Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.03.2012 21:19


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.03.2012 21:34



Vieras

#2128 Palestiinalainen arabikristitty Mosab Hassan Yousef auttoi henkensä uhalla Israelia

21.03.2012 21:38




VIHREÄ PRINSSI KOHTASI RAUHANRUHTINAAN (vihreä on Islamin väri)

KANSAINVÄLINEN MEDIA: Terroristijohtajan poika löysi Kristuksen, toimi Israelin agenttina


Mosab Hassan Yousef kohtasi Kristuksen.

Hän auttoi useita vuosia Israelin turvallisuuspalvelua estämään lukuisia itsemurhaiskuja. Yousef pakeni Yhdysvaltoihin 2007 ja kuuluu kalifornialaiseen elävään seurakuntaan.


VIHREÄ PRINSSI KOHTASI RAUHANRUHTINAAN

Uutiset Hamasin perustajajäsenen, sheikki Hassan Yousefin pojan, Mosab Hassan Yousefin uskoontulosta levisivät maailmalla aikanaan kulovalkean tavoin.

Yousefin uudestisyntymiseen johtaneet tapahtumat alkoivat, kun Jerusalemin kadulla vastaantullut turisti kutsui hänet raamattupiiriin.

Erityisesti yksi Jeesuksen sana Raamatussa pysäytti terroristijärjestön perustajan pojan: "Rakastakaa vihollisianne...".

Yhdysvaltalainen FOX uutisyhtiö teki Yousefin uskoontulosta aikanaan reportaasin http://www.youtube.com/watch?v=u-glGufRIf8

Yousefin tapaus osoittaa, että Kristus on todellinen Rauhanruhtinas levottomassa Lähi-idässä ja hengellistä työtä tulee tuke sekä juutalaisten että arabien parissa.

Haaretz -lehdessä kerrotaan nyt melkoinen uutinen: Mosab Hassan Yousef myös toimi vuosien ajan Israelin turvallisuuspalvelun yhteyshenkilönä ennen kuin hän pakeni vuonna 2007 Yhdysvaltoihin.

"Vihreä Prinssi" nimellä tunnettu informantti oli yksi Shin Bet turvallisuspalvelun luotetuimpia lähteitä ja hänen avullaan Israel kykeni estämään lukuisia itsemurhaiskuja muun muassa toisen intifadan aikana.

Ohessa käännös Avi Issacharofin jutusta Haaretz -lehdessä ja Yousefin huimasta tarinasta, josta maailmalle on alkanut tihkua entistä enemmän tietoa:

--------------


HAMASIN PERUSTAJAN POIKA TYÖSKENTELI VUOSIA SHIN BETILLE
Avi Issacharoff (Haaretz)

Haaretz –lehti on saanut tietää, että Hamas –järjestön johtohahmon poika, joka tuli kuuluisaksi kääntymyksestään kristityksi, palveli yli vuosikymmenen ajan Shin Bet turvallisuuspalvelun kaikkein arvokkaimpana tietolähteenä militantin järjestön johdon keskuudessa.

Mosab Hassan Yousef on yhden Hamasin perustajan ja Länsirannan johtajan sheikki Hassan Yousefin poika. Tiedot, joita hän antoi Israelille johtivat useiden terroristisolujen paljastumiseen ja kymmenien itsemurhapommi-iskujen sekä israelilaisten salamurhayritysten estämiseen.

Kertomus tästä ilmestyi yksinoikeudella Haaretz –lehdessä ja Yousefin muistelmat ”Hamasin Poika” (kirjoittanut Ron Brackin) julkaistiin Yhdysvalloissa. Yousefista (32) tuli harras kristitty 10 vuotta sitten ja hän asuu nykyään Kaliforniassa. Hän pakeni Länsirannalta vuonna 2007 ja on kertonut julkisesti uskoontulostaan.

Shin Bet piti Yousefia luotettavimpana lähteenään Hamasin johdon sisällä ja hän ansaitsi itselleen lempinimen ”Vihreä prinssi”. Värillä viitattiin islamistiryhmän lipun väriin ja nimitys ”prinssi” johtui siitä, että hän oli yhden liikkeen perustajajäsenen poika.

Toisen intifadan aikana Yousef välitti tietoja, jotka johtivat useiden itsemurhapommi-iskuja suunnitelleiden korkea-arvoisten palestiinalaisjohtajien pidätyksiin. Näitä ovat muiden muassa Ibrahim Hamid (Hamasin Länsirannan komentaja), Marwan Barghouti (Fatahin yhteydessä toimivan Tanzim liikkeen perustaja) sekä Abdullah Barghouti (Hamas-liikkeen pommin valmistaja, joka ei ole sukua Fatah-liikkeen Barghoutille).

