Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Luonnollisesta luonnonvastaiseen!

/ #1709 Re: Siunaanko vai kiroanko Israelin?

01.02.2012 19:09

#1708: TeromuthafuckingK - Siunaanko vai kiroanko Israelin?  

http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/images/transp.gif...

Elämme mielenkiintoista aikaa. Kun lukee Raamattua, siellä lukee mm., että ihmiset vaihtavat luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen. Nykyään luonnonvastaisuutta sanotaan suvaitsevaisuudeksi ja sitä yritetään sälyttää myös Kaikkivaltiaan tahdoksi. Henkilökohtaisesti en usko, että Luojamme on muuttanut tahtoaan ja Sanojaan. Muutos on tapahtunut meidän keskel-lämme ja meidän aikanamme erityisen nopea...sti.

Kannattaa miettiä mitä ja ketä lähtee tukemaan ja kannattamaan ja, jos ei ole ennen Sanaa lukenut, niin kannattaa kuitenkin tarkistaa asiat – usko tai älä – suositan ensimmäistä!

Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet!
http://www.credo.fi/raamattu/1933/Room.1.html

Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.
http://www.credo.fi/raamattu/1933/3Moos.18.html

Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus. Älkää saas-tuttako itseänne millään näistä…Ja maa tuli saastaiseksi, ja minä kostin sille sen pahat teot, niin että maa oksensi ulos asujamensa.
http://www.credo.fi/raamattu/1933/3Moos.20.html

Sanotaan: Sen, minkä taakseen jättää, sen edestään löytää!
Ja, mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää!

…samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
http://www.credo.fi/raamattu/1933/Juud.1.html

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…