Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #2128 Palestiinalainen arabikristitty Mosab Hassan Yousef auttoi henkensä uhalla Israelia

21.03.2012 21:38




VIHREÄ PRINSSI KOHTASI RAUHANRUHTINAAN (vihreä on Islamin väri)

KANSAINVÄLINEN MEDIA: Terroristijohtajan poika löysi Kristuksen, toimi Israelin agenttina


Mosab Hassan Yousef kohtasi Kristuksen.

Hän auttoi useita vuosia Israelin turvallisuuspalvelua estämään lukuisia itsemurhaiskuja. Yousef pakeni Yhdysvaltoihin 2007 ja kuuluu kalifornialaiseen elävään seurakuntaan.


VIHREÄ PRINSSI KOHTASI RAUHANRUHTINAAN

Uutiset Hamasin perustajajäsenen, sheikki Hassan Yousefin pojan, Mosab Hassan Yousefin uskoontulosta levisivät maailmalla aikanaan kulovalkean tavoin.

Yousefin uudestisyntymiseen johtaneet tapahtumat alkoivat, kun Jerusalemin kadulla vastaantullut turisti kutsui hänet raamattupiiriin.

Erityisesti yksi Jeesuksen sana Raamatussa pysäytti terroristijärjestön perustajan pojan: "Rakastakaa vihollisianne...".

Yhdysvaltalainen FOX uutisyhtiö teki Yousefin uskoontulosta aikanaan reportaasin http://www.youtube.com/watch?v=u-glGufRIf8

Yousefin tapaus osoittaa, että Kristus on todellinen Rauhanruhtinas levottomassa Lähi-idässä ja hengellistä työtä tulee tuke sekä juutalaisten että arabien parissa.

Haaretz -lehdessä kerrotaan nyt melkoinen uutinen: Mosab Hassan Yousef myös toimi vuosien ajan Israelin turvallisuuspalvelun yhteyshenkilönä ennen kuin hän pakeni vuonna 2007 Yhdysvaltoihin.

"Vihreä Prinssi" nimellä tunnettu informantti oli yksi Shin Bet turvallisuspalvelun luotetuimpia lähteitä ja hänen avullaan Israel kykeni estämään lukuisia itsemurhaiskuja muun muassa toisen intifadan aikana.

Ohessa käännös Avi Issacharofin jutusta Haaretz -lehdessä ja Yousefin huimasta tarinasta, josta maailmalle on alkanut tihkua entistä enemmän tietoa:

--------------


HAMASIN PERUSTAJAN POIKA TYÖSKENTELI VUOSIA SHIN BETILLE
Avi Issacharoff (Haaretz)

Haaretz –lehti on saanut tietää, että Hamas –järjestön johtohahmon poika, joka tuli kuuluisaksi kääntymyksestään kristityksi, palveli yli vuosikymmenen ajan Shin Bet turvallisuuspalvelun kaikkein arvokkaimpana tietolähteenä militantin järjestön johdon keskuudessa.

Mosab Hassan Yousef on yhden Hamasin perustajan ja Länsirannan johtajan sheikki Hassan Yousefin poika. Tiedot, joita hän antoi Israelille johtivat useiden terroristisolujen paljastumiseen ja kymmenien itsemurhapommi-iskujen sekä israelilaisten salamurhayritysten estämiseen.

Kertomus tästä ilmestyi yksinoikeudella Haaretz –lehdessä ja Yousefin muistelmat ”Hamasin Poika” (kirjoittanut Ron Brackin) julkaistiin Yhdysvalloissa. Yousefista (32) tuli harras kristitty 10 vuotta sitten ja hän asuu nykyään Kaliforniassa. Hän pakeni Länsirannalta vuonna 2007 ja on kertonut julkisesti uskoontulostaan.

Shin Bet piti Yousefia luotettavimpana lähteenään Hamasin johdon sisällä ja hän ansaitsi itselleen lempinimen ”Vihreä prinssi”. Värillä viitattiin islamistiryhmän lipun väriin ja nimitys ”prinssi” johtui siitä, että hän oli yhden liikkeen perustajajäsenen poika.

Toisen intifadan aikana Yousef välitti tietoja, jotka johtivat useiden itsemurhapommi-iskuja suunnitelleiden korkea-arvoisten palestiinalaisjohtajien pidätyksiin. Näitä ovat muiden muassa Ibrahim Hamid (Hamasin Länsirannan komentaja), Marwan Barghouti (Fatahin yhteydessä toimivan Tanzim liikkeen perustaja) sekä Abdullah Barghouti (Hamas-liikkeen pommin valmistaja, joka ei ole sukua Fatah-liikkeen Barghoutille).

Yousef esti myös Israelin suunnitelman hänen isänsä salamurhaamiseksi.



