Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #2139 Massiivinen aseiden myynti Euroopasta Saudi Arabiaan käynnissä

22.03.2012 23:38

http://www.globalresearch.ca/coverStoryPictures2/29881.jpg...

Massiivinen aseiden myynti Euroopasta Saudi Arabiaan käynnissä


Saksalaisen Der Spiegel lehden mukaan EU on tärkein aseiden viejä Saudi Arabiaan. Ranska johtaa ylivoimaisesti tilastoa, Italia on kakkosena ennen Britanniaa.
Lähde: GlobalResearch
Toim.: Seppo KJ Utria
22.03.2012 Verkkomedia


Massiivinen aseiden myynti Euroopasta Saudi Arabiaan käynnissä

Aseistamalla saudeja EU:n jäsenmaat rikkovat nykyisiä lakeja, sanoo lehti. Jäsenmaat ovat sitoutuneet estämään sellaista aseteknologian vientiä, joka lisää kansainvälistä jännitettä ja alueellista epätasapainoa.
On myös todettava, että suuri osa näistä aseista on päätynyt Libyan ja Syyrian ‘kapinallisten’ käsiin ja siten edistänyt juuri noita yllämainittuja asioita. Saudi Arabia osallistui myös Qatarin kapinan kukistamiseen sekä sotilaallisesti että taloudellisesti.
Saudimonarkia on USAn intressien edustaja Lähi-idässä. Se on myös aseistanut Al-Qaidaa Aasiassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä. Suurta ironiaa on, että juuri ne maat, joiden tulisi YK:n mukaan turvata rauhaa, ovat mailman suurimpia aseidenviejiä.

Toimittajan kommentti:
Painamalla Alkuperäinen lähde painiketta näet alkuperäisartikkelin kuvan, josta ilmenee tarkemmin aseviennin prosentuaalinen osuus eri maista. Myös Suomi mainitaan.

 

 

http://cdn2.spiegel.de/images/image-329489-galleryV9-srqy.jpg...

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…