Kansanäänestys vaatimus: Suomesta EU:n osavaltio

Angelica Skywolf
Vieras

/ #19 Nykyinen istuva hallitus ja virka miehet!

12.11.2010 07:20

Minä vaadin että nykyinen hallitus ja sen virkamiehet välittömästi pidätetään ja vangitaan maanpetoksen suunnittelusta ja Suomen kansan tahallisesta ja suunnitellusta velkaan saattamisesta ottamalla tahallisesti lainaa ja antamalla takuita joita ei ole kansalta lupaa kysytty!

Vaadin väliaikais hallitusta ottamaan Suomen hallinnon demokraattisen käytännön mukaan kunnes uusi kansan äänestys on pidetty!

Samoin vaadin niitä valtion virkamiehiä jotka ovat valan antaneet hoitaa suomen ulko ja sisä poliittisia asioita, ovat osallistuneet salaisiin Bilderbergiläisten kokouksiin ja täten ovat Suomen kansaa petollisesti johtaneet siten että vieraiden maiden siviili ja poliittiset päättäjät ovat voineet vaikuttaa kansalaistemme omaisuuden menetyksiin ja valtiollisten varojen siirtoon ulkomaille samoin vieraiden maiden päättäjät ovat päässeet petollisten johtajiemme kierouksien vuoksi joutuneet kärsimään lääketehtailijoiden ja lääke myrkkyjen uhreiksi. Vaadin näitä johtajia erityisesti syytteeseen maanpetoksesta.

Nykyinen istuva Hallituksemme on törkeästi laiminlyönyt Suomen kansan vaalilupauksen hoitaa kansan hyvinvointia ja ETUA muihin maihin nähden. Nykyinen istuva hallitus on pettänyt Suomen kansan teoillaan ja velkaannuttannut koko Suomen valtion olemalla lakeija vieraiden maiden poliittisille tahdoille!

Vaadin pidätystä ja vangitsemista näille rikollisille ja Suomeen oikeuslaitosta nostamaan syytteet maanpetoksesta !