Yousef esti myös Israelin suunnitelman hänen isänsä salamurhaamiseksi.



”Toivoisin olevani Gazassa”, Yousef sanoi puhelimitse Kaliforniasta. ”Pukisin ylleni armeijan univormun ja liittyisin Israelin erikoisjoukkoihin Gilad Shalitin vapauttamiseksi. Jos olisin siellä voisin auttaa. Nyt he haluavat vaihdossa vapauttaa juuri ne terroristit, joiden tutkintaan ja pidätyksiin kulutimme niin monia vuosia. Näin ei saa tapahtua.”

Yousefin hengellisestä muutoksesta kerrottiin Haaretz –lehdessä elokuussa 2008. Kuitenkin vasta nyt Yousef on ryhtynyt paljastamaan salaisuutta, jota hän on kantanut vuodesta 1996 lähtien, jolloin Shin Betin agentit ensimmäisen kerran pidättivät hänet ja yrittivät värvätä soluttautumaan Hamasin korkeimmille paikoille.

Nämä ponnistelut tuottivat tulosta ja Yousef vapautettiin vankilasta 1997. Hänen entinen yhteyshenkilönsä, joka ei enää työskentele turvallisuuspalvelussa, sanoo Yousefin tehneen yhteistyötä Israelin kanssa, koska hän halusi pelastaa henkiä.

”Niin monet ihmiset ovat tietämättään hänelle velkaa henkensä,” Yousefin kirjassa nimellä kapteeni Loai esiintyvä yhteyshenkilö sanoi. ”Ihmiset, jotka ovat tehneet paljon vähemmän ovat saaneet Israelin valtion turvallisuuspalkinnon. Hän taatusti on sen ansainnut”.

Loai ihailee avoimesti entistä lähdettään. ”Hämmästyttävää on, että hän ei tehnyt mitään rahasta,” hän sanoo. ”Hän toimi sen perusteella mihin uskoi. Hän halusi pelastaa ihmishenkiä. Hänen kykynsä ymmärtää tiedusteluasioita, ideoita ja oivalluksia, oli yhtä hyvä kuin meidän. Yksi oivallus häneltä vastasi 1000 huippuasiantuntijan työtuntia.”

Loai muistelee erästä tapausta, jolloin Shin Bet sai tiedon itsemurhapommittajasta, joka aiottiin ottaa kyytiin Manara aukiolla Ramallahissa, ja hänelle oli tarkoitus antaa räjähdevyö.

”Emme tienneet hänen nimeään emmekä miltä hän näyttäisi. Tiesimme vain, että hän oli yli 20-vuotias ja hänellä olisi punainen t-paita,” hän sanoi. ”Lähetimme Vihreän prinssin aukiolle. Hänen huomiokykynsä oli tarkka ja hän paikansi kohteen muutamassa minuutissa. Hän näki kuka poimi miehen kyytiin, seurasi autoa ja mahdollisti sen, että saimme pidätettyä itsemurhapommittajan sekä miehen, jonka oli määrä antaa hänelle räjähdevyö. Jälleen oli estetty yksi terrori-isku, eikä kukaan tiedä siitä mitään. Kukaan ei korkkaa shampanjapulloja tai puhkea lauluun ja tanssiin. Tämä oli prinssin kanssa lähes jokapäiväistä. Hän osoitti rohkeutta, hänellä oli tarkat antennit ja kyky toimia vaaran keskellä. Me tiesimme, että hän oli niitä, jotka missä tahansa olosuhteissa – sateessa, lumipyryssä, kesän helteessä – antaisi kaikkensa.”

Muistelmiensa välityksellä Yousef toivoo voivansa lähettää rauhan viestin israelilaisille. Silti hän myöntää olevansa pessimistinen sen suhteen, että Israel allekirjoittaisi rauhansopimuksen fatah-johtoisen palestiinalaishallinnon kanssa – saati sitten Hamasin kanssa.


http://2.bp.blogspot.com/-Q_UuoYYjTNg/TgWqSUVRspI/AAAAAAAAAGw/Au6Xp31xNXA/s320/1...

 

 












Mosab Hassan Yousef kohtasi Kristuksen. Hän auttoi useita vuosia Israelin turvallisuuspalvelua estämään lukuisia itsemurhaiskuja. Yousef pakeni Yhdysvaltoihin 2007 ja kuuluu kalifornialaiseen elävään seurakuntaan.



