Katainen ja Kiviniemi, toimien luvallisuus ja ministerivastuulaki

Suomen itsenäisyyden myynti osakeyhtiölle

/ #132 EVM on voittoa tavoitteleva osakeyhtio

04.06.2012 18:35

EVM on anonyymi, monikansallinen, syytesuojettu osakeyhtiö, jolle Suomi on sitoutunut maksamaan 12,6 miljardia euroa ilman mitään vastinetta.

EVM:n omaisuus, rahoitus ja varat, olivatpahan ne kenen hallussa tahansa, nauttivat oikeudellista koskemattomuutta paitsi jos EVM luopuu koskemattomuudestaan. Lisäksi EVM:n omaisuus, rahoitus ja varat, olivatpa ne missä tahansa tai kenen tahansa hallussa, on vapautettu etsinnästä, takavarikosta, pakkoluovutuksesta ja menetetyksi julkistamisesta aina ja ikuisesti. EVM:n omaisuus, rahoitus ja varat on vapautettava kaikista rajoituksista, sääntelyistä, tarkastuksista ja maksujen keskeytyksistä.

EVM:n arkistot ja kaikki asiakirjat ovat loukkaamattomia eli salaisia, samoin EVM:n tilat.

Päätökset tehdään keskinäisellä sopimuksella, määräenemmistöllä tai yksinkertaisella enemmistöllä. Päätöksenteko keskinäisellä sopimuksella edellyttää äänestykseen osallistuvien jäsenten yksimielisyyttä, paitsi kiireellisissä tapauksissa silloin kun EKP ja komissio toteavat, että on pakko tehdä pikainen päätös. Kiireellisissä päätöksissä päätökseen riittää 85 prosentin määräenemmistö annetuista äänistä. Käytännössä siis Suomen piikki yhtiön pääomituksen lisäämiseksi on jatkuvasti auki.