Ei pakkorokotuslaille

Totinen ihminen
Vieras

/ #21 Selän takana tehty

01.12.2010 17:32

Tämän lain nojallahan sitä on helppo laittaa ties mitä viruksia jakoon kun heidät viedään rokotettavaksi pakolla jos eivät muuten ota. Sitten kun oireita tulee niin se ei ole rokotteessa annetun aineen vika vaan se on...

Mutta rokotehan sanoi että... ei ei, ei rokote sanonut mitään vaan se oli jo alunperin myrkkyä, mutta henkilöt jotka rokotetta jakoivat sanoivat ettei siitä mitään haittaa ole.

Kun virkavalta ja sotilaspoliisit tulevat ihmisten kotioville, ihmiset miettii että milloin tämmöinen sopimus on oikein tehty ja jos nämä poliisit ja sotilaspoliisit yrittävät ottaa ihmisiä kiinni käsiotteilla ja viedä rokotettavaksi, tästä syntyy sota.

Tammikuussa nähdään kuka on pirujen palvelijoita ja kuka ei. Jos kukaan ei suostu tälläiseen nöyryyttämiseen niin silloin se on sen merkki että Fail tuli tälle lakisopimukselle kun kukaan ei sitä halua noudattaa sen psykopaattisuuden ja sairaallisen ideologian vuoksi, joka jo nähtiin natsisaksan aikana natsisaksassa.

Harmillista mutta totta, tälläisen ideologian kannattajia vielä löytyy jotka tottelevat jokaista käskyä vaikka se rikkoisi ihmisoikeutta ja nöyryyttäisi ihmisrotua vielä entisestään laittamalla ne myöhemmin nuolemaan likaiset kengänpohjat valtiaalta kuka lie hän tai he ovat. (Kengänpuhdistajia on ollut keskiajasta lähtien) Joten osa poliiseista ja sotilaspoliiseista käy kotiovella tammikuussa 99% varmuudella. Nämä ovat niitä ihmisiä jotka luulevat tekevänsä hyvää ja luulevat olevansa rehellisiä mutta tekevät karhunpalveluksen oikeasti paholaiselle, joka vaatii ihmisten päitä pistettäväksi giljotiinin väliin ja splash jotta olisi vähemmän vahdittavana.

Tämä on sairasta mutta totta.