”Niin monet ihmiset ovat tietämättään hänelle velkaa henkensä,” Yousefin kirjassa nimellä kapteeni Loai esiintyvä yhteyshenkilö sanoi. ”Ihmiset, jotka ovat tehneet paljon vähemmän ovat saaneet Israelin valtion turvallisuuspalkinnon. Hän taatusti on sen ansainnut”.





http://ollihakala.blogspot.com/2011/06/mosab-hassan-yousef-hamasin-poika.html http://www.patmos.fi/blogi/?entityId=38


Vieras

#2129 Open Doors / vainotut arabikristityt palestiinalaisalueilla

21.03.2012 21:46


Maailman vainotuimmat kristityt:

Palestiinaliset arabikristityt sijaluvulla 44.


WHERE FAITH COSTS THE MOST

The top 50 countries are listed in order of severity.

Today, over 100 million Christians are p*rsecuted because they follow Jesus.

Some Christians face torture and even death; others are locked up stripped of their liberty, denied basic rights, forbidden to worship publicly, and face discrimination at school/uni, the workplace or from their community.

2012 Open Doors World Watch List:


North Korea
Afghanistan
Saudi Arabia
Somalia
Iran
Maldives
Uzbekistan
Yemen
Iraq
Pakistan
Eritrea
Laos
Northern Nigeria
Mauritania
Egypt
Sudan
Bhutan
Turkmenistan
Vietnam
Chechnya
China
Qatar
Algeria
Comoros
Azerbaijan
Libya
Oman
Brunei
Morocco
Kuwait
Turkey
India
Burma/Myanmar
Tajikistan
Tunisia
Syria
United Arab Emirates
Ethiopia
Djibouti
Jordan
Cuba
Belarus
Indonesia
Palestinian Territories
Kyrgyzstan
Bahrain
Colombia
Kyrgyzstan
Bangladesh
Malaysia

 

 

TODAY P*RSECUTION IS NON STOP!


Discover where faith costs the most and where we're helping to build the church in the most dangerous places on the planet. This map is based on our annual World Watch list. Find out where p*rsecution hits the most around the world.

Open Doors

http://www.youth.opendoorsuk.org/our-story/

 

 

Tiedoksi:

#2130 Jyväskylän kristillisen koulun hyväntekeväisyyskonsertti

22.03.2012 16:56


Jyväskylän kristillisen koulun hyväntekeväisyyskonsertti

TURIKUM WE - yhdessä eteenpäin

Vapaa pääsy!

Siion-temppeli
Lyseonkatu 3
to 22.3. klo 18.00
pe 23.3. klo 10.00

TERVETULOA!

Vapaaehtoinen lahja afrikkalaisten orpopoikien,
Patrickin (Malawi) ja Eddien (Rwanda), hyväksi.

http://www.kristillinenkoulu.com/

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.03.2012 17:29



Vieras

#2132 Iran ja Israel eivät päästä tarkastajia tiettyihin ydinlaitoksiinsa

22.03.2012 17:37


TV7 Israel News:

Israel aikoo sulkea Sorekin pienen siviiliydinlaitos, johon kansainväliset tarkastajat on tähän asti päästetty.

Sen sijaan Dimonan suuri ydinlaitos jatkaa toimintaansa. Sinne Israel ei ole koskaan päästänyt tarkastajia. Kaikkien johtopäätösten mukaan ko. laitoksessa valmistetaan ydinaseita.




http://www.tv7.fi/vod/player/?program=20414

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.03.2012 18:25



Vieras

#2135 USA kieltänyt kodittomien ruoka-avustukset suurissa kaupungeissa

22.03.2012 18:34



USA kieltänyt kodittomien ruoka-avustukset suurissa kaupungeissa


Yhdysvaltojen taloustilanne heikentyy, mutta valtiovalta ei halua kansalaisten tarttuvan kasvavaan nälkä- ja kodittomuusongelmaan. Mm. Philadelphia, Orlando, Houston, Dallas, Las Vegas Ja New York ovat kieltäneet ruoka-avustusten antamisen. Monet muut kaupungit tiukentavat asetuksiaan.

Lähde: Economic Collapse, Infowars
Toimittaja: Janus Putkonen
22.3.2012, Verkkomedia.org



USA kieltänyt kodittomien ruoka-avustukset suurissa kaupungeissa

Suuret kaupungit kaikkialla Yhdysvalloissa ovat asettaneet kieltoja kodittomien ruokkimisen estämiseksi ja ne kaupungit, jotka kieltoja eivät ole asettaneet, ovat laatineet niin tiukat säädökset ruokkimisen suorittamiseksi, ettei tavallisilla kansalaisilla ole käytännössä mahdollista laillisesti kodittomia ruokkia. Lupia ei helpolla myöskään myönnetä.

