Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #2141 Toulouse: 4 hengen verityö ja terrorimainos hallitsee täydellisesti valtamediaa - miksi?

22.03.2012 23:58



Toulouse: 4 hengen verityö ja terrorimainos hallitsee täydellisesti valtamediaa - miksi?

Katsotaanpa nyt millaisesta kansainvälisestä mediaoperaatiosta ja propagandakampanjasta Toulousessa on kysymys. Pysähdytään hetkeksi miettimään, missä menee kohtuullisuuden rajat tai millaisia tavoitteita megaluokan mediaoperaatioilla voikaan olla takanaan.



Katso mitä tahansa valtamedian uutiskanavaa tänään 21.3.2012: esillä on vain Toulouse.

Vaikka maailmassa tapahtuu paljon muutakin. Parhaillaan. Miksi jokin erillinen tapahtuma kerää lähes täydellisen huomion, mutta toinen – paljon suurempi ja vaikutuksiltaan laajempi ei saa lähes mitään huomiota?



Vain jokin aika sitten todisteiden mukaan jopa 20 amerikkalaissotilasta osallistui raakaan joukkosurmaan Afganistanissa.


Länsimedian uutisten mukaan tekijöitä oli kuitenkin vain yksi.

 

Silminnäkijät kertoivat erittäin raa-asta joukkosurmasta, johon otti osaa joukko humalaisia amerikkalaissotilaita.


Ainakin 16 siviiliä sai surmansa heidän koteihinsa yöllä tehdyn hyökkäyksen tuloksena. Kandaharissa tapahtuneessa ammuskelussa ja siviilien joukkomurhassa useita haavoittui. Kuolleiden joukossa oli 9 lasta.

 

Tämä surma tai sen taustat eivät kuitenkaan ole ollut median seuraama pääuutinen.



Jopa Afganistanin presidentti on syyttänyt Yhdysvaltoja siitä, että se jätti hänet hankalaan asemaan kieltäytymällä tutkimasta siviilien joukkosurmaa yhdessä Afganistanin viranomaisten kanssa – luomalla pikaisesti tarkastelua kestämättömän teorian yhdestä ampujasta ja yhdestä aseesta.

 

Afganistanin parlamentin asettama tutkijaryhmä tuli välittömästi rikospaikkatutkinnan jälkeen aivan päinvastaiseen lopputulokseen, kuin mitä amerikkalaiset ovat verityön jälkeen esittäneet.



Mutta kysy, oletko edes kuullut ryhmästä jenkkitappajia Suomen valtamediasta, vaikka esimerkiksi Venäjän kansainvälinen uutistoimisto RT on kertonut näistä tiedoista avoimesti?

 

Et, sillä länsimedia on vaiennut. Sitä ei kiinnosta totuus, vaikka ensimmäisen haastattelun todistajien havainnoista teki Reutersin toimittaja.

 


Tappajat olivat amerikkalaisia ja uhrit muslimeja.

 

 

Poliittisesti hankalaa, median kannalta illuusioihin vahingollisesti vaikuttavaa – tapahtuma ei kaikessa hirvittävyydessä saanut sille kuuluvaa huomiota, vaikka presidenttejä ja huippudiplomaatteja myöten asia on johtanut selkkauksiin, ja toisekseen suomalaisetkin sotilaat ovat edelleen Afganistanissa taistelemassa murhaajien kanssa.

 

Mediahuomio on poissa, sillä se ei palvellut mielipiteenhallinnan agendaa: "NATO: hyvä - Al-Qaida: paha."

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…