”Toivoisin olevani Gazassa”, Yousef sanoi puhelimitse Kaliforniasta. ”Pukisin ylleni armeijan univormun ja liittyisin Israelin erikoisjoukkoihin Gilad Shalitin vapauttamiseksi. Jos olisin siellä voisin auttaa. Nyt he haluavat vaihdossa vapauttaa juuri ne terroristit, joiden tutkintaan ja pidätyksiin kulutimme niin monia vuosia. Näin ei saa tapahtua.”

Yousefin hengellisestä muutoksesta kerrottiin Haaretz –lehdessä elokuussa 2008. Kuitenkin vasta nyt Yousef on ryhtynyt paljastamaan salaisuutta, jota hän on kantanut vuodesta 1996 lähtien, jolloin Shin Betin agentit ensimmäisen kerran pidättivät hänet ja yrittivät värvätä soluttautumaan Hamasin korkeimmille paikoille.

Nämä ponnistelut tuottivat tulosta ja Yousef vapautettiin vankilasta 1997. Hänen entinen yhteyshenkilönsä, joka ei enää työskentele turvallisuuspalvelussa, sanoo Yousefin tehneen yhteistyötä Israelin kanssa, koska hän halusi pelastaa henkiä.

”Niin monet ihmiset ovat tietämättään hänelle velkaa henkensä,” Yousefin kirjassa nimellä kapteeni Loai esiintyvä yhteyshenkilö sanoi. ”Ihmiset, jotka ovat tehneet paljon vähemmän ovat saaneet Israelin valtion turvallisuuspalkinnon. Hän taatusti on sen ansainnut”.

Loai ihailee avoimesti entistä lähdettään. ”Hämmästyttävää on, että hän ei tehnyt mitään rahasta,” hän sanoo. ”Hän toimi sen perusteella mihin uskoi. Hän halusi pelastaa ihmishenkiä. Hänen kykynsä ymmärtää tiedusteluasioita, ideoita ja oivalluksia, oli yhtä hyvä kuin meidän. Yksi oivallus häneltä vastasi 1000 huippuasiantuntijan työtuntia.”

Loai muistelee erästä tapausta, jolloin Shin Bet sai tiedon itsemurhapommittajasta, joka aiottiin ottaa kyytiin Manara aukiolla Ramallahissa, ja hänelle oli tarkoitus antaa räjähdevyö.

”Emme tienneet hänen nimeään emmekä miltä hän näyttäisi. Tiesimme vain, että hän oli yli 20-vuotias ja hänellä olisi punainen t-paita,” hän sanoi. ”Lähetimme Vihreän prinssin aukiolle. Hänen huomiokykynsä oli tarkka ja hän paikansi kohteen muutamassa minuutissa. Hän näki kuka poimi miehen kyytiin, seurasi autoa ja mahdollisti sen, että saimme pidätettyä itsemurhapommittajan sekä miehen, jonka oli määrä antaa hänelle räjähdevyö. Jälleen oli estetty yksi terrori-isku, eikä kukaan tiedä siitä mitään. Kukaan ei korkkaa shampanjapulloja tai puhkea lauluun ja tanssiin. Tämä oli prinssin kanssa lähes jokapäiväistä. Hän osoitti rohkeutta, hänellä oli tarkat antennit ja kyky toimia vaaran keskellä. Me tiesimme, että hän oli niitä, jotka missä tahansa olosuhteissa – sateessa, lumipyryssä, kesän helteessä – antaisi kaikkensa.”

Muistelmiensa välityksellä Yousef toivoo voivansa lähettää rauhan viestin israelilaisille. Silti hän myöntää olevansa pessimistinen sen suhteen, että Israel allekirjoittaisi rauhansopimuksen fatah-johtoisen palestiinalaishallinnon kanssa – saati sitten Hamasin kanssa.


http://2.bp.blogspot.com/-Q_UuoYYjTNg/TgWqSUVRspI/AAAAAAAAAGw/Au6Xp31xNXA/s320/1...

 

 












Mosab Hassan Yousef kohtasi Kristuksen. Hän auttoi useita vuosia Israelin turvallisuuspalvelua estämään lukuisia itsemurhaiskuja. Yousef pakeni Yhdysvaltoihin 2007 ja kuuluu kalifornialaiseen elävään seurakuntaan.



”Niin monet ihmiset ovat tietämättään hänelle velkaa henkensä,” Yousefin kirjassa nimellä kapteeni Loai esiintyvä yhteyshenkilö sanoi. ”Ihmiset, jotka ovat tehneet paljon vähemmän ovat saaneet Israelin valtion turvallisuuspalkinnon. Hän taatusti on sen ansainnut”.





http://ollihakala.blogspot.com/2011/06/mosab-hassan-yousef-hamasin-poika.html http://www.patmos.fi/blogi/?entityId=38

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…