Ruokintakieltoja perustellaaan mm. terveysriskeillä, joka ruuan jakelusta aiheutuisi. Jotkin kaupungit eivät halua ruoka-avustuspaikkojen syntymistä, koska niiden ympäristöön hakeutuu kodittomia.

Kieltojen järkevyyttä jatkuvasti pahenevassa taloustilanteessa kritisoidaankin ankarasti. Hallintoa syytetään julmuudesta. Ymmärretään, että vallalla on ajatus siitä, että kaikki huolenpito pitäisi jättää valtion kannettavaksi, eikä kansalaisten tulisi edes harkita toistensa auttamista.

Samaan aikaan kodittomien asuntolat ovat täynnä ja ihmiset joudutaan käännyttämään niistä pois. Talvesta säilyminen onkin päivittäistä taistelua elämästä ja kuolemasta. Siitä huolimatta kupillisen teetä ja voileivän tarjoaminen tullaan jossain kaupungeissa estämään poliisien toimesta.

Kaiken kieltämistä arvostellaan yhä kuuluvammin. Tammikuussa hyväksyttiin 40 000 uutta lakia ympäri Yhdysvaltoja, ja poliitikkojen tahti luoda uusia rajoittavia lakeja on vain kasvamassa. Artikkelin kirjoittaja tuleekin siihen lopputulokseen, että kaikki nämä uudet lait tekevät Yhdysvalloista erittäin epämukavan paikan asua.


Vieras

#2136 Viikon juutalainen humus-annos

22.03.2012 22:39




http://www.il-israel.org/nl/120318/36.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

by ILI  (I love Israel)

http://www.il-israel.org/nl/ili-nl-head_1110.jpg...

Juhani Starczewski

#2137 Jyväskylän kristillisen koulun hyväntekeväisyyskonsertti

22.03.2012 23:30

Jyväskylän kristillisen koulun hyväntekeväisyyskonsertti

TURIKUM WE - yhdessä eteenpäin

Vapaa pääsy!

Siion-temppeli
Lyseonkatu 3
pe 23.3.  klo 10.00

TERVETULOA!

Vapaaehtoinen lahja afrikkalaisten orpopoikien,
Patrickin (Malawi) ja Eddien (Rwanda), hyväksi.

Tähän tulee myös tilinumero, jolle voi näille orpopojille
myöhemminkin tukea laittaa:

Saarnaaja 11:1
Lähetä leipäsi vetten yli, sillä ajan pitkään sinä saat sen jälleen.

http://www.kristillinenkoulu.com/

Hyväntekeväisyyskonsertin ohjelma:

http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Patrick&Eddie_hyvantekevaisyyskonsertti.htm


Vieras

#2138 Mystisiä maanalaisia räjähdyksiä jo kahdessa kaupungissa USA:ssa

22.03.2012 23:37



Mystisiä maanalaisia räjähdyksiä jo kahdessa kaupungissa USA:ssa


Maanalaiset räjähdykset, jotka ovat riivanneet jo neljä vuorokautta Clintonvillen kaupunkia Yhdysvalloissa, ovat levinneet nyt myös 80 mailin päässä sijaitsevaan Montellon kaupunkiin. Maanjäristyksen kaltaiset, voimakkaat maanlaiset räjähdykset ovat toistaiseksi vailla selitystä.

Lähde: Infowars
Toimittaja: Janus Putkonen
22.3.2012, Verkkomedia.org



Mystisiä maanalaisia räjähdyksiä jo kahdessa kaupungissa USA:ssa

Maankuoresta kuuluvia räjähdyksiä, jotka heiluttavat taloja ja hermostuttavat ihmisiä, on yritetty selittää maanalaisilla töillä tai kaivauksilla, mutta turhaan. Montellon ja Castlevillen asukkaat ovat verranneet kokemuksiaan ja ilmeisesti ilmiö on molemmissa kaupungeissa hyvin samankaltainen.

Nettihuhuna liikkeelle lähtenyt kertomus maanalaisista pamahduksista on nyt saamassa entistä enemmän huomiota kansallisessa mediassa, kun ilmiö on laajenemassa. Verrattuna netissä aiemmin tänä vuonna levinneeseen "mysteeristen äänien" ilmiöön, kokemukset maanalaisista räjähdyksistä ovat kiistattomia.

Huoli maanalaisista räjähdyksistä aiheutti kansalaisten kokoontumisen Clintonvillen kaupungintalolle ja kokouksessa todettiin tarve seismisille tutkimuksille ja räjähdysten keskusta koitetaan selvittää hankkimalla erikoislaitteistoja.

