Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #1705

01.02.2012 00:02



MAARIV-lehti kertoi äskettäin vahvistamattomiin tietoihin perustuen, että Netanyahu on valmis luopumaan Jordaninlaaksosta.

KORKEA poliittinen taho, jonka henkilöä uutisessa ei haluta julkistaa, vakuuttaa, että pääministeri Netanyahu on valmis luovuttamaan suurimman osan Juudeaa ja Samariaa. Arutz Sheva kertoo saaneensa tietonsa luotettavasta lähteestä, jonka mukaan pääministeri Netanyahu valmistautuu julkistamaan suunnitelmansa juutalaisyhteisöjen tuhoamiseksi ja juutalaisasukkaitten massasiirrosta Juudeasta ja Samariasta.
Artikkelissa kerrotaan, että koska poliittinen keskustelu PA:n kanssa on juuttunut umpikujaan, pääministeri aikoo julkistaa laatimansa yksipuolisen suunnitelman lopulliseksi sopimukseksi palestiinalaisten kanssa. Suunnitelman mukaan vain suuret juutalaisyhteisöt ja asutusblokit tulisivat jäämään Israelin valtion hallintaan. Niiden ulkopuolella olevat juutalaisyhteisöt tultaisiin tuhoamaan samaan tapaan kuin Gush Katif Gazassa.

PA:n virkailijat ovat jo aiemmin paljastaneet, että Netanyahu on lupautunut luovuttamaan 94 % Juudeasta ja Samariasta vastapainoksi suurien juutalaisyhteisöjen ja Jerusalemin itäosien sisällyttämiseksi Israelin valtioon.

Viiden sentin mittainen kalaharvinaisuus nimeltään Nemacheilun dori, jota tavataan vain pienessä 0.7 hehtaarin luonnonpuistossa Beit Sheanin lähellä, oli jo kuolemassa sukupuuttoon, mutta 2011 purossa havaittiin 200 yksilöä.

israel update

http://israelupdate.achlak.net/

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…