Ei pakkorokotuslaille


Vieras

/ #22 Nimenomaan PITÄÄ uskaltaa! Nyt erityisesti enemmän kuin koskaan

01.12.2010 18:50

"Mikä on vaihtoehto? Olla hiljaa ja antaa asioiden mennä aina vain pahempaan suuntaan, puhumattakaan minkälaisen yhteiskunnan jätämme lapsillemme! Eihän se ole vaihtoehto!

Pitää muistaa että "meitä" on miljardeja, ja näitä fasisteja ja heidän kätyreitään on vain joitain tuhansia! Valta on kansalla jos näin valitsemme. Kyse on valinnasta. Pelko on huono tekosyy. Kannattaa muistaa mitä tapahtui natsisaksassa: jos kaikki olisivat vastustaneet Hitlerin toimia, juutalaisten joukkotuho ei olisi ollut mahdollinen. Mutta kun siellä ajateltiin juuri kuten sinäkin kirjoitit. Jälkiviisaus ei sitten ole kovin ylevää kun todetaan että "tein vain kuten muutkin" tai että "noudatin vain käskyjä".

Ei Hitlerkään valtaan tullessaan pistänyt täystuhoaan päälle samantien vaan asteittain. Juuri siitäkin on nyt kyse. Ihmiset huomaamattaa luopuvat sananvapaudestaan ja hyväksyvät näitä fasistisia poliisivaltion lakeja.

Historia pelottavalla tavalla toistaa itseään. Meistä on kiinni mikä on lopputulos! Tietoa on saatavilla netistä, tutustu vielä kun sensuuri ei ole todenteolla iskenyt!"

Tällä hetkellä lakeja muutellaan, aselakia tiukennetaan, poliisin valtaa lisätään,
Eu:n hallinto keskittyy ja tiukentuu, Europolin valtuudet kasvaa, Sormenjälkiä kerätään, NETTISENSUURIA tiukennetaan vielä USA:n yms. TIETOTURVAMURTOJEN VARJOLLA...

http://annakontula.blogspot.com/2010/02/kuka-tata-maata-oikein-johtaa.html
Tuossa blogissa aiheesta:

"Viime viikolla YLE uutisoi, että valtioneuvoston kanslia on pestannut amerikkalaisen konsulttiyhtiön McKinsey&Company ideoimaan Suomelle seuraavaa hallitusohjelmaa.

Tiettävästi kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Suomessa hallitusohjelmaan käytetään konsulttia. Yleensähän kai ajatellaan, että poliittiset päätökset tekee kansa, vaaleissa valitsemansa hallituksen välityksellä. Eikä siis edellinen hallitus konsulttifirman välityksellä."

VAALIT 2011!!!!