Ilmiön alkamisesta vietetty neljäs yö oli muita hiljaisempi, mutta siitä huolimatta joitakin ilmoituksia tuli poliisille ja paikalliset toimittajat kuulivat maanalaisia räjähdysääniä 05 aikaan aamuyöstä. Viime sunnuntain ja maanantain välinen yö oli kaikkein aktiivisin. Tällöin poliisi vastaanotti satoja ilmoituksia ihmisiltä, joiden taloja räjähdykset vavisuttivat.

Selitykset ja epäilykset äänien lähteistä ovat moninaisia. Asukkaat epäilevät kyseessä olevan salaiset maanalaiset armeijan testaukset tai suuret louhintatyöt, joissa käytetään voimakkaita räjähteitä. Armeija on jo kiistänyt olevansa vastuussa räjähdyksistä, mutta toisaalta se ei myöntäisikään vastuutaan, mikäli äänet johtuvat salaisesta toiminnasta.

Yhdysvaltain seismologianlaitoksen USGS:n mukaan selittämättömiä räjähdysääniä on raportoitu satoja vuosia kaikkialla USA:ssa. Näitä räjähdyksiä ei kuitenkaan pystytä mittaaman tavallisilla seismisillä sensoreilla, joilla mitataan maanjäristyksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että Clintonvillen ja muiden räjähdyksistä kärsivien kaupunkien ei odoteta kuulevan todellista selitystä kokemuksilleen.


Vieras

#2139 Massiivinen aseiden myynti Euroopasta Saudi Arabiaan käynnissä

22.03.2012 23:38

http://www.globalresearch.ca/coverStoryPictures2/29881.jpg...

Massiivinen aseiden myynti Euroopasta Saudi Arabiaan käynnissä


Saksalaisen Der Spiegel lehden mukaan EU on tärkein aseiden viejä Saudi Arabiaan. Ranska johtaa ylivoimaisesti tilastoa, Italia on kakkosena ennen Britanniaa.
Lähde: GlobalResearch
Toim.: Seppo KJ Utria
22.03.2012 Verkkomedia


Massiivinen aseiden myynti Euroopasta Saudi Arabiaan käynnissä

Aseistamalla saudeja EU:n jäsenmaat rikkovat nykyisiä lakeja, sanoo lehti. Jäsenmaat ovat sitoutuneet estämään sellaista aseteknologian vientiä, joka lisää kansainvälistä jännitettä ja alueellista epätasapainoa.
On myös todettava, että suuri osa näistä aseista on päätynyt Libyan ja Syyrian ‘kapinallisten’ käsiin ja siten edistänyt juuri noita yllämainittuja asioita. Saudi Arabia osallistui myös Qatarin kapinan kukistamiseen sekä sotilaallisesti että taloudellisesti.
Saudimonarkia on USAn intressien edustaja Lähi-idässä. Se on myös aseistanut Al-Qaidaa Aasiassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä. Suurta ironiaa on, että juuri ne maat, joiden tulisi YK:n mukaan turvata rauhaa, ovat mailman suurimpia aseidenviejiä.

Toimittajan kommentti:
Painamalla Alkuperäinen lähde painiketta näet alkuperäisartikkelin kuvan, josta ilmenee tarkemmin aseviennin prosentuaalinen osuus eri maista. Myös Suomi mainitaan.

 

 

http://cdn2.spiegel.de/images/image-329489-galleryV9-srqy.jpg...


Vieras

#2140 USA julkaisi 'vihalistan' maista, jotka eivät suostu sen vaatimiin Iran-öljypakotteisiin

22.03.2012 23:53




USA julkaisi 'vihalistan' maista, jotka eivät suostu sen vaatimiin Iran-öljypakotteisiin


Yhdysvaltain hallinto on julkaissut vihalistan 12 maasta, jotka saattavat joutua sen finanssialan pakotteiden kohteeksi, koska ne eivät ole suostuneet Iran-pakotteisiin ja leikkaamaan öljyntuontiaan Iranista.

Lähde: RT
Toimittaja: Janus Putkonen
22.3.2012, Verkkomedia.org



USA julkaisi 'vihalistan' maista, jotka eivät suostu sen vaatimiin Iran-öljypakotteisiin

Lukumäärä maista kerrottiin tiistaina. Washington vapautti aiemmin 10 EU-maata sanktiolistaltaan niiden osoitettua Yhdysvaltain hallinnon vaatimuksia ja leikattua Iranin tuontiaan. Nimiä ei kuitenkaan kerrottu.

Neljä maata Yhdysvaltain vihalistalla ovat 100 suurimman Iranin asiakkaan listalla: Kiina, Intia, Etelä-Korea ja Etelä-Afrikka. Kiina ja Intia ovat Iranin suurimmat asiakkaat.

