Re: Re: -

17.09.2010 22:48

#224: Jarmo V - Re: Re: Re: - 

Kaikella ystävyydellä, sinun höpötyksistä se vasta logiikka puuttuukin. Mistä lähtien mielenterveysongelmat on määritelty sen mukaan kuka pystyy lisääntymään kenenkin kanssa? Sairaus vaatii oireet ollakseen sairaus. Määritelmä wikipediasta: Sairaus (lat. morbus, kreik. nosos, engl. disease) on fyysisen tai psyykkisen rakenteen tai toiminnan poikkeavuus, joka aiheuttaa yksilölle tai hänen ympäristölleen tilapäistä tai pysyvää haittaa tai toiminnanvajavuutta.

Nonni, ensin kohta aiheuttaako homous homolle psyykkistä haittaa? Ei aiheuta. Homoja ja lesboja on tutkittu ja havaittu, etteivät he ole sen mielenterveysongelmaisempia kun muutkaan. Ja ei, rakastuminen ja rakastaminen EI ole mielenterveysongelma kenelläkään, ei homolla eikä heterolla. Masennus, ahdistus, pakko-oireet, psykoottisuus, nämä ovat mielenterveysongelmia, koska niistä on ihmisen elämälle haittaa. Toisin kuin rakastamisesta, joka on rikkaus ja elämän hienoimpia asioita, myös homoilla ja lesboilla.

Eli jos homoseksuaaleilla on mielenterveysongelmia, ne johtuvat samoista asioista kuin muillakin, eivät homoudesta sinänsä. Vai vaikuttaako esim. Marco Bjurström mielestäsi jotenkin onnettomalta, masentuneelta, ahdistuneelta ja syrjäytyneeltä mielenterveysongelmaiselta? Jos homolla on onnellinen lapsuus ja hyväksyvä ympäristö, hänelle ei ole homoudesta psyykkistä haittaa.

Entä aiheuttaako homous homolle fyysistä haittaa? Ei aiheuta, jos seksitavat ovat vastuulliset (aivan kuin heteroillakin, jotka btw. myös harrastavat anaaliseksiä). Homojen ja lesbojen sukuelimet ovat täysin toimivat, joten siinäkään suhteessa ei ole haittaa.

Entä ympäristö sitten? Homojen ja lesbojen lapsia on tutkittu ja havaittu, etteivät he ole sen onnettomampia, mielenterveysongelmaisempia tai homompia kuin muutkaan lapset. Heistä tulee siis aivan tavallisia lapsia, ja homoja tai heteroita samassa suhteessa kuin muustakin väestöstä. Ja kyllä, tutkimusmenetelmät ovat asiallisia. Jopa länsimaista kaikkein fundamentalistiuskonnollisimman maan eli Usan lastenlääkäriliitto kertoo kannakseen sen, että homojen ja lesbojen vanhemmuus on täysin kelvollista ja tuottaa ihan tavallisia lapsia.

Ja entä tämä lisääntymiskysymys sitten, huoh? Onko nyt ihan oikeasti ihmiskunnalla VAIKEUKSIA lisääntyä? Entä sitten se näkökulma, että naimattomaksi jääneet aikamiespojat ja -tytöt ovat aikanaan saattaneet edistää lajinsäilymistä auttaessaan talon töissä ja pitäneet hengissä lapsia joiden vanhemmat ovat liian uupuneita jatkuvasta lapsenteosta?

Toisin sanoen, ei haittaa. Ja jos ei ole haittaa, kyseessä on ihmisen ominaisuus, ei sairaus.