Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #2706 evl. kirkko on sotkeutunut rahoittamaan joukkotuhoaseiden,mm. ydinaseiden, tuotantoa

28.04.2012 01:45




Viesti lainsäätäjille: 'Suomen asevoimien kehitys on selvitettävä ja toimet keskeytettävä'


Eduskunnalle ja valtioneuvostolle

Tiedotusvälineistä on tänään 26.4.2012 kuulunut, että muutamat suomalaiset järjestöt ja evl. kirkko ovat sotkeutuneet rahoittamaan joukkotuhoaseiden tuotantoa, missä ydinaseet ovat keskeisellä sijalla.

Lisäksi on tiedossamme, että Suomen valtion puolustusvoimat on hankkimassa risteilyohjuksia USA:sta noihin Horneteihinsa. Nämä risteilyohjukset ovat tietämäni mukaan sellaisia, että ne voidaan varustaa myös ydinkärjin.

Edelleen on tullut median kautta tietooni, että Suomen valtion puolustuvoimat ovat hankkimassa sotaa käyvästä maasta, Israelista miehittämättömiä lennokeiksi sanottuja ilma-aseita, joiden käyttöä Israel on tietääkseni testannut myös palestiinalaisiin.

(siteeraajan huom: asekauppa sellaisten maiden kanssa, jotka ovat sodassa tai jotka voivat nykytilassaan johtua sotaan, tai ovat tilanteessa, joka ylläpitää sotaa tai sodanomaisia oloja, on laitonta)

Ovatko hallitus ja eduskunta tietoisia, että kaikki edellä mainitut aseet ovat hyökkäysaseita, eivät puolustusaseita? Vai onko niin, että sekä hallitus että eduskunta tietävät näistä asioista, mutta eivät välitä?

 


Ymmärrykseni mukaan Suomi on pyrkinyt esittämään itsensä maailmalle sellaisena maana, joka on malliesimerkki rauhantahtoisesta valtiosta ja eikös vain aseidenriisunnankin ollut tarkoitus istua mukaan kuvaan?

Nämä edellä mainitut seikat ovat erittäin vahvasti ristiriidassa keskenään.



Osallistuminen rahoittajana ydinaseiden tuotantoon, hankkimalla risteilyohjuksia, jotka voidaan varustaa ydinkärjin ja hankkimalla sotaa käyvästä maasta miehittämättömiä lentosota-aluksia Suomi on muuttumassa militaristiseksi valtioksi, jonka rauhantahtoon ja puolueettomuuteen sekä konfliktinvälittäjän ja rauhanpuolustajan ominaisuuten ei voi enää luottaa, ei kansallisesti eikä kansainvälisesti.



Käsittääkseni osa noista Suomen ja Suomessa tapahtuvista tekemisistä ovat ristiriidassa Suomen solmimien kansainvälisten sopimustenkin kanssa. Eivätkä ne taida täyttää edes kansainvälistä ydinaseihin liittyvää sopimustaustaakaan. Otaksuttavasti nuo hankkeet ovat myös ainakin osittain ristiriidassa perustuslaimme alkuperäistä henkeä ja kirjaintakin vastaan.



ESITÄN EDUSKUNNALLE JA VALTIONEVOSTOLLE SEURAAVAA:

Suomen hallituksen ja eduskunnan otettava kaikki edellämainitut asiat käsittelyyn ja keskeytettävä kaikki em. asioihin liittyvät toimet. Ja tämän tulee samalla koskea kaikkia Suomessa toimivia yhteisöjä ja tuotannon sekä rahoituksen järjestäjiä.



Blogiteksti: Juhani Harjunharja
26.4.2012, Verkkomedia.org

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…