Muut mahdollisten finanssialan pakotteiden listalla olevat maat ovat: Malesia, Pakistan, Singapore, Sri Lanka, Taiwan ja Turkki.

USA:n presidentti Obama saattaa käskeä näiden maiden pankkeja, jotka osallistuvat öljykauppaan Iranin kanssa joutuvat suljetuksi Yhdysvaltain finanssijärjestelmistä. Toisaalta osa näistä maista saatetaan vapauttaa pakotteista, mikäli USA:n kansallinen turvallisuus niin vaatii. Näin ollen Yhdysvaltain liittolaiset kuten Etelä-Korea tai Pakistan saattavat selvitä USA:n tuomioilta.

Samaaan aikaan Kiina on tuominnut USA:n painostuksen Iranin asiakkaita vastaan, kun USA vapautti Japanin ja EU-maat pakotteistaan. USA:n toimia on kutsuttu itsekkäiksi ja vääräsuuntaisiksi.

"Unilateralismin yksinapainen olemus on tätä: jonkun omista säännöistä tulee maailman säännöt. Kaikkien pitää kunnioittaa niitä, ja jos et niin tee, sinua rangaistaan," Kiinan virallisessa sanomalehdessä People's Dailyssa kirjoitettiin.


Vieras

#2141 Toulouse: 4 hengen verityö ja terrorimainos hallitsee täydellisesti valtamediaa - miksi?

22.03.2012 23:58



Toulouse: 4 hengen verityö ja terrorimainos hallitsee täydellisesti valtamediaa - miksi?

Katsotaanpa nyt millaisesta kansainvälisestä mediaoperaatiosta ja propagandakampanjasta Toulousessa on kysymys. Pysähdytään hetkeksi miettimään, missä menee kohtuullisuuden rajat tai millaisia tavoitteita megaluokan mediaoperaatioilla voikaan olla takanaan.



Katso mitä tahansa valtamedian uutiskanavaa tänään 21.3.2012: esillä on vain Toulouse.

Vaikka maailmassa tapahtuu paljon muutakin. Parhaillaan. Miksi jokin erillinen tapahtuma kerää lähes täydellisen huomion, mutta toinen – paljon suurempi ja vaikutuksiltaan laajempi ei saa lähes mitään huomiota?



Vain jokin aika sitten todisteiden mukaan jopa 20 amerikkalaissotilasta osallistui raakaan joukkosurmaan Afganistanissa.


Länsimedian uutisten mukaan tekijöitä oli kuitenkin vain yksi.

 

Silminnäkijät kertoivat erittäin raa-asta joukkosurmasta, johon otti osaa joukko humalaisia amerikkalaissotilaita.


Ainakin 16 siviiliä sai surmansa heidän koteihinsa yöllä tehdyn hyökkäyksen tuloksena. Kandaharissa tapahtuneessa ammuskelussa ja siviilien joukkomurhassa useita haavoittui. Kuolleiden joukossa oli 9 lasta.

 

Tämä surma tai sen taustat eivät kuitenkaan ole ollut median seuraama pääuutinen.



Jopa Afganistanin presidentti on syyttänyt Yhdysvaltoja siitä, että se jätti hänet hankalaan asemaan kieltäytymällä tutkimasta siviilien joukkosurmaa yhdessä Afganistanin viranomaisten kanssa – luomalla pikaisesti tarkastelua kestämättömän teorian yhdestä ampujasta ja yhdestä aseesta.

 

Afganistanin parlamentin asettama tutkijaryhmä tuli välittömästi rikospaikkatutkinnan jälkeen aivan päinvastaiseen lopputulokseen, kuin mitä amerikkalaiset ovat verityön jälkeen esittäneet.



Mutta kysy, oletko edes kuullut ryhmästä jenkkitappajia Suomen valtamediasta, vaikka esimerkiksi Venäjän kansainvälinen uutistoimisto RT on kertonut näistä tiedoista avoimesti?

 

Et, sillä länsimedia on vaiennut. Sitä ei kiinnosta totuus, vaikka ensimmäisen haastattelun todistajien havainnoista teki Reutersin toimittaja.

 


Tappajat olivat amerikkalaisia ja uhrit muslimeja.

 

 

Poliittisesti hankalaa, median kannalta illuusioihin vahingollisesti vaikuttavaa – tapahtuma ei kaikessa hirvittävyydessä saanut sille kuuluvaa huomiota, vaikka presidenttejä ja huippudiplomaatteja myöten asia on johtanut selkkauksiin, ja toisekseen suomalaisetkin sotilaat ovat edelleen Afganistanissa taistelemassa murhaajien kanssa.

