Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #2722 Taas yksipuolista uutisointia! YLE muokkaa kaikki ilmauksensa Israel-myönteisiksi vastoin faktoja!

30.04.2012 22:42



Israel rakentaa Libanonin vastaiselle rajalle muurin




Kuluneen vuoden aikana Israelin ja Libanonin joukot ovat ajautuneet tulitukseen toistensa kanssa usempaankin kertaan.

Israel loukkaa jatkuvasti Libanonin ilmatilaa, josta uutisoidaan usein Lähi-idän lehdistössä. Israelin armeija vahingotti kymmeniä henkilöitä rajamielenosoituksissa vuosi sitten - tilanne on jatkunut kireänä myös maan merialuerajoilla - sodanuhasta on raportoinut Libanonissa toimivan YK:n johtajisto.

??? - Tätäkö se on sitten YLE:n uutisoima "yhteistyö?"

???- Mihin sitten perustuu väitös Israelin kaupungin joutumisesta usein tulituksen kohteeksi, siitä ei minulla, joka seuraan jatkuvasti tilannetta Libanonin ja Israelin välisellä rajalla, ole rehellisesti sanottuna pienintäkään aavistusta. Metullan kaupunki kun ei ole esiintynyt alueelta kertovissa uutisissa käytännössä koskaan.

???- YLE:n mainitsema "äärijärjestö Hizbollah" on todellisuudessa kansan vaaleissa valitsema Libanonin hallituspuolue, joka on myös maan johtava kansanliike.

???- Israelin hyökkäys laillista hallituspuoluetta vastaan on eittämättä hyökkäys maata, eikä sen yhtä puoluetta vastaan, kuten YLE ja länsimedia jatkuvasti asian muotoilee.

 



Voin vain todeta, "hohhoijaa" - onpa yksipuolisesti Israel-myönteinen uutinen YLE:ltä, taas kerran.

 



Janus Putkonen

30.4.2012 11:10





Ote alkuperäisestä uutisesta:


Israelin ja Libanonin rajalle rakennetaan muuri


Israelin ja Libanonin välille rakennetaan muutamia kilometrejä pitkä muuri. Sen tarkoituksena on suojata Metullan kaupunkia. Maat ovat periaatteessa sotatilassa, mutta niiden armeijat tekevät silti yhteistyötä ???

Israelin armeija on aloittanut muurin rakentamisen Libanonin-vastaiselle rajalle. Muurista tulee useita kilometrejä pitkä. Muuri ei kuitenkaan kata koko rajalinjaa. Sen päätarkoitus on suojella Israelin puolella rajalinjaa sijaitsevaa Metullan kaupunkia, joka on usein Libanonin puolelta tulevan tulituksen kohteena ???

Uutistoimisto AFP:n mukaan Israelin armeija on sopinut asiasta Libanonin armeijan ja paikallisen YK-osaston, Unifilin kanssa. Israel ja Libanon ovat ovat periaatteessa sotatilassa, mutta maiden armeijat tekevät säännöllistä rajavalvontayhteistyötä YK:n johdolla.

Muurista on määrä tulla useita metrejä korkea. Rakennustyö vie muutamia viikkoja. Israelin asevoimat hyökkäsi vuonna 2006 islamilaisen äärijärjestön Hizbollahin??? kimppuun, jolloin kuoli 1 200 ihmistä Libanonissa ja 160 Israelissa.

Israel on rakentanut suojamuurin Länsirannalle erottamaan juutalaisalueet palestiinalaisten maista. Muuri on nostattanut ankaria vastalauseita ihmisoikeusaktiiveilta.

YLE

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…