 

Mediahuomio on poissa, sillä se ei palvellut mielipiteenhallinnan agendaa: "NATO: hyvä - Al-Qaida: paha."


Vieras

#2142 Israelin kannatus syöksyssä - tarvitaan laajaa mediasympatiaa

23.03.2012 00:03



Israelin kannatus syöksyssä - tarvitaan sympatiaa

Israelin harjoittaman voimapolitiikan ja sen suorittaman sotilaallisen uhoamisen johdosta juutalaisvaltion kannatus on syöksyssä koko Euroopassa. Juutalaisten kytkökset valtamedian omistuksiin ja poliittiseen vaikuttajiin länsimaissa ovat yleisesti tiedossa. Länsipankit, jotka kuuluvat poikkeuksetta juutalaisten omistukseen, ovat valtaliiton arvostelun keskipisteessä. Kritiikki oikeistolaisen Israelin ja sitä hallitsevien siionististen oikeistovoimien (myös ei-juutalaisten) väkivaltaisiin toimiin esimerkiksi palestiinalaisalueilla (vain viikko sitten Israel surmasi kolme palestiinalaislasta Gazan ilmapommituksissa) on lisääntynyt nopeasti.


Israelia karsastetaan yhä avoimemmin, ja juutalaisten rahamiesten yksinvaltaa talous- ja mediamaailmassa kavahdetaan. Eikä se olekaan ihme: Keisari on ilman vaatteitaan. Rahan valhe ja vellalla hallitsemisen käytäntö on paljastunut.

Kansalaisten keskuudessa lisääntyneestä kritiikistä huolimatta mm. Saksa, Ranska ja Yhdysvallat jatkavat Israelin hallinnon tukemista ja lähettävät yhä lisää sotavoimia mm. Irania vastaan, jota vastaan Israelin hallinto Euroopan maita lujasti kiihottaa. Hajautus Syyriassa palvelee Israelin etua – ja länsi heiluttaa miekkaa kuuliaisesti – eikä sillä kansan näkemyksen mukaan taida olla vaihtoehtoa. Koko länsimaisen demokratian uskottavuus ja illuusio on todellisuudessa hajoamassa.



Ja vettä myllyyn:

 

Saksa ja Israel allekirjoittivat eilen sopimuksen jo kuudennen modernin sukellusveneen toimittamisesta Israeliin, joka tullaan varustamaan ydinohjuksilla ja josta Saksa maksaa suurimman osan.

 

Yhdysvallat lähettää yhä enemmän aseapua ja sotilaita Israelin tueksi

 

Ranska puolestaan on lähettänyt Iranin vastaiseen kampanjaan mm. lentotukialuksensa ja useita muita sotalaivoja.

 

Britannia on tehnyt kuuliaisesti osansa.



Nyt tarvitaankin kipeästi kansojen tukea ja ennen kaikkea sympatiaa juutalaisia kohtaan, jotta asetelma hyvästä ja pahasta saadaan edelleen säilymään eurooppalaisten kansojen mielissä.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.03.2012 00:08



Vieras

#2144 Juutalaisen surmaaminen Euroopassa: takuuvarma 95% medianäkyvyys...

23.03.2012 00:33

 

Tragediasta joko kehitettiin välittömästi sen tapahduttua, tai pahimmillaan se oli jo alusta alkaen suunniteltu terrorimainokseksi, jolla pyritään vaikuttamaan laajasti kansojen pelkotiloihin ja niiden mielipiteisiin:


"Juutalainen - uhri, muslimi - uhka."




Sattumalle ei politisoidusssa verityössä ole sijaa, vaan lopputulos palvelee ainoastaan agendaa: "Ongelma - Reaktio - Ratkaisu" -hallintastrategia on voimallisesti käynnissä.

 

 


Surmaajaa piiritetäänkin uuvuttavan pitkän aikaa: Tässä vaiheessa voikin jo kysyä – "ai, jotta kaikki TV-kamerat varmasti ehditään suuntaamaan tapahtumapaikalle ja koko maailma saadaan seuraamaan tämän ilkeän muslimiterroristin pidätystä?"

 



Hyvin mahdollisesti juuri näin onkin tapahtumassa, ainakaan ratkaisuun ei kiirehditä. Spekulaatiot voimme jättää tuonnemmas.


Ote viimeisimmästä ja jatkuvasta uutisoinnista (HS.fi):



- Poliisi on piirittänyt koko päivän Toulousessa kerrostaloa, johon kouluampumisesta ja sotilaiden surmista epäilty mies on linnoittautunut.

- Epäilty on 24-vuotias Mohammed Merah, algerialaistaustainen Ranskan kansalainen. Hän on ilmoittanut kuuluvansa terroristijärjestö al-Qaidaan.

- Merahilla on hallussaan useita aseita. Naapuruston asukkaat on evakuoitu.

- Merah on sanonut antautuvansa poliisille tänään "johonkin aikaan iltapäivästä."





Kun media ohjataan seuraamaan tiettyä tapahtumaa kuten nyt, hakien kaivattua reaktiota kansoilta, eli tässä tapauksessa kasvavaa terroripelkoa ja muslimivihaa – kannattaa muistaa, että näiden tapahtumien luomassa mediavarjossa tapahtuu yleensä täysin huomiotta jotain aivan muuta – mutta paljon tärkeämpää.

 



Toinen erittäin kriittisesti seurattava asia on sitten kolmiosasisen hallintamenetelmän viimeinen vaihe: Ratkaisu.



Kaikki vuoden 2001 ja 9/11 tapahtumien jälkimainingeissa ja terroripelolla tarjotut "ratkaisut" ovat ainoastaan kaventaneet ihmisoikeuksia, vapauksiamme ja luoneet uusia sotia – lisänneet väkivaltaa.

 

 

Älköömme siis antako Toulousen tapahtumien ja sen uhrien muiston taas kerran johtaa meitä vaaralliseen harhaan:

 

Medialukutaito ja tapahtumien politisoinnin tavoitteiden oivaltaminen vaatii valppautta. Älkää langetko

tunnejohtamisen koukkuun, johon teidät mieluusti taas saatetaan.



Terrorimainos toimii ikävä kyllä myös kaksiteräisesti:


"Tehkää näin, niin saatte huomiota!" --- tämä viesti kostonhimoisille tai yksinkertaisesti julkisuudenkipeille sekopäille on jo selvä:


Autopommi Irakissa saa 0% mediahuomiota lännessä.

 

Joukkomurha Lähi-idässä noin 3%.

 

Juutalaisen surmaaminen Euroopassa: takuuvarma 95% medianäkyvyys...

 



"...näin luodaan pedonpelon ilmapiiriä."

 

 

Pääkirjoitus: Janus Putkonen, päätoimittaja
21.3.2012, Verkkomedia.org

- Osanottoni Toulousessa tapahtuneen surmatyön uhreille ja heidän omaisilleen.

 

https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSYJvMdbpDn0-rqibnLeiKdws5gB...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MITÄ TÄSTÄ OPIMME?

 

SEN, JOKA HALUAA VAIKUTTAA MEDIASYMPATIAA TAI MEDIAKAUHUA LÄNSIMAISSA,

KANNATTAA AINA ENSISIJAISESTI SURMATA JUUTALAISIA EUROOPASSA,

KOSKA  >>     SIITÄ SEURAA LÄHES 100% MEDIANÄKYVYYS YMPÄRI MAAILMAA.


 

EI SIIS OLE JÄRKEVÄÄ HANKKIA MEDIAA PAIKALLE, KUN JUUTALAISIIN KOHDISTUU HENKIRIKOKSIA.

SE KOSTAUTUU.


TERRORISMILLA JA VÄKIVALLALLA MEDIANÄKYVYYTTÄ HALUAVAT AINEKSET OPPIVAT NOPEASTI, ETTÄ

PARAS KOHDE NÄKYVYYDEN SAAMISEKSI ON MURHATA JUUTALAISIA EUROOPASSA.

SINNE TULEE JA SINNE KUTSUTAAN MEDIAA, JA SIIHENHÄN TERRORISTIAINES PYRKII.

 

 


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.03.2012 01:16


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.03.2012 01:17


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.03.2012 01:19


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.03.2012 01:21


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.03.2012 01:22



Vieras

#2150

23.03.2012 01:23




Surmat sattuivat sopivasti presidentinvaalikampanjan aikaan vetoapua antamaan.

Sarcozyhan on juutalainen, (ainakin entinen) mossad-agentti. Taas saatiin kannatusapua "terrori-iskusta", kuten joissain Euroopan maissa sopivasti vaalien alla ennenkin.

Ranskassa ihmetellaan, kun poliisi TIESI ampujan olinpaikan jo sotilaiden surmatekojen jalkeen, mutta jostain syysta ei pidattanyt miesta, ennenkuin koulusurmien jalkeen..

Alkaamme unohtako, etta Al Qaida on USA:n hallituksen (Bushit)pitka-aikainen yhteistyokumppani, ja aseistavathan lansimaatkin USA:n johdolla Syyrian hallitusta vastaan taistelevaa Al Qaidaa.


Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…